Se viinipulloteline

Onnenpäivä

Muistatteko vielä sen viinipullotelineen, jonka ohimennen mainitsin syksyistä kotia esitellessäni? Silloin tuo teline odotti vielä rappusilla tekemämme hometestin tuloksia ja päätöstä siitä, jäämmekö nykyiseen vuokrataloon asumaan vai etsimmeko uuden kodin. No, tuo teline on nyt kiinnitetty seinälle ja samalla se sinetöi päätöksen siitä, että olemme ainakin toistaiseksi päättäneet jäädä asumaan tähän.

 

Hometestin tulos oli seuraavanlainen: sisäilmassamme leijaili kaikkiaan neljää eri homelajiketta, joista kaikki olivat jokseenkin yleisiä, sekä sisä- että ulkoilmassa tavattavia pikkukavereita. Lajikkeista kaksi oli kuitenkin sellaisia, että herkimmille ihmisille ne saattaisivat aiheuttaa astman kaltaisia oireita. Pitkällisen harkinnan jälkeen sekä tänne blogiin tulleiden vinkkien perusteella, päätimme muuttamisen sijaan ensin putsauttaa ilmastointikanavat suodattimineen ja sen jälkeen suorittaa suursiivous-operaation, joka pitäisi sisällään niin matonpesua kuin sohvanpäällisten pesettämistäkin.

 

Kuitenkin, ennen kuin ehdimme edes ryhtyä minkäänlaisiin toimenpiteisiin, alkoi oloni yllättäen kohentua. Siitä minulla ei ole hajuakaan johtuuko toipumiseni siirtymisestä nukkumaan alakerrasta yläkertaan, ulkoliikunnan lisääntymisestä, silkasta henkisestä helpotuksesta vai näiden kaikkien monimutkaisesta yhtälöstä. Tilanne on nyt kuitenkin se, että tunnen itseni tällä erää terveeksi. Ei enää hengenahdistusta iltaisin, ei kurkkukipua eikä rutikuivaa yskimistä.

 

Olen niin onnellinen saadessani todeta, että tavanomaista perusteellisemman joulusiivouksen jälkeen voin hyvillä mielin ryhtyä muuttopaniikin sijaan valmistelemaan joulunviettoa. Jo toinen joulu samassa kodissa, jee!

 

 

Kommentit

MariKKa (Ei varmistettu)

Heippa vaan Anne! Mulla on ajatuksissa muuttaa kahden lapseni kanssa jenkkeihin. Mitä pitäisi ottaa huomioon?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ajatuksissa vai jo toteutusasteella? Ensin tietty se mitä on tulossa tekemään. Jos on työpaikka ja sitä myötä jo oleskelulupa hanskassa, niin sitten voi ryhtyä miettimään niitä käytännönasioita. Eli lasten kanssa asuinpaikkaa, koulualuetta, koulupaikan hakemista, vakuutuksia, asunnon saamista ilman paikallisia luottotietoja... USA:han muutto on käytännössä aivan valtavan masentavan monimutkaista. 

annemi

Jee, onpa kiva kuulla että siellä voidaan paremmin :) 

poppis

Mahtavaa, jos asia korjaantuu putsauksella, suursiivouksella ja muulla sellaisella. Ihana kuulla, että olosi on jo parempi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Mahtaakohan tämä tulla enää perille.. Tuo viiniteline on aivan ihana! Mahtaakohan sitä enää saada mistään tai olla myytävänä? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.