Pikainen tervehdys Singaporesta

Onnenpäivä

Joku jo ehti huudella perääni, joten kuitataan nyt nopeasti, että hengissä ollaan. Ravistelin Dubain hiekkapölyt housunlahkeista viikonloppuna ja suuntasin vielä hieman idemmäksi, seitsemän tunnin lentomatkan päässä olevaan Singaporeen. Aika täällä on kulunut valtavan nopeasti, kun olemme kierrelleet ostoskaduilla, pienillä sivukujilla, ruokakojuilla, ostoskeskuksissa, nähtävyyksissä ja ihan vain katselleet mykistyneinä hotellihuoneemme parvekkeelta ympärillemme avautuvaa suurkaupunkimaisemaa.

Huomenna, aivan liian aikaisin aamulla, ympyrä sulkeutuu, kun kone nousee ilmaan ja suuntaa itään, kohti kotia ja Kaliforniaa. Tämä muutaman päivän varoitusajalla toteutettu maailmanympärysmatka on ollut huikea. Kaksi täysin erilaista maata, niin paljon hyvää ruokaa (ja muutama lisäkilo...), erilaisia kulttuureja, uusia ihmisiä, sadoista kuvista pullisteleva muistikortti ja kaikesta kokemastaan sanoinkuvaamattoman kiitollinen, pakahtumaisillaan oleva sydän. Olen enemmän elossa kuin aikoihin, kiitos elämä.

 

ps. Vaikkei Onnenpäivä varsinaisesti mikään matkailublogi olekaan, aion silti palata täällä vielä kerran sekä Dubain, Singaporen että aikaisemmin toukokuussa tekemääni Costa Rican matkaan. Mutta ensin ihan muita juttuja, kunhan pääsen kotiin!

 

Kommentit

Marja O. (Ei varmistettu)

Hei Anne ja terveiset taalta Dubaista!

Kiva kuulla, etta teilla on matka mennyt hyvin.

Oli todella hauska tavata ja niinkuin tiedat, niin monet nahtavyydet jai taallakin viela nakematta, joten kutsu tulla uudelleen tanne moskeijoiden maahan on edelleen voimassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Majoituitteko Marina Bay Sandsissa? Jos, niin millaista oli?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.