Sporttinaisen kynsilakkasuositus & ARVONTA!

Onnenpäivä

Jokaisella naisella pitäisi olla kosmetiikan parissa työskentelevä ystävä. Se sellainen, joka tuo testattavaksi uusia tuotteita ja saa tällaisen toisinaan hieman kauneudenhoitoasioissa vätystelevän saliraahkankin palaamaan takaisin ruotuun ja naiseuden viehkeälle tielle. Tällä kertaa ystäväni muisti minua SpaRitualin syksyisensävyisillä kynsilakoilla, joiden lisäksi kauniista lahjapakkauksesta löytyi pienenpieni, juuri puhelimen, pienen lompakon ja avaimien mentävä kangaslaukku.


Oma kynsien ehostamiseni on melko kausiluontoista. Toisinaan ylläpidän lakkoja pitkäänkin, mutta yleensä hyvä lakkausputki katkeaa kuitenkin siihen, ettei päivästä löydy sitä sopivaa hetkeä käsien heilutteluun tuulessa, jotta lakka ehtisi kuivua ennen kuin isken käteni seuraavan kerran salihanskoihin. Toki lakan päälle sipaistava kerros pikakuivatinta auttaa hieman, mutta siitäkin huolimatta lakka tuntuu hieman pehmoiselta vielä yli tunninkin lakkauksen jälkeen. Juuri tämän vuoksi olen varsin innokas kokeilemaan uusia lakkoja, josko vielä joskus tapahtuisi se mullistus, että kynsilakka oikeasti kuivuisi nopeasti ja kestäisi siistinä pitkään.

Myönnettäköön, että olin hitusen skeptinen SpaRitualin lakkojen suhteen, onhan kyseessä luonnonkosmetiikan kynsilakat ja mielikuvissani kovaa kulutusta kestävä kynsilakka ja ekoystävällisyys ei vain oikein kulkenut käsikädessä. Aloitin testin levittämällä paljaalle kynnelle pohjustuslakan, jonka päälle sipaisin kerroksen SpaRitualin oranssia, hitusen kimaltavaa kynsilakkaa. Yllätys oli suuri, kun huomasin, ettei lakkaa tarvitsisi kuin yhden kerroksen. Kokemukseni mukaan kun tummasävyisiä lakkoja saa lähes poikkeuksetta levittää kynnelle muutaman kerroksen verran. Päälle vielä sipaisu pikakuivattajaa ja odotus voisi alkaa.

Ihme ja kumma, mutta Essien, Sally Hansenin ja muiden yleisimpien meikkivalmistajien lakkoihin verrattuna SpaRitualin lakka kuivui kovaksi ja A. Sinivaaran kestäväksi alle tunnissa. Vau. Entäpä sitten se kestävyys? Ensimmäisen kerran ajattelin lakkojen paikkamaalausta vasta viikon kuluttua lakkauksesta, joka kaltaiseni käytössä on yhtä kuin erittäin hyvin kulutusta kestävä kynsilakka. Nimittäin normaalisti lakat kestävät treenipuuhissani siisteinä ehkä sen neljä päivää, kun kohellan kynsineni limppuja lisää tangonpäihin. Yhteenvetona voisinkin vaatimattomasti sanoa, että SpaRitualin kynsilakat edustavat parhaimpia lakkoja, joita olen eläissäni käyttänyt. Eikä asiaa ainakaan huonommaksi tee se, että kyseessä on Suomessa vielä varsin harvinaiset luonnonkosmetiikan kynsilakat.

Jos siis vielä etsit elämäsi kynsilakkaa, löytyy SpaRitualin lakkoja Helsingin Stockmannilta sekä osoitteesta www.kynnet.com.

 

Ja nyt, hyvät lukijat, koska olin niin huipputyytyväinen SpaRitualin kynsilakkoihin, pyysin ystävältäni vielä yhden lahjapakkauksen arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Pakkauksesta löytyy nuo kuvissa näkyvät kaksi kynsilakkaa sekä tuo pieni, lakkojen väreihin sointuva kangaslaukku.

Jätä kommenttiboxiin sähköpostiosoitteesi maanantaihin 28.10.2013 mennessä ja olet mukana arvonnassa!

 

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Competition & Sales CS Oy:n kanssa.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulle mulle mulle! Nim. Lakkaan kynteni pari kertaa vuodessa juuri siksi ku en vaan jaksa odottaa sitä tuntia.,

On Her Hangers

Kosmetiikkafriikki osallistuu! :)

jermia
Itärajapakolainen

Aww, ihana arvonta! javies@hotmail.fi

On Her Hangers

Niin ja osallistuakseni voisin sen säpon jättää myös; jatta.piira(a)hotmail.co

On Her Hangers

...ja vieläpä kirjoittaa sen kokonaan :D jatta.piira(a)hotmail.com

ebe

Oih! Luonnonkosmetiikkaa ja pysyy, oih! Minun kynsissä pysyy lakat yleensä päivän, korkeintaan kaksi, kun treenaa, metsästää (ampuminen ja pitkät kynnet ei sovi yhteen :))touhuaa koirien kanssa, etc. Ravintola-alalla työskentelevänä kun voi lakata kynnet muutenkin vain vapaapäivinä, niin olisi kiva jos edes sen aikaa pysyisivät nättinä :D

repsukka_@hotmail.com

Maarit Nordman-Haajanen (Ei varmistettu)

anuskipepi@gmail.com

Mä oon miettiny paljon luonnonkosmetiikkalakkojen kestävyyttä. Mun lakat menee yleensä huonoks jo parissa päivässä ja vaikka kuin pidän kynsien lakkaamisesta, en sitä halua päivittäin tai edes joka toinen päivä tehdä. Olis aika mielenkiintosta testata kyllä :)

Sarlottah (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaa. Jee!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Muistakaa laittaa se sähköpostiosoite (okei, rekisteröityneisiin saan kai yhteyden muutenkin), että olette arvonnassa mukana!

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Näitä olisi mahtava päästä kokeilemaan!

hakusanarakkaus@gmail.com

NooraE (Ei varmistettu)

Tuo oranssi näyttää täydelliseltä! Ihanaa kun vähän kimaltaakin ;)

(Täytin spostin toiseen kenttään jossa sitä kysyttiin, näkyykö se siitä? Kohdassa lukee, että näkyy ylläpitäjälle :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Näkyy! :)

Tiinanen (Ei varmistettu)

Tää kun osuis kohdalle! Olen huomannut, että kun saan kasvatettua kynnet pitkiksi ja innostun lakkailemaan niitä, ei mene kauan, kun kynnet alkavat karkeilla ja liuskottua. Olen vaihtanut poistoaineen hellävaraisimpaan mahdolliseen ja viime viikolla asiaa ääneen tuskaillessani, ystäväni ehdotti, että jos ne kynnet menevätkin huonoiksi niistä kynsilakoista! Hän suositteli nimenomaan Spariutalin lakkoja ja nyt olen tuolla kynnet.comissa käynyt katselemassa mistä sävystä sitä lähtisi liikkeelle.
Jään kuitenkin odottelemaan, josko tää tärppäis niin voisin sit alottaa näistä :)

tipi83@luukku.com

Pallero (Ei varmistettu)

Kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta lakalta!

nipsa (Ei varmistettu)

Tuo oranssi lakka näyttää mielettömän nätiltä! :)

bebukka (Ei varmistettu)

Minä myös minä myös!

Hannushka

Mukana! Ihania värejä <3

mevid (Ei varmistettu)

ihana arvonta! :)

reetuli (Ei varmistettu)

Ihanan väriset lakat! Osallistun! Ite oon myös kyllä niin hätähousu lakkojen kanssa. Tykkäisin pitää värejä kynsissä vaikka koko ajan, mut vähintään se yksi kynsi menee aina pilalle, kun lähden jotain säheltämään liian aikaisin. Niin sitten ne pitää melkein saman tien poistaa. :D

Miimu (Ei varmistettu)

Kynsissäni on aina joko rullaantunutta tai pyyhkeestä/lakanoista/hiuksista painaumia täynnä olevat lakanjämät, joten mainospuheesi upposi :D Mukana arvonnassa.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Minä myös! Pikkuvauvan äitinä nyt varsinkaan ei ole sitä kuivatusaikaa, ja luonnonkosmetiikkaa kiinnostaisi myös kokeilla.

Jee arvonta! Kerrankin sellanen arvonta mihin mäkin yleensä äitiysblogeja lukeva 19v opiskelija voin osallistua! Vaippojen ja itkuhälyttimien voittaminen arvonnasta ei välttämättä lämmitä niin kauhean paljoa :P

nememarj@student.jyu.fi

Jee arvonta! Kerrankin sellanen arvonta mihin mäkin yleensä äitiysblogeja lukeva 19v opiskelija voin osallistua! Vaippojen ja itkuhälyttimien voittaminen arvonnasta ei välttämättä lämmitä niin kauhean paljoa :P

nememarj@student.jyu.fi

MariWLZ
The Good Vibes

Tuo oranssi waikuttaa täydelliseltä halloween lakalta :)

Sara L (Ei varmistettu)

Kynsilakkoja ei voi koskaan olla liikaa! :)

En tiedä johtuuko aluslakan puutteesta vai omasta toheloudesta, mutta mulla lakat pysyy merkistä riippumatta vain maksimissaan 2 päivää. Aina alkaa kärjistä lohkeilla, varsinkin treeneissä kynnet ottaa osumaa. Jos voitan tämän paketin, lupaan vihdoinkin käydä ostamassa myös sen aluslakan. ;) elinakv ät gmail piste com

.Tiia

Uusia lakkoja on aina kiva päästä kokeilemaan, siispä ehdottomasti mukana arvonnassa :).

blackpluswhiteisgrey@gmail.com

Ulla35 (Ei varmistettu)

Ihanat ovat lakkojen sävyt! Voi kun olisi tuuria arvonnassa...

JohannaAP (Ei varmistettu)

Oispa hieno päästä kokeilemaan noita! bombeus@hotmail.com

tiittu (Ei varmistettu)

oooii mukana ollaan! taijux@luukku.com :)

Miiza

Oi ihania kynsilakkoja! Kynsilakkafriikkinä (mulla on kaapit täynnä kynsilakkoja, en enää tiedä mihin niitä laittais, mutta silti) pakko ilmoittautua mukaan, miisa87@hotmail.com 

 

Flikka (Ei varmistettu) http://www.hikistelya.blogspot.fi

Osallistun arvontaan! Käytän paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta tuohon kynsilakkamerkkiin en ole täällä Vaasassa törmännyt.

Jahas, tietää reissua Helsingin suuntaan, jos ei arvonnassa onni lykästä. Itse olen yliherkkä monelle normilakan ainesosalle joten kestävä luonnonlakka voisi olla vallan passeli :)

eliisahonen@hotmail.com

Xeve (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! :)

xeve@hotmail.fi

Maria87 (Ei varmistettu)

Mahtavaa, osallistun ehdottomasti! Etenkin tuo lakan pitkä kestävyys kiinnostaa :)
annekoistinen_@hotmail.com

ailat (Ei varmistettu)

luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja jos vielä toimiikin, niin aina parempi : ))

matkatar (Ei varmistettu) http://matkantekijana.blogspot.com

Todella kauniit lakat ja suloinen pussukka!

matkatarmail@gmail.com

CougarWoman
CougarWoman

Juuh, kelpaisi tälle(kin) kynsifriikille!

cougarwoman75@gmail.com

 

 

annemi

MUKANA! sain vuosien tauon jälkeen kipinän kynsien lakkaukseen tänä vuonna ja tuo oranssi on UPEA!

52weeksofdeliciousness@gmail.com

Hilima (Ei varmistettu)

Ihana kynsilakka &lt;3

zallanen@hotmail.com

minsu
Mainostaulujen takana

Ihanat värit eli mukana arvonnassa ehdottomasti! mharjun(ät)gmail.com

naani_94 (Ei varmistettu)

mukana arvonnassa.

Heli L (Ei varmistettu)

Tämä salilla ja autotallissa kynsiään rääkkäävä, pikkuhiljaa prinsessahileitä tiputellut tyttö voisi kans ottaa itteään niskasta kiinni ja kokeilla edes lakkailla niitä kynsiä säännöllisesti... :)
raksutin@luukku.com

maianen (Ei varmistettu)

Mukana!

maianen (Ei varmistettu)

Mukana!

Adelie (Ei varmistettu)

Ihanat syksyn värit!:) adelieätwippies.com

nansk

Joooo! Tahtoo (: anna_mikkonen (a) hotmail.com

RiKsuli (Ei varmistettu)

Upean näköisiä lakkoja! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.