Tällainen minä olen

Onnenpäivä

Ilman dieettiä. Ilman meikkiä. Ilman Photoshoppausta ja tekorusketusta. Juuri lenkiltä tulleena, yltä päältä hikisenä heti aamutuimaan. Tällainen minä olen.

Se, mitä olin huhtikuussa dieetin jälkeen, en ollut minä. Se oli poikkeustila, pitkällisen työn, hikoilun ja rasvanpolton tulos, kuin eräänlainen taideteos. Kun siis tulen Suomeen ja tapaamme, älä pety kun en olekaan superihminen. Sillä tällainen minä olen, ihan tavallinen.

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tiedätkö, viime aikoina on alkanut ahdistamaan kamalasti se ajatus, että ihmiset odottavat minun olevan pelkkää treeniä, ruokien punnitsemista ja mittanauhan kanssa hosumista (siis tututkin, ei anonyymit lukijat, joiden käsitys minusta on puhtaasti blogin sisällön varassa). En minä tiedä ajattelevatko ihmiset oikeasti niin, mutta välillä vaan tuntuu siltä kuin koko identiteettini olisi muiden silmissä vääristynyt. Nyt kun tulen Suomeen ja tapaan ihmisiä pitkästä aikaa, pelottaa jo etukäteen, että joku tölväisee jotain lihomisesta tai siitä, ettei lihakset nyt olekaan niin erottuvat kuin ne kuvissa on ollut.

Mutta juu, kyllä minä taisin löytää sen pään ja hännän sun kommentista :)

 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Juu, juuri noin se meni dieetin jälkeen, olin itse tosi eksyksissä vähän aikaa, mutta nyt jo onneksi palautunut takaisin tähän maailmaan :) Ja todella, vaikka yritin valmistautua dieetin lopettamiseen etukäteen, niin kyllä se sittenkin oli kovempi paikka kuin osasin edes kuvitella. Eikä tilannetta ainakaan helpottanut se reilu kahden kuukauden sairastelu, jolloin en voinut tehdä oikein mitään liikunnallista.

Se on vaan vähän pelottavaa, kun ihmiset pitävät minua jonain fitness-guruna, vaikka kyllähän minä aiheesta jo jonkin verran tiedän, ei siinä mitään. Mutta keskustelu vaan kääntyy niin kovin usein siihen dieettiin ja treenaamiseen, että joskus se vähän häiritsee.

Älkääkä nyt ihmiset käsittäkö väärin, kyllä minä aiheesta mielelläni puhun ja opastan sen minkä osaan, mutta tiedättekö, joskus olisi tosi mukavaa jutella jostain ihan muusta.

annakarin
Anna Karin

Sä olet upea. Ei voi kyllä muuta sanoa. 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:) Voi kiitos kamalasti

Sup (Ei varmistettu)

Sä todellakin olet upea, ite yritän päästä edes tuohon sinun normaalin elämän muotoon :D talven myötä kun pyöräily jää vähän vähemmäksi alkaa operaatio lihasten kasvatus! Kunhan toi muksu kasvaa vähän isommaksi niin meillä maastopyöräilee ja patikoi koko perhe!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tää on kai se vartalomuoto nyt, johon mun kroppa aina pyrkii hakeutumaan jos en kyttää neuroottisesti syömisiäni vaan syön fiiliksen mukaan. Tuntuu, että sillä liikunnan määrällä ei ole paljoakaan merkitystä tässä kuviossa :D

PSK
Insert Cool Phrase

Perketti, miks sun naama ei punota lenkin jäljiltä?! Epistä.

Olet muuten käsittämättömän uljaan näköinen, ja se on siis kaunista.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

On se punainen kyllä lenkkeillessä, mutta se puna katoaa tosi nopeasti ja muutun hetkeksi ihan lakananvalkoiseksi :D Vai uljas, noin ei olekaan vielä kai sanottu :D

Ele
Ele

Näytät upealta!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Heiii... nyt joku raja! :D... ole tottunu tämmöseen ylistämiseen ;)

Marilii (Ei varmistettu) http://palanenonnea.blogspot.fi

Oot kyllä upea! Toi kroppa on tavallisen tallaajan silmissä edelleen jotakin muuta, kuin "ihan tavallinen". VAU <3

Oon blogiasi seuraillut jo useamman kuukauden, mutta nyt oli vihdoin pakko kommentoida ja ilmoittaa olemassa olostani ;) Sun postaukset on ihan mahtavia ja tykkään erityisesti kirjoitustyylistäsi - ei sillä niin väliä, mistä aiheesta kirjoitat! :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kiva ku tykkäät ja kiva kun ilmoitit olemassa olostasi :) Olen tässä kauhulla odottanut, että milloin lukijat kyllästyy näihin aiheesta toisiin pomppiviin juttuihin, kun ei ole punaista lankaa laisinkaan, mutta ei se vissiin haittaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen seurannut blogiasi jo vuoden päivät jotakuinkin, ja edelleenkin odotan aina uutta postausta innolla. Oli aihe sitten mikä hyvänsä. Sanoisin tuohon juttuun liittyen, että olet tavis pienellä lisämausteella :D Eli kai pointti oli se, että sun blogi on huippu.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Minäkin odotan aina uutta postausta innolla (ja kauhulla), ikinä tiedä mitä suusta tulee seuraavaksi :D Tattista vaan, ja kiitos lisämausteesta, kai :D

Otter

Olet kuin antiikin Kreikan veistoksellinen soturinainen! Upea kaikissa olomuodoissasi, mutta mielestäni parhaimmillasi juuri tuollaisena kuin nyt olet. Ilman dieetin aavistuksen näännyttävää vaikutusta näytät todella terveeltä ja vahvalta. Oikein pohjalaisnainen parhaimmillaan, ei nimittäin värise tuulessa eikä kaadu suolla :D Uskallan sanoa näin, koska omaan samantyyppisen ruumiinrakenteen - joskin olen ollut liian laiska treenaamaan sitä yhtä upeaan kuntoon. Enkä tiedä pystyisinkö edes vaikka yrittäisin...

Yhdyn edellisiin siinä, että blogipostauksiasi on kiva lukea aiheesta kuin aiheesta. Tarjoat mielenkiintoisia näkökulmia arkisiin aiheisiin ja maustat niitä taidokkaalla kirjoitustyöläisen otteella.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Niin, siis meiltä Pohjois-Pohjanmaaltahan tulee tällaisia kuulantyöntäjä-tyyppisiä mörssäreitä, joiden rumiinrakenne on optimoitu halonhakkuuseen ja maitotonkkien kantamiseen. Että ihan hyvä aihio tämä kroppa on kaikenlaiseen voimailuun ja urheiluun :) Ja sitten on vielä se periksi antamaton luonne, joka ei sekään ole näissä touhuissa haitaksi :)

Kiitoksia kovasti kauniista sanoista <3

Otter

Tai persjalkainen, kuten meillä Keski-Pohjanmaalla (no, puoliksi olen kyllä pohjoispohjalainen) saatetaan naisia hellitellä ;) Ko. kuvaus ei sitten millään sovi kylläkään sinuun, olet saanut arvonnassa huomattavasti paremmat geenit.

TT (Ei varmistettu)

Oot niin upea, normaali, treenattu nainen! Tiätkö kaikki treenaavat naiset haluis varmaan just näyttää sulta. Koska sä näytät hyvältä mutta normaalilta. Ei kukaan näyt siltä kun motivaatiokuvissa netissä tai siltä kun bikinifitnesseukot lavalla! Oot hieno esimerkki meille ja sulla on UPEET lihakset! Ja ihanaa ettet ole sellanen ruskettunut pikkutoppityttö, vaan aikuinen treenaava nainen!

Ja öpöhöpö Emmi; kirjoittaja vaikuttaa niiiin normaalilta nohin fitnesstouhuihin hurahtaneilta bimboruskeihin beibeihin verrattuna! Keittiöpsykölöginä on netin kautta turha koittaa olla... Peace!

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Olet kyllä todella kaunis ja kroppasi on tosi hyvässä kunnossa.

Minkä alan insinööri miehesi muuten on?

Terveisin toinen insinööri, jota vähän kutittelis lähteä hakemaan työkokemusta vaikka rapakon takaa...

Kommentoi