Pikaiset videoterveiset Neitsytsaarilta

Onnenpäivä

Istuskelen tässä laiskana loma-asunnon parvekkeella, vatsan kylläisyys mukavasti pään tyhjyyttä tasapainottaen. Mitään suuria ajatuksia ei blogissa tänään ole tarjolla, sillä merituuli on puhaltanut pääni totaalisen tyhjäksi, hyvä jos sormet edes löytävät näppäimille. Niinpä tallensin teille pienen videotervehdyksen rannalla ollessani. Mutta ehkei kuitenkaan kannata kaivella sipsipusseja ja popcorneja esille, sillä eipä videollakaan juuri valtameren aaltoja kummempaa annettavaa ole.

Lomalla.Kunhan tästä joskus taas keräilen itseni kasaan, eli toisin sanoen palaan kotiin aivojen luokse, niin raportoin Yhdysvaltain Neitsytsaarista hieman tarkemmin. Kerrottavaa kyllä riittää, kunhan saan taas kirjoituskykyni takaisin. Siihen asti, voikaa hyvin ja kivaa viikonlopun jatkoa! Minä jatkan meren ja taivaalla hohtavan kuun tuijottelua. Se vihoviimeinenkin ajatus taisi juuri katketa.

 

 

Kommentit

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Oi, oikein ihanaa oleilua sinne!

Terveiset Adrianmereltä!
Tibs

Johanna Koo (Ei varmistettu) http://ekojohanna.blogspot.com

Voi ihana, kiitos että pidät tällasen neljän lapsen äiti kotipalleron maailmankartalla ;)

Arrrh, tulis jo kesä niin voisi suunnitella minne ihanaan paikkaan sitä lähtee lomailemaan, tosin pitäis varmaan ensin vähän säästää rahaakin siihen... ;) Oli mukava kuitenkin katsoa ja etenkin kuunnella (laineita, ei niitä jenkkejä) tuo video, pääsi tosiaan hetkeksi irti tästä harmaudesta.

Eilisen lupaukset

Onks noi jonkinlaiset paljasjalkatossut?

Olen kyllä (melkein) sitä mieltä, että jos asuu ympäri vuoden kohtalaisen lämpimässä paikassa, niin karman tasapainottamiseksi pitäisi lomailla jossain kylmässä tai koleassa. Eikö?

Rentouttavaa lomaa! Ei lomalla pidäkään ajatella mitään sen kummempaa kuin mitä tekee puolen tunnin päästä.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kärttyri: Juu, varmaan jonkinlaiset paljasjalkatossut kyllä. Vähän kuin olisi sukat jalassa, mutta on noissa ihan muovipohja. Karman ylläpitämiseksi vierailen joka vuosi Suomessa ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.