Paska päivä paratiisissa

Onnenpäivä

Hupsista, lipsahtiko otsikkoon ruma sana? No, niitä on tekstin edetessä tiedossa vielä muutama lisääkin. Tänään oli nimittäin kertakaikkisen huono päivä Kalifornian taivaan alla. 

Voitteko kuvitella, nainen asuu Kaliforniassa ja kehtaa kiukutella! Häpeäisi, mokoma. Siellähän paistaa aina aurinkokin, shoppailu on puoli-ilmaista ja bensa halpaa. On katto pään päällä, on töitä ja ruokaa lautasella. Tervekin se on, ei vaivaa reumat eikä flunssat. Naimisiinkin se on päässyt ja kavereita on pitkä liuta. Mitä helvettiä se oikein valittaa?Niinpä niin. Jos on puitteet kunnossa, ei saisi valittaa, ei kiukutella. Ei saisi sanoa, että onpa paska päivä ja vituttaa. Kun nyt satun asumaan Kaliforniassa ja täällä on aika hieno keli ympäri vuoden, niin ihmiset olettavat, että elämä on pelkkää juhlaa - sehän asuu lomakohteessa, mitä se oikein valittaa! Ja jos käy töissä, on vara ostaa ruokaa, asua omakotitalossa ja joskus ostaa jotain ylimääräistäkin, ei saisi valittaa raha-asioista - sillähän on kaikkea, mitä muuta vielä pitäisi saada! Tai jos on normaalipainoinen, ei saisi valittaa selluliitista tai pienestä vyötäröläskistä - katoppa kuule näitä mun läskejä ja lopeta se kitinä! Ja jos on treenin jälkeen penikat vähän kipeänä ja takamus jumissa, niin ei siitäkään saa mainita mitään - mitäs treenaat niin paljon, syytä kuule vaan itseäs!

Minäpä kerron yhden asian, jos se jollekulle tulee yllätyksenä. Vaikkei olisikaan rutiköyhä, kuolemansairas ja sillan alla majaileva hylkiö, voi silti olla huonoja päiviä. Eikä siihen välttämättä tarvita taivaan putoamista niskaan tai muitakaan erityisen painavia syitä. Tänään siihen vaadittiin heikko ruokavalio, kehnosti kulkenut treeni, jälkeen jääminen ja lopulta luovuttaminen. Se vain syön naista rotan lailla, kun on pakko nostaa kädet pystyyn ja sanoa, että en pysty. Siinä ei auta Kalifornian aurinko, ei palkkakuitti eikä lähikaupan halvat banaanit. Eikä tätä mielentilaa ainakaan helpota, kun joku tulee sanomaan, että "ei sua voi, ku sä asut siellä missä paistaa aurinko". Niinpä paistaa joo. Onneksi kohta on huominen ja puolipilvistä.

Kommentit

ninoh

Sain tänään kanssa ihan parhaan vastauksen eräältä ystävältä,kun kerroinhänelle  erään lapsuuden ystävän kuolleen..Tämä ystävä ei kommentoinut siihen mitään sanoi vain ,että älä kerro mitään sielä on lämmintä ja suomessa vituttaa kun on lunta:D Näin heillä sielä suomessa-...

sanumaria

Onhan se paska päivä paska päivä huolimatta siitä missä päin maailmaa on. 

:)

Joo, ja jos kaikki on näennäisesti huonosti, niin ei saa olla iloinen. Mä jäin just työttömäksi, lähipiirissä on menehtymisiä ja epäilyjä vakavista sairauksista, mutta en mä ole lakannut olemasta oma hyväntuulinen itseni. Ne kaikki jutut nyt vaan on pois mun vaikutusvallastani; tokihan se ensin nyppi mutta minkäs teet.
En mä ajatellut masentua siksi, että ulkoisesti pääteltynä mun kuuluis.

Kuten et varmaan säkään ole pelkkää hymyä ja myötätuulta vain siksi, koska niin kuuluis.

Joo, ja entäpä sitten, jos sä olisitkin hymy pyllyssä 24/7 ja mä vaan itkisin silmät päästäni kotona - ei sekään kelpais. Mun pitäis nähdä se risukasaan paistava aurinko ja sun ottaa osakseks muun maailman huolia. Kun yhelle pokkaa niin toiselle pyllistää...

Mindeka (kirjautumatta vaan) (Ei varmistettu)

Kiitos sanumaria Ismo Alangosta, heti helpottaa täällä ainakin!

:D

sanumaria

Eipä kestä, tuo kyllä auttaa itseä lähes aina :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Itse huomaan monesti pahoittelevani juuri ennen avautumista, että "ei kai pitäis valittaa mutta..." Ihan pöljää! Ei saisi väheksyä pienenkään kiukutuksen vaikutusta. Se voi olla yllättävän suuri.

sanumaria

whine on parasta jaettuna :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kyllä, lievittää omaa oloa, kun voi siirtää kiukun eteenpäin :-D

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Jostain syystä toi elämän paskuus on nykyään kilpailu. En vaan ainakaan ite oo tietääkseni siihen kilpailuun ottanu osaa, mut joskus huomas kaveripiirissäkin, että aina on joku, jolla mielestään menee paskemmin.

Antakaa ihmisten vittuuntua rauhassa. Sanperi.

Kommentoi