Pysähdytään hetkeksi

Onnenpäivä

Siihen minä pysähdyin. Peilin eteen juuri, kun olin lähdössä ulos ovesta. Päälläni uudet lempifarkut, kevyt meikki ja tukkakin puhtaana. Miten en huomannut aiemmin?

Meillä on elämässämme niin kiire. Tavoitteet siintävät tulevaisuudessa niin kirkkaina, ettemme tajua kiinnittää huomiota nykyhetkeen. Siihen, mitä olemme jo saavuttaneet ja mitä olemme nyt. On opiskeluja, töitä, dieettejä, lastenkasvatusta ja talonrakennusta. Projektia toisensa perään, jotka tulee saada valmiiksi. Mutta ei elämä ole pelkkä päämäärä, suurimman osan ajasta olemme kuitenkin matkalla.

Siinä minä seisoin ja tajusin, että vaikkei dieettini ole valmis vielä viikkoihin, olen jo tullut hyvän matkaa lähemmäksi tavoitteitani. Itse asiassa olen jo nyt saavuttanut kunnon, jollaisessa en ole ollut koskaan aiemmin. Peilistä minua katseli terve, voimakas, hyvinvoiva ja iloinen reilu kolmekymppinen. Tulin valtavan onnelliseksi. Tästä päivästä eteenpäin, aion kirkkaasta tavoitteestani huolimatta, nauttia myös itse matkasta ja siitä, mitä olen jo saavuttanut.

Haastan kaikki muutkin pysähtymään hetkeksi, vetämään henkeä ja nauttimaan siitä, mitä on tässä ja nyt. Onnellista viikonloppua!

 

Kommentit

Suttura

Hyvän mielen palsta - ehdottomasti! :)

Kiitos ajatuksesta, voisi vaikka oikeasti lausua itse itselleen jotain nättiä ihan päivittäin..

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipa jännä, just äsken kun heräsin, mulla tuli joku pakottava tarve vaan ruveta kokeilemaan paria hametta jotka oon ostanu "kesää varten, kyllä ne sitten mahtuu vaikka nyt oonki niihin liian läski" ja tuli jotenki tosi hyvä fiilis ku huomasin että oon ehkä parin kuukauden aikana vähän kiinteytynyt, tai sitten ehkä vähän tullut armollisemmaksi itselle, mut kummin vain, niin tuntui kivalta :)
Sitä tulee kyllä todella sokeaksi sille mitä on jo saavuttanu, aina aattelee vain että mitä itsessä on vikana. Pitäisi toellakin enempi pysähtyä miettimään mikä itsessä on hyvää ja kuinka pitkälle on jo tultu :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot nii upee naine!

Ihana kirjoitus!

Täydellinen mielen kohottaja, piristi vaikka päivä oli jo valmiiksi valoisa. Itselläni ei noin suurta projektia vartalon suhteen ole mutta, samat fiilikset raskauden jälkeen taas aktiivisen liikunnan aloittaneena. Tulokset näkyy yllättävän nopeasti kunhan vaan malttaa katsoa ja tuntea.

ReadySteadyGlow

Niin totta!

Tosin olen huomannut senkin, että jos tulee liian tyytyväiseksi, kehitys uhkaa pysähtyä. Sinun motivaatiolla tätä huolta ei varmasti kyllä ole :)

Allekirjoittaneen rasvaprosenttiprojektissa ei tapahtunut mitään kehitystä loppusyksystä 2012 tämän vuoden alkuun, koska olin jo niiiiiin paljon tyytyväisempi uusiin mittoihini kuin lähtötilanteessa. Onneksi lähestyvä kesä kuitenkin saa ainakin oman motivaationi uudelleen käyntiin ;)

Btw, kiitos vielä siitä treenin jälkeisestä hiilarikommentista. Jäin sitä miettimään ja palautin protskuhiilaripatukan treenin jälkeiseksi välittömäksi välipalaksi.

 

Viikonloppuja,

Riika

P.S. Superkaunis malli kuvassa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava oivallus :D

Kaikki päiväni eivät ole olleet onnellisia, mutta voisin sanoa, että viimeisen vuoden aikana olen ollut onnellinen. Kaikki päivät eivät ole ehkä huippuonnellisia, mutta en ole ollut myöskään onneton.

Projektit saavat minut myös onnelliseksi. Lähinnä siksi, että on jotain, mihin kohdistaa intoa, ja niistä saa sen innon takaisin. Jos sitten käy niin, etteivät ne enää antaisi mitään, päästän irti. Silti, liikunnastahan saa hyvää oloa. Vaikka välillä söisin epäterveellisesti, haluan saada liikunnasta mielihyvää.

Harrastan nyt aika paljon liikuntaa (mikä näky kropassani taas flunssana, koska intouduin vähän aikaa sitten lisäämään liikuntaa vähän liian nopeasti), mutta määrä vaihtelee vuodenajan mukaan. Tavoitteeni on toki kiinteytyä, mutten ole onneton, jos niin ei käy. En usko, että olisin onnellisempi, vaikka näyttäisin joltain urheilijaidoliltani. Minulla on kaikki, mitä tarvitsen tällä hetkellä ollakseni onnellinen. Kyse on omasta olotilastani, omasta tyytyväisyydestä itseeni ja elämääni.

On sanottu, että jonkin odotus tai tavoitteeseen pyrkiminen tuo onnea, mutta sen saavuttaminen ei ylläpidä onnea.

annemi

Ihanan positiivinen ja onnellinen postaus :) mahtavaa viikonloppua!

JohannaKoo (Ei varmistettu) http://ekojohanna.blogspot.com

Voi ihana! Hyvä haaste johon on vastattava!! <3 Terkkuja!

Kommentoi