Olisiko tässä uusi sisustushitti?

Onnenpäivä

Eikös sitä niin sanota, että hyvät jutut syntyvät usein vahingossa (ainakin meillä tunareilla)? Kävi nimittäin kuluneella viikolla pieni hupsis. Muistatte ehkä vielä, kuinka eräänä perjantaina rakensin viinilaatikoista kirjahyllyn? No, nyt kun Kalifornian talvi yllätti kylmyydellään, poltin ahkerasti kynttilöitä, myös tuon laatikkohässäkän päällä. 

Ei, en sytyttänyt tulipaloa. Mutta nuo valumattomaksi mainostetut kynttilät valuivat sitten kuitenkin, aina viinilaatikon päältä lattialle saakka. Voihan...! Aikani kiroiltuani ja henkeä vedettyäni tajusin, että hetkinen vain, tämä sotkuhan näyttääkin itse asiassa aika kivalta!

 

Taidankin poltella tuossa vielä lisää noita valuvia valumattomia kynttilöitä ja tehdä steariiniputouksesta entistä suuremman.

Tosin tuo lattialle valuva osuus on varmaan pakko siivota pois...

 

Mitä mieltä olette tästä taatusti kuumimmasta (ja tahmaisimmasta) sisustusvinkistä suoraan Kaliforniasta, hitti vai huti?

 

 

ps. kävin tänään Los Angelesissa fitness-messuilla ja vaikkei siellä lopulta kovin kummoista ollutkaan, värkkään tapahtumasta jonkinlaisen kuvallisen rapostin alkuviikosta. Eli sportti-juttuja tuloillaan!

 

Kommentit

Ihan selkeä hitti :) Tuommoset hupsista -jutut toimii aina, ainakin melkein :)

Enni

Ehdoton hitti. meillä tuota harrastetaan ihan normi lautasella.. siis niitä valuneita ei koskaan siivota pois ja on jo aikamoinen vuori.

Kommentoi