Päiväni miehenä

Onnenpäivä

Älkää kysykö. En todellakaan tiedä mistä tämä mieleeni juolahti, mutta juolahti nyt kuitenkin.

Miltähän tuntuisi olla mies? Ja jos olisin mies, niin mitä tekisin?

Aamulla pitäisi varmaan ajaa parta. Minä en aja, jotta voisin asiantuntevasti hivellä leukaperiäni pitkin päivää, vaikka todellisuudessa haluaisin vain tietää miltä se tuntuu, kun naamakertoimesta pukkaa sänkeä hirvittävää tahtia.

Parrankasvua odotellessa suuntaan salille ja nostan penkistä ihan vain lämmitelläkseni 120 kiloa. Sitten kyykätään - sanotaan nyt, että ainakin 250 kilolla. Taisin touhutessa rikkoa selkäni, mutta kieltäydyn jyrkästi lähtemästä lääkäriin. Minä kyllä selviän. Minä olen mies. Ja onhan meillä buranaa. Testimielessä pyrähdän vielä uima-altaalla kokeilemassa miten paljon nopeammin siroilla koon 46 jaloilla pystyykään uimaan. Altaasta noustessani kuivaan ensin partani ja sitten rintakarvani.

Sitten autoillaan! Päätän tehdä muutaman ylimääräisen mutkan matkalla ruokakauppaan, jonne vaimo on minut lähettänyt. On ihan pakko kokeilla muuttuuko minusta miehuuden myötä oman elämäni Kankkunen. "Katsokaa, ilman käsiä!", huudan ja hivelen molemmin käsin partaani. Ohitan auton, sitten toisen ja ripustan mielessäni ohitettujen naisautoilijoiden päänahkoja takapuskuriin. Sanonnassa "nainen ratissa" saattaa todella olla jotain perää.

Kaupasta palatessani vaimo huomaa, että olen unohtanut ostaa puolet siitä mitä lähdin hakemaan ja hänen ilmeensä kertoo, ettei hän ole ihan tyytyväinen. Todellisuudessa en kuitenkaan kuule mitä hän sanoo, sillä korvani ikään kuin sulkeutuvat ja vaimon suusta tuleva nalkutus muuttuu puuroksi. Jossain taustalla alkaa soida Iron Maiden.

Koiranpentukatseella vaimo laantuu ja pyytää, että ripustaisin seinälle shoppailemansa taulut. Mikä ettei! Tartun työkalupakkini kahvaan ja kappas - tunnen selvästi jonkin sähköisen yhteyden välillämme. Huomaan ruuvivääntimen sopivan käteeni kuin hansikkaan. Tästä hurmaantuneena koskettelen läpi kaikki talouden työkalut ja peilaan tyytyväisenä partaani sahanterästä. Huomenna minä rakennan talon.

Illan alkaessa hämärtää, grillaan itselleni puolen kilon pihvin ja maistelen tummaa olutta, jonka kurkusta alas valumista miehiset, selvästi kehittyneemmät makunystyräni jouduttavat. Puoli kiloa lihaa lautasellani ei yht´äkkiä vaikutakaan kämmeniini verrattuna niin suurelta annokselta, mutta sen verran tuhdilta kuitenkin, ettei tässä nyt mitään salaattia aleta enää pupeltamaan. Tyytyväisenä leukaani hivellessä huomaan, että parrasta saa jo melkein otteen. Hittolainen. Taidanpa vielä soittaa pomolle ja pyytää palkankorotusta.

Vaimo, tuotko toisen oluen!

 

Minkälainen olisi sinun päiväsi vastakkaisen sukupuolen edustajana?

 

 

Kommentit

tiiti
ite puin

Varmaan muuten aika samanlainen kuin naisenakin, paitsi että kävisin pissalla seisten.

phocahispida

Siis minä miehenä:

- Pissaisin ehdottomasti seisten, joka paikkaan ja avaamatta housuja kokonaan.

- Harrastaisin ihan jumalattoman monella eri variaatiolla seksiä ihan vain tietääkseni, miltä mikäkin niistä tuntuu pippelillä.

- Saisin tieten tahtoen "naismaisen", hysteriakohtauksen tai lässyttäisin oikein imelästi koiralle tai lapselle mahdollisimman julkisella paikalla ja seuraisin muiden ihmisten reaktioita.

- Pyytäisin jotakuta pamauttamaan minua kiveksille, ihan vain tietääkseni, sattuuko se nyt oikeasti niin paljon kuin väitetään, enemmän kuin supistuksen noin esimerkiksi.

- Kokeilisin, osaanko yllättäen ajaa autoa. (Tuskin.)

- Juoksisin ja testaisin, kuinka paljon mukavampaa se olisi ilman urheiluliiveissäkin hölskyviä D-kupin tissejä (ellen siis olisi oikein lihava mies)

- Menisin perhekahvilaan ja leikkipuistoon lapseni kanssa ja paistattelisin sädekehäni loisteessa ja kaikkien muiden puistossa olevien eli naisten hiljaisessa ihailussa. Päivän päätteeksi jakaisin jo nimikirjoituksia, perustaisin huippusuositun isyysblogin, joka olisi suosittu, koska mies. Minulta kysyttäisiin keskiaukeaman juttua valtakunnan laajalevikkisimpään lehteen, pari radiokanavaa kysyisi kommenttiani, minut buukattaisiin muutamaan keskusteluohjelmaan ja alkaisi ärsyttää, koska jutun haastattelun ja muiden kivojen mediahäppeningien aikaan olisin taas ihan nobody, koska olisin nainen, joka hoitaa lastaan.

 

phocahispida

Siis helikopteria täytyisi ainakin yrittää!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ai niin, unohdin helikopterin!!

Tommi K
Isyyspakkaus

Tunnet outoja miehiä.

i am kitty i
i am kitty i

Vielä...

Kristaliina
Puutalobaby

joo kyllä suurin osa munkin tuntemista miehistä on enemmän tai vähemmän nudisteja :D

i am kitty i
i am kitty i

Älä kiellä itseäsi Tomppa. Ei tee pitemmän päälle hyvää kenellekään. Vaatteet pois. 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Minä taitaisin vielä käydä juoksemassa yläosattomissa, kuten täkäläiset miehet tapaa käydä.

phocahispida

Meillä minä olen alasti rintsikoilla. Siis niitä ilmanhan ei voi olla.
Miehellä on aina kylmä (collegehousut, pitkähihainen ja villapohjasukat), minulla kuuma (maksimissaan yöpaita).

i am kitty i
i am kitty i

Kerrotko vielä, että miksi ei?

phocahispida

Koska tisseihin sattuu muuten liikkuessa koko ajan. 

Jos omat kassisi painaisivat 6 kiloa kaipaisit niillekin kenties tukea. ;)

i am kitty i
i am kitty i

No joo. Tämän pointin toki ymmärrän. Sinä olet siis se D-kuppi nainen.

Mutta vastaavasti tuskin sellaista norsumaista vehjettäkään olisi yhtään sen mukavampi kanniskella ympäriinsä.

Nämä lienevät pikemminkin anomalioita kuin edustavan ns. kultaista keskitietä.

On kerrassaan outoa, että evoluutio olisi kehittänyt naisten rinnat niin suuriksi, että niiden kanssa liikkuminen aiheuttaa kipua.

Jossain on menty vikaan. Kenties syömme nykyisin liian hyvin - mikä oli sula mahdottomuus normiluonnossa.

Tai sitten pitää vain nöyrtyä pienennysleikkaukseen tai siihen, että antaa painovoiman tehdä tehtävänsä. Siinä vaiheessa tosin ei varmaan tunnu enää yhtään seksikkäältä...

Onpa dilemma. Jälleen yksi syy olla vaihtamatta sukupuolta. :) 

phocahispida

Ei se D vielä, mutta H kuppi vasta nasta onkin. Auts.

Jostain syystä - ravintoa ja elinympäristön hormoneja (ehkäisy, muovit jne.) ihan tutkijatkin syyttävät/kiittävät, normaalipainoisillakin teinitytöillä tissit ovat keskimäärin koko ajan isompia kuin edellisellä ikäluokalla, sukupolvesta puhumattakaan.

i am kitty i
i am kitty i

Puhumattakaan siitä, että myös kuukautiset alkavat aina vain nuoremmilla ja nuoremmilla. Ei mene kovin kauaa kun saamme ensimmäisen kerran ihmetellä 20-vuotiasta isoäitiä...

Tein samasta aiheesta joskus laulun - sain siihen tosin ympätyksi vielä mukaan sukupuolenvaihtoleikkauksenkin.

Ehkä postaan sen joskus. Ehkä en koska koko aiheesta tulee vain hemmetin surullinen olo. En halua palata kekkosen aikaan mutta en panisi pahitteeksi jos jengi olisi vähän vähemmän fucked up...

Egotripin sanoin: " Nämä ajat eivät ole meitä varten... "

Eerika
Bättre liv

Multa ainakin onnistuu?

Eerika
Bättre liv

Siis tuo kotona alasti olo naisena, ihan helposti :)

i am kitty i
i am kitty i

Miksi nainen ei voi olla ilman rihmankiertämää omassa kodissaan siinä missä mieskin?

Vuotakaa toki siskot salaisuutenne kittyllekin. Lupaan, etten kerron (hirveästi eteenpäin).

Namanana (Ei varmistettu)

Jotenkin tuntuu etteivät useimmat ymmärtäneet tämän ja ekan kommentin ironiaa suhteessa postaukseen.

i am kitty i
i am kitty i

Supistukseen voi valmistautua henkisesti etukäteen. Ja lääkkeet on keksitty. Kärsiköön kaikki jotka Hyvään Kirjaan uskovat minun puolestani vaikka millaisista kivuista...

Ken keskiaikaa haluaa niin aivan varmasti sitä myös saa.

Kun saa kunnon potkun munille niin kyllä siinä kanveesissa on joka jätkä. Ja itkisikin jos olisi luvallista.

Mitä tarkoitat sillä, ettet avaisi housujasi kokonaan kun kusisit? Haluaisitko kenties pissiä housuihin? Sinähän eriskummallinen tyyppi olet.

Miten koirille/lapsille lässyttäminen eroaa tekee sitä mies tai nainen?

Jos sinulla on D-kupin rinnat niin vastaavasti sinulla pitäisi roikkua lahkeesta jättikyrpä. En usko, että juoksusi olisi yhtään sen nautinnollisempaa...

Se, että naiset suhtautuvat mieheen joka suostuu kasvattamaan noin nanosekunnin omaa lastaan siitä hirveästi vielä ylpeillen, kertonee kai enemmän naisista itsestään...

 

phocahispida

Trust me, lääkkeet on keksitty, mutta niitä ei välttämättä saa, kun asian hoitamiseen kykenevä lääkäri on kahvilla/mökillä/tekemässä jotain oikeasti olennaisempaa. Tai homma etenee niin rytinällä ettei mitään ehditä antaakaan.

Ja jos supistuksiin saakin lääkkeet niin seuraavana hauskuutena alapään kursiminen kasaan. Se hoidetaan muuten pitkälti ilman mitään puudutuksia. Seuraava synnytys sitten kiireellisen sektioon sijaan ihan suunniteltuna, kiitos. Terveisiä keskiajalle.

Näitä esityksiä näkee aina välillä, että joku avaa napillisista farkuista nappilistasta vain pari nappia, kiskot hepin ulos kolosta ja pissaa sitten. Ei näytä kätevämmältä kuin kaikkien nappiin avaaminen, mutta tiedä sitten...

Koirille ja lapsille lässyttäminen on ärsyttävää tekijän sukupuolesta riippumatta. Tässä kulttuuriympäristössä imelä lässynlässytys vaan tunnutaan herkemmin sallittavan naisille. Pois se minusta.

Teleskooppimallisia tissejä odottaen. Harvoin se penis mikään kolkytsenttinen lepotilassaan on?

Erityisesti naisista, aika paljon miehistä ja helvetisti kaikesta muustakin. Surullista kyllä.

i am kitty i
i am kitty i

Pitää mennä sellaiselle lääkärisedälle/tädille joka antaa oikeat tropit mukisematta. Rahalla saa ja hevosella pääsee.

Sektiolla kittykin maailmaan saatettu. Suosittelen. Vesipäähän minusta tuli, mutta kuitenkin... Ei ole pakko kärsiä. Ei ole pakko vaikka joku niin väittääkin, että on.

Keskimäärin yhdeksän kuukautta kuitenkin aikaa hankkiutua sellaiseen asemaan, että voi vaikka siemaista samaan aikaan parit margaritat huiviin. Terveysturismia, näet.

Emmä tiedä onko tossa vauvoille lässyttämisessä mitään eroa sukupuolten välillä. Kyllä moni äijäkin lässyttää. Ja lässyttäköön mun puolestani jos tekee olon paremmaksi, eipä tuo mitään ymmärrä kuitenkaan.

Nykyään jengi on hirveän kireänä, että ei saa tehdä sitä taikka tätä kun vauva menee heti rikki ja kasvaa vinoon... Ennustan moniongelmaisten pumpulilapsien esiinmarssia lähitulevaisuudessa.

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi anteeks nyt vaan, mutta myös mun ajatukset meni ensimmäiseksi näihin kassinrapsutteluhommiin :D Eli joo, mä kans oisin aika paljon alasti :D

Mitä tää kertoo meidän mieskuvasta. Anteeksi. Mutta silti olisin alasti.

i am kitty i
i am kitty i

Siis toi kassien rapsuttelu on pitkälti ihan tiedostamatonta toimintaa. Kuuluu samaan kastiin kuin naaman/käsien/jalkojen raapiminen. Vaikkei satiaisia olisikaan niin paikat tuppaa kutiamaan. Letku on ikävässä asennossa. Ihan tuollaista normaalia.

Kristaliina
Puutalobaby

...ja pissaisin kaikkialle!

i am kitty i
i am kitty i

Herran jumala, miksi!?

PSK
Insert Cool Phrase

Aamustondis, kuseminen ja paneminen noin äkkiseltään tuli mieleen. Haluisin ehdottomasti kokea myös esim. Leijonien pukkaritouhut. Ja inttijutut! Oishan se ihan mahtia kokeilla vaikka päivää Justin Bieberina, nuori jäbä, ja kaikki haluu sua.

i am kitty i
i am kitty i

Mikä siinä seisaaltaan kusemisessa teistä naisista tuntuu niin ihmeelliseltä?

Siis lukuunottamatta ulkona pissimisen kätevyyttä?

Inttijutut? Voit koska tahansa kysyä keneltä tahansa intin käyneeltä kokemuksia intistä jos se sinua oikeasti kiinnostaa? Ja kun olet kuunnellut yhden, olet kuullut ne kaikki.

Tiesithän, että myös naiset voivat nykyään käydä intin? Siitä vaan hiekkalaatikolle leikkimään jos tuntuu että muu ei riitä kuin real thing.

Myöskään aamustondiksen ihmettä ihmettelen. Siis jätkillähän on viisari puolistondiksessa jota kuinkin aina. Penis on siitä herkkä elin, että pelkkä kitka riittää aiheuttamaan stondiksen.

Seisokin ei tarvitse siis mitenkään liittyä seksuaaliseen kiihottumiseen. Näin yksinkertaista se tosiaan on.

Moni äijä tuntuu preferoivan pukeutuvan kireisiin farkkuihin. Niissä liikkumatilaa on aika vähän joten stondiskin tullee helpommin.

Luulen itse, että tämä voi olla yksi keskeinen syy siihen miksi farkut ovat saaneet niin suuren suosion.

Ovatko ihmiset seksuaalisesti nykyisin tyydyttymättömämpiä? Väitän, että ovat. No, kaupungeissa yli 50% on yhden hengen talouksia niin onhan tämä ihan selvä yhtälö.

Itse en ole käyttänyt farkkuja sitten teini-iän. En em. syystä vaan siitä, että pidän farkkuja urpoina, mauttomina - fyysisen työn tekijän univormuna.

Leijonien pukkarin?? Dude, vaikka tässä liikutaankin fantasiamaailmassa, niin et sä silti ihan kaikkea voisi tehdä oman pääsi mukaan. Ei sulla olisi mitään mahkuja päästä mihinkään Leijonien pukuhuoneeseen... 

En kyllä ymmärrä, että mitä kuvittelet siellä tapahtuvan jota ei tapahtuisi missä tahansa muussa urheilujoukkueen pukkarissa?

Haisevat hieltä ja puhuvat pillusta. Wow. Onpa originelliä.

PSK
Insert Cool Phrase

Ajatus seisaaltaan pissaamisessa on kohdallani mielenkiintoista siksi, että se vaikuttaa paljon helpommalta ja hauskemmalta. Ei tarvitse istua, eikä pyyhkiä.

Inttijutuilla nimenomaan tarkoitin, sitä kun miehet keskenänsä jauhavat ja jauhavat inttikokemuksistaan. Olisi siis hauska tietää, miltä se tuntuu jakaa moinen innostumisen taso, kun puhe kääntyy rynkkyihin ja sotkuun. Itse intin käyminen ei siis kiinnosta ja kiitos vaan, olen varsin tietoinen, että naiset voivat käydä intin. Minulla on muutama naispuoleinen ystävä, joka on suorittanut asepalveluksen.

Ja tässä ajatusleikissä, johon A.Sinivaara meidät haastoi, jokaiselle on mahdollista olla mitä vaan "päivä miehenä", joten minä menisin Leijonien pukkariin. Piste. Tässä ajatusleikissä kaikki on mahdollista. Pukuhuoneessa olisin siis silloin, kun Suomi on voittanu maailmanmestaruuden. Veikkaan, että samaa tunnelmaa ei Ö-luokan jalisjoukkueen pukkarissa välttämättä tavoita.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kittyltä taisi vaan mennä ohi tuo ajatusleikki-ajatus. Onhan se aika vaikea sana, kirjoittaakin.

Kaivetaanpa taas esille tämä yksi kuva:
 

 

i am kitty i
i am kitty i

Miltähän tuntuisi olla mies? Ja jos olisin mies, niin mitä tekisin?

 

Otin kirjaimellisesti. Shoot me. :) Siis siten, että huomenna olisit toista sukupuolta, mutta et mikään supermies/nainen joka olisi yht'äkkiä Leijonien kultamitalikemuissa.

Minusta on paljon mielenkiintoisempaa - ja hedelmällisempää - kuulla miten normiarki pyörisi. Muutenhan kaikki toivoisivat, että heillä olisi sekä pimppi että mulkku ja voisivat nussia itseään...

That shit is boring.

i am kitty i
i am kitty i

Osuva kuva kyllä, ei siinä mitään.

i am kitty i
i am kitty i

Emmä tiedä. Seisaaltaan kusemisessa joutuu kuitenkin vähän katsomaan mihin pissii. Jos istuu pöntölle niin tätäkään ongelmaa ei ole. Ja joskus sitä kusta vaan riittää (tulee päästä asti) eikä jaksaisi seistä kun on laiska paska.

Eivät miehet jauha inttikokemuksista siksi koska olisivat niistä loputtoman kiinnostuneita vaan siksi, että - kuten sanoit - siitä saa loputtomasti jutun juurta aikaiseksi sellaisessakin seurueessa jota ei entuudestaan tunne.

Ok, agreed that we disagree. :)

Mutta mitä erityisen miehistä tuossa hetkessä sitten voisi olla? Juhlisivatko naiset sitä oleellisella tavalla jotenkin toisin?

PSK
Insert Cool Phrase

Niin kauan kun naisurheilua ei arvosteta samalla tavalla kuin miesten, niin menen sinne Leijonakoppiin tuntemaan sen koko kropassa, kun on maailmanmestari ja 5,2 miljoona suomalaista juhlii sinua/teitä. Kuvittelen myös, että siellä kopissa naiset saattaisivat enemmin tai myöhemmin alkaa supista kuppikunnissaan siitä, miksi joku ei syöttänyt tai tehnyt siitä paikasta maalia jne. Haluaisin uskoa, että miehet eivät siihen sorru, vaan sekin jätkä joka istu vaihtopenkillä kaikki pelit, juhlii samalla tavalla kuin kaikki muutkin joukkueen jäsenet.

i am kitty i
i am kitty i

Paljon oletuksia. Katkeruus ja jossittelu on yleisinhimillistä. Jossain vaiheessa nousuhumala kääntyy aina laskuun ja silloin nämäkin asiat puidaan - jos puidaan.

Onko miesten vika, että naisurheilua ei arvosteta samalla tavalla? Tai pikemminkin kuinka todennäköistä on, että näin tulisi joskus käymään?

Urheilu - yleensä ottaen - on siinä mielessä simppeliä, että se perustuu mitattavissa oleviin asioihin joista ei tarvitse eikä voi olla eriävää mieltä (pallopelejä on turhaan monimutkaistettu hölmöillä säännöillä - maali on maali: pelaa ja puolusta paremmin).

Naiset ovat miehiä fyysisesti heikompia = eivät voi yltää samoihin suorituksiin. Siksi se arvostus nyt vain menee näin päin.

Itsehän en seuraa urheilua ollenkaan. En tiedä mitään hölmömpää ajankäyttöä. Jopa internjetissä meuhkaaminen on hyödyllisempää. Menen itse mielummin tekemään niitä juttuja kuin katselmaan kun joku toinen tekee.

Siksi minä en myöskään saisi mitään irti Leijonien pukkarissa hengaamisesta. Oletettavasti ilmaisen viinan lisäksi - tietenkin! - ja mikäli olisin pelaaja ja vapailla markkinoilla niin varmaan pesää saisi tuolloin pyytämättäkin. Mutta noin niin kuin muuten se atmosfääri on jotain jota kokematta voin aivan mainiosti kuolla.

 

i am kitty i
i am kitty i

5.2 miljoonaa? Kyllä meitä on helvetistä enemmän joita ei voisi asia vähempää kiinnostaa.

Olisin ehdottomasti pitkätukkainen sivarihippi, vastakohta kahdesta isoveljestä :D  

kultahillokala

Helikopteri ehdottomasti. Ja huutaisin samalla Schwarzeneggerin äänellä: "Harry! Get to the chopperrrr!"

Käyttäisin litratolkulla sitä miesten hajuvettä jonka tuoksu leijaili mun ohi kun ohitin futista pelaamassa olleen äjjäporukan tänään pyörällä. Ah! Miehen tuoksu!

Kulkisin ilman paitaa koko päivän: Rajaton rusketus, joka siirtyisi mun kroppaan kun muuttuisin taas naiseksi.

En ajattelisi puoltakaan siitä mitä oon tänään ajatellut. Ainakaan kolmeltakymmeneltä eri kannalta.

Ja kassithan ne kiinnostaisi. Se, miten ne esimerkiksi asettuu boksereihin.

Katsoisin pornoa ja ihmettelisin jalkojen välistä uloketta. Opettelisin, miten se toimii. Ja mittaisin sen, tietty.

En käyttäisi aurinkorasvaa koska olisin jumalattoman karvainen, ja ennen kaikkea karvainen kaikessa rauhassa.

Iskisin tyttöjä.

 

 

i am kitty i
i am kitty i

Siinäpähän yrittäisit mimmejä iskeä...

Eli et iskisi kun et kuitenkaan uskaltaisi ellet olisi humalassa ja silloin taas keskivertonainen antaisi sinun ymmärtää aika nopeasti, että painupa siitä nyt ***tuun **tun l00seri.

Ehh... suurin osa miehistä ei ole jumalattoman karvaisia. Jumalattoman karvainen mies on anomalia joka saisi kuulla siitä joka kerta tai muuten tuntea sen nahoissaan.

You wouldn't enjoy it. Etkä ainakaan pesää saisi.

Siitä olen kanssasi samaa mieltä, että varmaan aikalailla ensimmäiseksi mittaisit peniksesi ja samanaikaisesti sekä ihailisit sitä että olisit siihen pettynyt.

Uimahallit/pukuhuoneet tod.näk. kokisit ahdistaviksi paikoiksi koska jollain olisi aina isompi kuin sinulla. Kaikkein pahimmalta se tuntuisi jos olisit itse aikamies ja jollain hädin tuskin murrosikäisellä olisi isompi viisari kuin sinulla.

Life ain't fair.

 

Olen itse aina ihmetellyt voiko yksikään nainen oikeasti pitää näitä kilometrin päästä partavedeltä haisevia äijiä tai vain pojankoltiaisia seksikkäinä?

Itse lähinnä pyörittelen päätäni epäuskoisena ja minun tekisi jokseenkin joka kerta vetää näitä lähiympäristön pilaajia nokkaan.

 

PS. Kannattaa seurustella vähemmän alkuapinoiden kanssa ja enemmän sellaisten kanssa jotka ovat saaneet suoritettua joitain opintoja peruskoulun jälkeenkin...

Se, että sinä tyydyt kahden aivosolun omistamaan urokseen, kertoo yhtä paljon sinusta kuin hänestä - mahdollisesti enemmänkin.

Joissain asioissa ei kannata lähteä yleistämään. Miehiä on niin montaa sorttia - kuten toki naisiakin.

kultahillokala

ohhoh:D pahoittelut selvästi tympäisevästä, loukkaantumista aiheuttaneesta, humoristiseksi tarkoittamastani kommentista

i am kitty i
i am kitty i

Fair enough :)

TT (Ei varmistettu)

Testaisin tuntuuko epilointi pahemmalta miehenä. Ja vahaus. Tissintuijottelua olis pakko kokeilla, hienovaraisesti ja röyhkiästi. Testaisin miten kätevästi voi pokata naisen jos on naisen ajatusmaailma? Menisin body combatiin ilman alushousuja, löysisä shortseisa. (eikö sitä muka huomaa ko se kurkistaa lahkeesta??) Sitä helikopteria tietysti ja seisaaltaan ruikkimista kokeilisin, ja hemputtamista. Mihin ne viimeset tipat OIKIASTI menee? Vääntäisin kättä niin monesti ko mahollista ja kävisin kokeileen kuinka paljo enemmän rautaa nousis. Ja lopun päivää tuijottelisin kehonkoostumusmittarista, että miten onki mahtavaa että miehen rasvaprosentti on niin paljo pienempi. Ehkä vielä kostollani kokeilisin ostaa harmaat Pomarfinnin korinpohjapunoskesäkengät. Ihan vain sillä että miltä tuntuis ostaa moiset hirvitykset, hävettäiskö ihtiä vai myyjää enemmän.

i am kitty i
i am kitty i

Minkälainen on naisen ajatusmaailma?

i am kitty i
i am kitty i

Ja aikuiset ihmiset kutsuvat toimintaa runkkaamiseksi tai käteen vetämiseksi... En ole koskaan kuullutkaan mistään hemputtamisesta. Lienee nuorisokieltä.

i am kitty i
i am kitty i

Vihon viimeiset tipat menee lahkeeseen. Sitä edeltävät joko pönttöön tai pöntölle/pöntön viereen. Tupla tai kuitti. EOS.

i am kitty i
i am kitty i

Kukaan teini-iän ohittanut mies ei enää väännä kättä. Korkeintaan humalassa ja silloinkin ihan pelkkänä zoukkina.

Miksi täällä olevista - oletettavasti aikuisiän saavuttaneista - mimmeistä niin moni tuntuu yhä edelleenkin hengaavan henkisesti 15-vuotiaiden poikien kanssa?

i am kitty i
i am kitty i

Yksikään mies ei myöskään osta - saati käytä - purjehduskenkiä jos hänellä on aavistuskaan siitä mitä tyylitaju voisi olla.

Corde

Mä varmaan kokeilisin perussuomalais miehen settiä, eli jääkiekko, makkara, olut ja käsi housuissa. Onko siinä jotakin hienoa muka?

Flirttailu olis myös mielenkiintoista kokea miehen näkökulmasta eli flirttiä koko päivä ihan kaikkien kanssa. Mun on itse niin ikävä sitä tälläisenä puoli varattuna naisena...

 

Mut mikä ihme miehillä ON siinä alasti olemisessa? Oma mies toteutti sitä tänään ja eilen. Se nukkuisi alasti jos vain voisi, mä en vaan itse tahdo tuntea sitä aamuista miehuuden merkkiä selässäni tai missään muuallakaan. Mä haluan nauttia sängyn lämmöstä ja unen pöpperöstäni rauhassa, eli housut miehelle jalkaan jos mun kanssa nukkuu!

Ja samaan syssyyn ihmettelen sitten sitä että miksi naisella pitää olla ne alkkarit? Itsestä tuntuisi jäätävän oudolta olla ilman!

i am kitty i
i am kitty i

Alastomuus on maailman luonnollisin asia eikä sitä saa tehdä enää missään - tuskin enää edes omassa kodissa - leimautumatta. Siksi.

Ota pöksyt pois. Tuntuu hyvältä. Elä estoile vaan elä. :)

Pages

Kommentoi