Mökkilomalla Big Bear Lakella

Onnenpäivä

Saimme reilu viikko sitten kauan odotettuja lapsivieraita Suomesta ja vietämme seuraavat pari viikkoa enemmän ja vähemmän tien päällä Kalifornian nähtävyyksiä katsellen. Saavuimme tänään Big Bear Lakelle, jossa aiomme viettää muutaman päivän mittaisen mökkiloman. Jos Big Bear kuulostaa tutulta, on sille ihan järjellinen selitys. Suomalaisille paikka on nimittäin tuttu Kauniista ja Rohkeista. Jokainen sarjaa joskus seurannut varmasti muistaa Forrestereiden hulppean Big Bearin vuoristomajan, jonne kukin sarjan päähenkilöistä vuorollaan pakenee elämän kriisejä.

No, me emme paenneet tänne kriisejä, mutta perinteisen mökin sijaan löysimme itsemme melkein Forrestereiden vuoristomajan veroisesta loma-asumuksesta. Tässä muutama kuva vuokramökistämme, joka osoittautui hintaansa ja perin suomalaisiin odotuksiini nähden todella positiiviseksi yllätykseksi. Nyt sitten vain pehkuihin odottelemaan huomista aamulenkkiä kesäisen laskettelurinteen kupeessa ja loman ensimmäistä haikkaus-reissua!

Ihanaa, puutakka!

 

Oleskelutila yläkerran parvelta kuvattuna.Master bedroomista löytyi oma poreamme. Kyllä kelpaa hoitaa viime viikolla maastopyöräillessä syntyneitä mustelmia ja ruhjeita.Jee, kunnon keittiössä ruoan voi tehdä itse eikä tarvitse mennä joka päivä syömään ulos! Keittiöstä löytyi jopa blenderi, joten protskudrinkitkin syntyy kädenkäänteessä.Lehtikoriin on eksynyt asiallista luettavaa.Pieniä kivoja yksityiskohtia kakkosmakkarissa.Itsekin lintuaiheisia tauluja maalanneena ihastuin suuresti näihin tauluihin.Autotalliin rakennetusta "man cavesta" löytyi biljardipöytä sekä pöytäfutis. Lisäksi lapsivieraiden iloksi mökin varustukseen kuuluu Nintendo Wii.Hiphei, vetäisin äidin tekemät villasukat jalkaan ja olen valmis mökkilomalle!

 

Kommentit

HipsterCurious

Ihan samanlaisia kokemuksia mullakin taalla kanadassa. Naa pohjois-amerikkalaisten "mokit" on vahan eri tyylisia kun mita tosiaan suomalaisena odottaa. Ma en koskaan ollu mokki-tyyppia suomessakaan, joten taa sopii mulle paremmin kuin hyvin, mutta yllatys se oli silti.

Meidan vuokraamassa mokissa oli myos kaksi kerrosta JA biljardipoyta. Kai se on joku standardi...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.