Se, mikä tekee naisesta kauniin

Onnenpäivä

Edellinen kirjoitukseni rönsyili itse aiheesta myös keskusteluun siitä, minkälainen nainen on kenenkin mielestä kaunis. Toisille kauneinta naisvartaloa edustaa se naisellisen pyöreä malli, toisille taas urheilullinen. Toiset pitävät kauneimpana siroa, toiset pitkää ja toiset pätkää naista. Joku tykkää tummasta, toinen vaaleasta ja kolmas vannoo punatukkaisten nimeen.

Näistä jokainen pitää varmasti paikkaansa ja toisaalta taas ei yksikään. On nimittäin yksi piirre, jota ilman kaikki muu on tyhjää. Ja minä uskon, että teistä aika moni on kanssani samaa mieltä.

Omat ajatukseni asian tiimoilta ovat vaihdelleet vuosien varrella suurestikin. Iän karttuessa ja monien hyvää oloa koskevien asioiden oivaltamisen myötä, on yksi ulkoinen piirre ihmisiä tarkastellessa noussut ylitse muiden. Tämä maaginen piirre, joka tekee ihmisestä kuin ihmisestä kauniin ruumiinrakenteesta, ihonväristä, pituudesta tai rasvaprosentista riippumatta, on tietysti hymy.

Hymy on niin paljon enemmän, kuin yksikään muu ulkoinen piirre. Se herättää tunteita, vetää puoleensa, tarttuu sydämiin ja jää muistoihin. Hersyvä nauru, elämänilo ja kasvoilta paistava onnellisuus koskettavat enemmän, kuin hajuton, väritön ja mauton kiiltokuvakauneus, tyhjä katse, pöyhitty tukka ja uhmakas ilme. Hymy on se, joka herättää tyhjän ulkokuoren henkiin. Onnellisuus se, joka vetoaa verkkokalvoja syvemmälle, aina sydämeen saakka.

Enemmän, kuin olla kaunis, koska näytän hoikalta tai treenatulta, minä haluaisin olla kaunis, koska näytän onnelliselta.

 

 

Kuva: Tyree Phillips

 

 

Kommentit

nansk

Sinä se sitten olet fiksu mimmi. Voi vitsi (: Hymyä ei voita mikään!

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Aivan mielettömän ihana kuva!

kultahillokala

Happy girls are the prettiest :)

ninoh

<3 Ihana juttu ja niin totta!

IDAHO

Olipa ehkä parhaiten sanottu hymystä ikinä! Olet ihana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Amerikanhymy!

Hippu

Hihi, minä olin samaa mieltä niin kauan, kunnes näin Sauli Niinistön hymyilevän ja nauravan. Siinä on ihminen, jolle vakava naama sopii kyllä paremmin (sori nyt vaan Sale). ;-D

Vau mikä vauva!

Ja hymyssä erityisesti silmien hymy. Testailen joskus ihmisten hymykuvia (joo on mulla tekemistä...) peittämällä kädellä suun ja poskipäät. Jos edelleen/heti tunnistaa ihmisen hymyilevän, on hyvä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Puhut tyttöseni täyttä ASIAA ;D

Laura Pollari
Laura de Lille

Oh yeah! :-)

What else is there?

Täysin saman oon huomannut ja tuntemattomillekin ihmisille hymyily on sitä paitsi aivan ihanaa. Jos osaa hymyillä nätisti ja aidosti koko kasvoillaan , on aivan sama onko vaikka joku meikki tai hiukset ihan kohdillaan :D

Ihmeitä tapahtuu

Ja nimenomaan AITO ja onnellinen ihminen ja sen hymy :) Ite oon itseasiassa oikein harjotellu sitä että vois välillä hymyillä ihan tuntemattomillekin. Jokainen kun tietää kuinka hyvä olo siitä tulee kun joku hymyilee just sulle. Oli se sit tuntematon bussissa tai kaupan kassalla.

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin totta! :) Ihminen muuttuu hymyillessään automaattisesti viehättävämmäksi. Minusta jopa silmäkulmien naururypyt ovat ihania, ne kertovat vaan niistä nauretuista nauruista...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hih samaa mieltä :) Vaikkakin sisimmässä aina vähän kirpaisee kun puhutaan hymyn merkityksestä ja viehätyksestä, oma hammashymyni ei nimittäin ole ollenkaan sitten millään mittapuulla kaunis....

tunteet (Ei varmistettu)

Tämä on totta , mutta on vaikea tietää pettääkö joku sinua KAUNIILLA hymyllään.127

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.