Päivän tekniikkavinkki-video (näin irvistät salilla)

Onnenpäivä

Sattui tässä jokin aika sitten tallentumaan kameralle sen verran tiukka irvistys, että halusin kertoa teillekin, kuinka moinen ilme saatiin syntymään kasvoilleni kesken leppoisan salitreenin.

Varoitus: saattaa aiheuttaa lihasten kehittymistä!Irvistyksen salaisuus piilee treenitekniikassa, joka toistomäärien tai painojen sijaan perustuu staattiseen pitoon. Tätä tekniikkaa voidaan soveltaa moniinkin liikkeisiin, mutta malliesimerkkinä toimikoon nyt hauiskääntö tangolla.

Eli, lisätään tangon päihin reilusti vähemmän painoa, kuin normaaleissa olosuhteissa. Sitten hommiin. Tehdään yksi toisto, jonka jälkeen pysäytetään liike kohtaan, jossa hauiksissa on maksimaalinen rutistus. Laske rauhallisesti kahteentoista. Tee seuraava toisto ja pysäytä taas liike. Laske kymmeneen. Toisto, pysäytys ja laske kahdeksaan. Seuraavan toiston jälkeen kuuteen, sitten neljään, kahteen ja tee päälle vielä toisto tai pari, kunnes tulee itku. Tai ainakin se irvistys. Ensimmäinen sarja voi tuntua köykäiseltä, mutta neljä tällaista ja se oikeaoppinen irvistys alkaa kyllä löytymään. 

Tässä vielä havainnollistava video:

 

Lihaspoltteeltaan liike on verrattavissa tähän edelliseen tekniikkavinkkiini. Eli ota neuvosta vaari ja tee vaikkapa yksi päivän liikkeistä tällä tekniikalla. Näin saat mukavan tuskallista vaihtelua siihen perinteiseen salihinkkaamiseen. 

Omalta osaltani nämä tämmöiset treenit ovat nyt ohitse vähäksi aikaa. Muutin nimittäin treeniäni melko radikaalisti viimeisille dieettiviikoille rasvanpolton maksimoimiseksi. Mutta sovitaan, että kerron tästä lisää seuraavassa treeni-postauksessani. Nyt takapihalle aurinkoon miettimään syntyjä syviä ja sen jälkeen thaihierontaan hoidattamaan uuden treenitaktiikan myötä syntynyttä totaalista kokovartalojumia. Tiedossa on siis tuskankyyneleitä näin perjantain kunniaksi.

Viettäkäähän kiva viikonloppu! Toivottavasti kevätaurinko näyttäytyisi siellä Suomessakin.

 

Kommentit

Kaisaksal (Ei varmistettu) http://kaisaksal.blogspot.fi

Vitsi mitkä irvistykset! Asiameininki!
Sulla on aivan upee lihaserottuuus, olkapää pyöristyy niin nätisti jotta tsiisus!

TerttuliKerttuli (Ei varmistettu)

Video aiheutti myötätuntoirvistelyä kotikoneella ja menee taatusti kokeiluun tuo muuvi!

Corde

Tää tuli niin hyvään kohtaan!

Mä rupean piiku hiljaa oppimaan tuohon irvistämiseen, peppu reeniä makuulteen tehdessä viime viikolla se jo tuli, kukaan ei vaan nähnyt ;) Jostain syystä vain hymyilen kun rupeaa tuntumaan..oon ihan outo.

Mut täytyypä tuota huomenna testata kun hauis ois edessä!

Napa (Ei varmistettu)

No kyllä varmasti irtoaa isompaakin irvistystä. :) Itse kyllä olen yrittänyt opetella vähän irvistelemään/ääntelemään (sen sijaan että pidättelisin sitä jolloin vie tehoja) mutta vähän pelottaa kun niitä on alkanut tulla kunnolla joskus. :D Nolottaa jotenkin se mikä on toki hölmöä.

Hanna P.
one day

Voi että nainen, olet kyllä rautaisessa kunnossa! Huh huh!
Olen vasta hiljattain löytänyt mainion ja monipuolisen blogisi. Vaikka olen täysin tavallinen ja pikkuinen tytöntyllerö (jolle lihaskunto on aina jäänyt enemmän tai vähemmän paitsioon lenkkeilyn ja muun aerobisen liikunnan ohessa), täytyy minun myöntää, että annat aivan hurjasti treenimotivaatiota sekä kultaisia ja intohimolla testattuja vinkkejä!
On myös suurensuuri ilo lukea elämästäsi ah-niin-ihanassa Kaliforniassa. Olen ollut siellä poikaystäväni kanssa kahteen kertaan, ja jos hyvin käy, saatamme löytää itsemme sieltä jonain päivänä uudelleen. Sillä kertaa pysyvämmin..
Kiitos A. Sinivaara.
Ja tosiaan, mukavaa viikonloppua myös sinne "aurinkolandiaan" !  :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Huomasin itteki olevani kulmat rutussa ja naama mutrulla kun videon lopussa eli testiin pääsee! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

oijoijoi, tuota liikettä täytyypi ehdottomasti kokeilla, ja voi soveltaa varmaan myös muihinkin lihaksiin : )

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Edellinen vierailija, vipunostot sivuille oli ihan "mielenkiintoista" tällä tekniikalla ;)

Nellis (Ei varmistettu) http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

Tuotahan pitää heti tänään kokeilla, varmasti mukavaa vaihtelua perusnostoihin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.