Olemme muuttaneet

Onnenpäivä

Uusi Onnenpäivä nousee osoitteessa:

www.onnenpaiva.com

 

Tässä valoja sammuttaessani haluan vielä kiittää kaikkia lilyläisiä, niin lukijoita, kanssabloggaajia kuin toimitustakin. Lily tarjosi Onnenpäivälle niin hyvän ensikodin, että jouduin harkitsemaan omilleni muuttoa hyvin pitkään. Kiitos ja jää hyvästi.

Teidät lukijat toivon näkeväni jatkossakin Onnenpäivän uusilla, ihan omilla tiluksilla. Meno jatkunee entisellään, ellei jopa parempana!

 

 

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Onnittelut uudesta kodista! Onneksi Bloglovin pysyy automaattisesti mukana :)

sanumaria

Onnea uuteen blogikotiin, näemme siellä!

Uusi osoite pantu talteen!

Luru
Changes

Huippua Anne! Mä tein samoin!!! Tuu joskus "käväsee": lauraromo.fi - mä jatkan takuuvarmasti sun seurailua! :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Onnea uuteen blogikotiin! 

Toimitus
Toimitus

Nyyh! Haikein mielin kiitämme huipusta blogista täällä ja sanomme näkemiin!

Lupaamme ottaa oppia noista perusteluista, jotka kirjoitit lähtösi syyksi. Toivottavasti vielä näemme kommenttejasi Lilyssä ja muista, että olet tervetullut takaisin ihan koska vain!! <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kiitos itsellenne, on ollut aika huisia olla mukana ja välillä päästä lehden sivuillekin palloilemaan. Lily on kasvanut isoksi eikä se nyt oikeastaan ole sellainen ongelma, jolle pitäisi tehdä jotain. Joskin noita kategorioita voisi kyllä tosiaan tarkastella, kuten muut ovat ehdottaneet, mutta muutoin syyt muuttoon ovat ehkä olleet enemmän mun henkilökohtaisia. Pitäähän jokaisen tosibloggaajan ainakin kerran kokeilla siipiään ihan itsekseen, eikös?

Mutta täällähän minä edelleen pyörin, onhan tämä kuitenkin se blogiyhteisö, jossa lähes kaikki seuraamani blogit ovat. Tervetuloa vastavierailulle ja tiedä häntä, aika monta kertaa tässä elämässä on lähdetty ja palattu takaisin kokemuksia viisaampana ;)

Kommentoi