Syytä juhlaan

Onnenpäivä

Viime lauantaina tuli kolme vuotta täyteen siitä, kun Onnenpäivä päivittyi ensimmäistä kertaa. Täällä virtuaalimaailmassa synttäreitä vietetään tyylikkäästi myöhässä, sillä bloggaaja itse hurvitteli viikonlopun Las Vegasissa ja jätti tylysti taapero-ikäisen blogin viikonlopuksi kotiin...

Bloggaaja juhlistaa blogisynttäreitä, halloweeniä ja elämää.
 

Viimeisen kolmen vuoden aikana Onnenpäivä on poukkoillut villisti aiheesta toiseen; välillä painottuen liikuntaan, piipahtaen elämänkoulussa, panostaen hyvinvointiin, matkaten ympäri maailman ja toisinaan julkaisten niin outoja juttuja, etten oikein itsekään ole tiennyt mitä ajatella. Onnenpäivä ei siis koskaan ole sopinut vain yhteen lokeroon vaan se on salakavalasti vallannut käyttöönsä koko lipaston. Näin ollen teitä siellä ruutujen takanakin on pakko olla melkoisen sekalainen seurakunta. Ja se vasta hienoa onkin!

Haluankin kiittää teitä kaikkia, jotka olette tätä mutkaista kärrypolkua kanssani kulkeneet, niin ylä- kuin alamäessäkin. Kiitos kaikille juttuja lukeneille ja kommentoineille, kiitos kaikista niistä yksityisistä sähköposteista, kiitos Onnenpäivän Facebook-aktiiveille, kiitos kaikille Instagram-seuraajille, kiitos mainiolle toimitukselle, suurikiitos vertaistukea antaville kanssabloggaajille ja suukko miehelle, joka on viimeisen kolmen vuoden aikana kuullut aivan liian usein "oota mä kirjotan tän jutun loppuun". Jonkinlaisen pienen kiitoksen haluan lähettää myös niille antifaneille, joiden keskustelupalsta-avautumisten kautta blogini on saanut uusia vakiolukijoita. Ei niin paljon pahaa etteikö jotain hyvääkin.

Kiitos, kiitos, kiitos.

***

Nyt onkin sopiva hetki kysyä teiltä, että millaisia postauksia haluaisitte tulevaisuudessa lukea? Tai onko jotain, mitä haluaisit minulta kysyä? En lupaa, että täytän kaikki toiveet tai osaan vastata kaikkiin kysymyksiin, mutta yritän ainakin.

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja Kalifornian aurinkoa!

 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Hihii, meitsi oli penkkareissa 10v sitten LeeLoo ;)

Nina Enroth

Tissijuttuja.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D no niillä saa kyllä eniten lukijoita ja raivoisaa palautetta :D

Kauankohan aiheesta riittäis juttua...

Nina Enroth

:D onhan niitä kaksi, että vaikka yksi/tissi/vko? 

Mä oon ihan liian väsynyt lilyilemään just nyt. Tosi hyvät kommentit irtoaa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jaa että "vasen ei ole tällä viikolla jaksanut olla aivan yhtä terhakas kuin oikea"? :D

Suvi K.
Sisunainen

Oot kirjoittanut muutamia tosi hyviä juttuja henkisestä hyvin(tai pahoin)voinnista viime aikoina ja niitä kuulisin mielelläni lisää! Samoin jenkkien ja suomalaisen erot sekä tietysti treenijutut kiinnostaa aina. :)

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Onnea kolmivuotiaalle! Nyt vaan Las Vegasin kuvia kehiin, niin päästään kanssa fiilistelemäöän kaupunkia täältä ruudun takaa ;) Alkaa olla joa pari vuotta vierähtänyt viime reissusta.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Totaa... ei tullut tuolta reissulta kovinkaan julkaisukelpoista kuvamateriaalia, ylläri. Mutta eipä hätää, koitan korjata tilanteen jos loppuviikosta päätetään suunnata takaisin ruotsinlaivasimulaattorille :D

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Niin, no, ylläri tietty kohteen huomioon ottaen :D Nimim. ei kauheesti naurata, kun katselee omia kuvia Vegasin reissuilta. Joooh :D

Asikaine
Asikaine

Ihan paras asu! MultiPASS! :)

PSK
Insert Cool Phrase

Vaihtelevuus jutuissa on valtti, eli jatka samaan malliin!

Finski (Ei varmistettu)

Ei varilla valia, Leeloo. Sun jutut on kylla niin laidasta laitaan etta valilla tulee silleen kivasti merisairaaksi ihan. Mukavia juttujahan naa kaikki on,ei kai sita nyt muuten olisi vaihdettu paikallista sanomalehtea Annen touhuilujen lukemiseen aamukahvin kera? Jatka vaan samaa rataa ja yllata meidat valilla kuten tahankin asti.Ma ainakin olen kiitollinen siita ettet lopettanutkaan bloggailua vaikka sekin kavi mielessa. Mun mieskin kysyy valilla etta mita sille toiselle suomalaiselle kuuluu siella Kaliforniassa. Olet household name. Kiitos kauheesti kaikista jutuista ja laitahan lisaa!

Onnea taaperolle ja kirjoittajalleen! Olen silloin tällöin päätynyt lukemaan postauksiasi joidenkin muiden blogeista linkattuna, tykännyt suurimmasta osasta ja ärsyyntynyt joistakin - siis tietenkin tosi kypsästi tyyliin "miks toi on noin hyvässä kunnossa ja mie en" :D

Jossain kohtaa lähdin kahlaamaan blogiasi alusta alkaen, ja kiitos tappohiljaisten työpäivien, sainkin luettua sen läpi suht nopeasti. Ja sille tielle jäin. Kirjoitat todella hyvin, ja juuri tuo aiheiden poukkoilevuus on se juttu, miksi odotan uusia postauksia aina innolla. Jatka samaa rataa/radattomuutta!

Sekalaisten juttujen sarja jatkukoon mun puolesta!:) Toki Suomen ja Usan eroista lukee aina uteliaana sekä kaikesta mieleen ja hyvinvointiin liittyvästä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.