Pekoninmakuinen suuvesi, eli mitä kaikkea pekonista voi tehdä

Onnenpäivä

Yhdysvaltoihin muuton jälkeen on tullut varsin tutuksi se tilanne, jossa olen juuri erheellisesti kuvitellut nähneeni jo kaiken, kun eteeni kannetaan jotain sellaista, mitä en ikinä kuunaan päivänä olisi kuvitellut olevan olemassakaan. Tämän päiväiset WTF-hetket ja naurunpurskahdukset tarjosi tuo lihateollisuuden kruununkivi, pyhistä pyhin, herrojen herkku, pekoni.

Oma suhteeni pekoniin on melko etäinen. Pekoni sellaisenaan kuuluu ruokavaliooni vain harvoin, mutta ruoanlaitossa sillä on oma pieni paikkansa vatsalaukkuni perukoilla. Amerikkalaiset sen sijaan rakastavat pekonia. Koska pekoni on perusjenkillä kovastikin olennainen osa ruokaympyrää, voi pekonia syödä nykypäivänä myös varsin eksoottisissa muodoissa. Pekonisuklaa on jo vakiinnuttanut paikkansa karkkihyllyssä, mutta tämän lisäksi on vastaani tullut mm. pekonidonitsi, pekonitoffeeta, pekonipopcornia, pekonipirtelö ja melkeinpä pyhäinhäväistykseltä tuntunut, suomalaisena mainostettu pekonileipäjuusto.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Pekonin sulostuttavista aromeista, sen ylväästä muotoilusta, eläväisestä värityksestä tai pelkän läsnäolon aiheuttamasta mielihyvästä voi todellinen pekonirakastaja nauttia monin eri tavoin. Kävinkin poimimassa teille nettikaupoista ne kaikkein lihaisimmat palat, joten olkaapa hyvät:

Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu asiakaspalvelutyössä, kuin raikastaa hengistys tällä pekoninraikkaalla suuvedellä.
"Mitäs neidille tänään laitettaisiin?"

 

Tiedäthän sen grillissä tirisevän, pekoniin käärityn herkkusienen tuoksun? Mmm.... Nyt voit itse tuoksua yhtä houkuttelevalta! Ota mukava asento aurinkotuolissa ja sipaise ihollesi kerros pekonintuoksuista aurinkorasvaa!

 

Puhtaus on puoli ruokaa ja maistuu pekonilta. Purukalusto ei ole koskaan ennen tuntunut niin puhtaalta, kuin pekoninmakuisen hammaslankakäsittelyn jälkeen.

 

Valmistaudu suutelomaratoniin tällä pekoninmakuisella huulirasvalla ja vastapuoli ei takuulla halua irroittaa otettaan! Jos ei suutelutaidoista, niin ainakin sinut muistetaan ominaismausta.

 

Tiedättekö mikä tekee kodista kodin? No se ominaistuoksu tietenkin! Ja mikäpä kertoisi asukista enemmän, kuin asunnossa leijaileva pekonintuoksu.

 

Unohda jo ne tylsät pallot ja nauhat ja tee joulukuusestasi syötävän hyvännäköinen näillä pekoni-kuusenkoristeilla!

 

"Hei tosi hyvää tämä sun kakku, jännän suolaista. Mitä oikein laitoit täytteeksi?".
Yllätä ystäväsi pekoninmakuisella täytekakulla ja voit olla varma, että juhlasi muistetaan ikuisesti.

 

Talven muotitietoisin hurtta pukeutuu iloittelevaan pekonikuosiin. Älä kuitenkaan vie karvapalleroasi metsään tässä takissa, sillä herkullisen näköinen koira päätyy taatusti metsäneläinten ruokalistalle.

 

Pekonin näköisen ja -tuoksuisen kondomin ehkäisyteho on huimat 100 %! Ehkäisyteho perustuu sekä kondomin kestävyyteen että sen silkkaan vastenmielisyyteen.

 

Sattuiko hupsis? Leikkasitko sormeen? Eipä hätää! Kietaisen sormesi ympärille pekonilaastari ja tadaa, pekoni nakilla saa taas hymyn huulille!

 

Tee romanttisista hetkistä entistä romanttisempi. Pekonintuoksuinen liukuvoide sytyttää juroimmankin miehen intiimiin kanssakäyntiin.

 

Nahkalompakon aika on ohi, täältä tulee lihalompakko! Tämän lihaisan pekonilompakon kaivaminen taskusta saa rahankulun maistumaan asteen verran paremmalta.

 

Jokaisen muksun toivelahja on tänä jouluna "My first bacon" -pehmolelu. Tämä hymysuinen, pienen ihmisen kokoinen lihajätti kuiskaa halaajansa korvaan hellästi sanat: "I am bacon".

 

Eikö vauvallasi ole vielä hampaita? Ei hätää, tämä ei ole este pekonin syömiselle! Voit tyydyttää vastasyntyneen pekoninhimon tällä pekoninmakuisella äidinmaitokorvikkeella!

 

 

Kommentit

Anna Blue Eyes

Yritin syödä aamupalaa tätä lukiessani ja tuli melkein huono olo :D 

FFFifi
Fitness Führer

Juu ei käy aamulukemiseksi tämmöinen. Yökkis!

maps (Ei varmistettu)

Yööööööööök. En kestä. Ei mulla muuta. Paitsi, että koita kestää:)

Eeru
Packing peanuts

Olen tosi kova pekonifani, mutta vaan siinä syötävässä muodossa. Nää tuotteet menee ihan överiksi, mutta only in America, right?

T. (Ei varmistettu)

Joka kuvan kohdalla vaan leuka tippui alemmas ja kulmakarvat nousi ylemmäs, mutta pekonikondomin kohdalla hajosin täysin... Huhhuh. En löydä muita sanoja :D

Carmabella (Ei varmistettu) http://el-amor-es-eterno.blogspot.fi/

Tähän ei oikein riitä sanat.. Järkyttävän oksettavaa. Ostaako noita muka joku?

Anunen (Ei varmistettu) http://pioka.blogspot.com

burb! kaikkea sitä näkee ja lukee. vatsanväänteitä tulee jo pelkästä hajusta ja sen ajattelemisesta...

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Saako nyt oksentaa? :D :D :D

Scorpia (Ei varmistettu)

Virne senkuin kasvoi kasvamistaan mitä pidemmälle kuvallinen lista aivan hykerryttävine kuvateksteineen jatkui! Kiitos jälleen näistä ilon ja naurun hetkistä, joita blogisi jaksavat tarjota tylsimpinäkin päivinä! Amerikka on oikea omituisuuksien aarrearkku ja mitä omituisimpiin mielihaluihin ratkaisun tarjoava aarreaitta :D

Heräsi suuri kysymys: MIKSI??

Kuka ihme näitä oikein ostaa, onko se todella noin kovaa huutoa siellä päin rapakkoa?! :D Kuitenkin kärkeen nousi nuo aikuisten pikkukivat petipuuhiin ja suuvesi, eikö niiden kuuluisi lisätä mielihyvää, kiihottaa ja mitä vielä ja suuveden tuottaa ainakin näin yleisesti raikas hengitys peittämään mahdollisesti juurikin sitä hetki sitten popsitun pekonin tuonutta rasvaista ja katkeraa jälkimakua kielen päällä ja hengityksessä, jokainen taablaa tyylillään...kommenttini voinkin päättää hieman muunnellen erästä suomennettua jenkkileffaa, joka kiteyttää koko homman aika täydellisesti yhteen: Jenkit dunkkaa tykimmin.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kyllä nämä varmasti ovat ihan puhtaasti pilailutuotteita, pöljiä lahjoja niille, joilla on jo kaikkea :D olen muistaakseni itse ostanut jollekin joskus cupcakenmakuista hammastahnaa :D

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mä ostin mun pikkuveljelle kerran joululahjaksi pekoninmakuista hammastahnaa... Vitsinä juurikin. Mitä muuta ostaa 16v pojalle?? :D

Toi pekoni-joulukuusenkoriste oli musta oikeasti hauska :D

FFFifi
Fitness Führer

Pakko myöntää, että jollain kierolla tavalla toi aurinkorasva houkuttelee...

Matkaaja (Ei varmistettu)

Amerikkalaisilla ON todella häiriintynyt suhde ruokaan. Tajuan yhtäkkiä miksi Lady Gaga pukeutui pekoniin. Oikea liha kun on vähän hankalaa niin siitä nämä tuotteet on sitten varmaan kehitelty. Tuli mieleen, että jos rasvainen ja teollinen pekonin haju ei enää riitä niin miten olisi seuraavaksi nuo kaikki tuotteet sillin hajulla varustettuna? tai valkosipulin tai aurajuuston... you name it. Ihanaa...

jermia
Itärajapakolainen

Mies hykerteli tyytyväisyyttään, kun luettelin näitä tuotteita O_O

poppis

Mikä voisi olla perisuomalainen vastine pekonille kaikkiin näihin härpäkkeisiin?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mmm...erinomainen kysymys. En tiedä kaikkiin, mutta mämmintuoksuinen kondomi voisi olla aika mielenkiintoinen.

Saksassa se varmaan olisi hapankaali ;D

eiii (Ei varmistettu)

Apua kuolen! Mämmikondomi!

voi hyvä luoja (Ei varmistettu)

Kuvittelin juuri myöskin mustamakkarakondomin ja oluenhajuisen hengityksenraikastimen. Joulukuuseen voisi ripustaa minikokoisia pulloja koskenkorvaa.

iidami
Bambino

TODELLAKIN OSTAISIN PEKONILAASTAREITA!!! :D

Varsinkin nyt, kun olen jo kaikki Batman-laastarit tullut kayttaneeksi, laakekaapissani on pekoni(laastari)n mentava aukko.

annaandandyathome
A&A at HoMe

haha, ihan loistavia !

Kommentoi