Onnenpäiväkin uudistui!

Onnenpäivä

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Nyt kun Trendikin koki uudistuksen myötä varsinaisen muodonmuutoksen (sain muuten uuden lehden käsiini tänään, hyvältä näyttää! Kiitos toimitukselle <3), ajattelin että eiköhän ole aika pistää tikkua ristiin myös Onnenpäivän osalta. Sitä voisi erheellisesti kuvitella, että jos tekee graafista suunnittelua työkseen, niin blogin ulkoasukin päivittyisi hitusen ahkerammin, mutta tiedättehän, suutarin lapset ja kengät jne.

Mutta tuossa se nyt on, sivun yläreunassa, ihan uusi otsikkokuva! Poimin siihen mukaan muutaman pääaiheen, joiden ympärillä blogini yleisimmin pyörähtelee, eli liikunta, Kalifornian aurinko ja hyvä mieli. Mutta kuten hyvin tiedätte, olen jutuissani kovasti rönsyilevä. Niinpä aiheiden alle oli vielä lopuksi pakko tehdä pieni lisäys, joka kuittaa kaikki ne muihin lokeroihin sopimattomat aiheet joita näppäimistöni suoltaa.

Jotain vanhaa minä kuitenkin säästin; vuoret horisontissa, ikkunasta näkyvän palmun ja takapihalla surraavat kolibrit. Mitäs tykkäätte?

 

Kommentit

Miiza

Hyvältä näyttää ja tuo "wtf.. mitä ihmettä" on hyvä lisä :)

Hieno on! Ja kiva että wtf pääsi mukaan, ne postaukset kun yleensä ovat kaikista hauskimpia!

Elina U.
Lentoaskeleita

Tosi kivalta näyttää! :) 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Tykkään, hyvältä näyttää!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Tosi hienolta näyttää!

sardes (Ei varmistettu)

On toki hieno, mutta mä niiiiiiiiiiiiin tykkäsin siitä edellisestä! Itse asiassa juuri eilen kävin blogissasi ja mietin, että tuo (siis se) on kyllä maailman hienoin ja piristävin banneri, joka vie mielen ihanasti pilvilinnoihin... Mutta mä oonkin tällainen sadussaelelijä ;)

FFFifi
Fitness Führer

Mäkin tykkäsin siitä edellisestä ehkä enemmän...muutosvastarintakerho koolla täällä :D Mutta hyvä että linnut jäi! Eiköhän tähänkin totu :D

Just tässä itsekin mietin askarrella uutta headeria kun on muissa asioissa ID auki. Saa nähdä tuleeko siitä mitään... Edellinen mun piti korjata kun siitä tuli vähän pätkä, nyt on mennyt yli puoli vuotta ja se on korjaamatta edelleen :P

 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Muahahaha, onneksi täällä vallitsee diktatuuri ja voin tehdä muutoksia mielivaltaisesti :D

Ei vaan, tykkäsin mä siitä vanhastakin, mutta kyllästyin :P Ehkä katselen sitä vähän enemmän kuin lukijat :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikun tää on just hyvä, ihanan graafinen ja californialaista coolia henkivä! Minä (ei-graafikkona) varmaan värjäisin kolibrit vielä merenturkooseiksi niin pääsisin täydellisiin O.C.-fiiliksiin :-) En voi uskoa, että kolibreja voi oikeasti bongata siellä takapihalla (tähän boldaus ja kursiivit), ihanaa :-D

Toimitus
Toimitus

No kyl o hieno! Jostain (ehkä väreistä + tuosta fontista?) tulee jopa jokin villi karigrandimainen viba... Muotiosasto tänään just hehkutteli kuinka in moinen safarihenki on keväällä, et ihan ytimessä oot senkin suhteen!

TMT (Ei varmistettu)

Tämä vie jotenki ihanasti myös sinne lapsuuden onnenpäiviin 70- ja 80-luvun taitteeseen, vaikka meillä Pohjanmaalla vähä vähemmän nuita kolibreja ja palmuja onki. Ihastuttavan nostalginen!

Eilisen lupaukset

Hercule Poirot meets HeiaHeia. Ainakin sen sarjan intro on jollakin lailla visuaalisesti saman oloinen, ja noi pallurat taas muistuttaa HeiaHeiaa. Voisi toi teksti tuoda mieleen komisario Palmunkin. 

Samaa mieltä täälläkin, vaikken edes muista kunnolla vanhaa banneria, mutta pidin siitä. Se oli jotenkin tosi raikas ja pirteä. Ja vei mielikuvissa aurinkoon. 

Matkaaja (Ei varmistettu)

Voi ei, jotain psykologista itsesuojelua kun en heti edes huomannut bannerin vaihtuneen. Tykkäsin nimittäin niin kovasti siitä kolibrista ja mietin monesti, että se on raikkain ja upein blogibanneri. Vei heti ajatukset johonkin sinne meren taakse Kalifornian aurinkoon. On tämä uusikin ihan kiva ja ymmärrän, että kaipaat vaihtelua, mutta toivon silti että kolibri tekee vielä joskus paluun. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.