Tankkauspäivänä syötyä

Onnenpäivä

Niin oli lauantai, treenivapaa ja tankkauspäivä. Olin mietiskellyt pitkin viikkoa, että mitä kaikkea haluaisin tankkausateriallani syödä. Mielessä kävi niin pizzat, pastat, kiinalaiset kuin pihviateriatkin, mutta lopulta eniten makunystyröiden nykimistä aiheutti ajatus meksikolaisesta ruoasta. Olimme koko lauantain tien päällä ja pysähdyimme lopulta syömään ennalta tuntemattomaan meksikolaisravintolaan, jonka listalta löytyi amerikkalaistuneen meksikolaishötön sijaan autenttista etelä-Meksikolaista ruokaa. Ja voi nam mitä herkkuja listalta löytyikään!

Eikö näytäkin herkulta? Ai ettei oikein saa selvää? No, katsotaanpa lähempää:

Paistettuja heinäsirkkoja. Tarkempaa lajimääritystä en tullut kysyneeksi, mutta sirkka kuin sirkka. Ja kyllä, kaikista maailman vaihtoehdoista päätän viikon nälkiintymisen jälkeen syödä hyönteisiä. Mutta kyllä kannatti. Olivat nimittäin hyviä ja sopivan rapsakoita.

Helppo hymyillä kun tietää, että kohta saa ruokaa.Olen aina suhtautunut uusien ruokalajien kokeiluun seikkailumielellä. Ja jos jossain on ollut mahdollista kokeilla jotain uutta, olen yleensä aina tarttunut tilaisuuteen, vaikka se sitten olisikin kuulostanut vähän epäilyttävältä ihmisruoaksi. Mutta jos joku on suurta herkkua jossain päin maailmaa, niin mistä tiedän, ettei se ole suurta herkkua minunkin mielestäni ellen kokeile? Vaikka kyllä minullakin on pari rajoitusta ruokien suhteen. Hämähäkkejä, tai mitään mikä on vielä elossa, en taatusti syö. Tai no, jos se hämähäkki olisi oikein lihaisa, trimmattu ja pitkään haudutettu, niin ehkä sitten.

 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille (ja hyvää ruokahalua)!

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

En oikeesti kestä, koska olet niin kaunis ja jotenkin superhyvän tyypin oloinen!

http://mielikaunis.blogspot.fi (Ei varmistettu) http://mielikaunis.blogspot.fi

Ei saaaaaakeli, yhhyhhyyyyyhhhyyyh! Heinäsirkkoja! Mä en suostu edes syömään tyyliin pihviä, jossa on joku niljakas rusto, niin heinäsirkat saisivat mut juoksemaan kiljuen ulos. ;)

puuha-pete (Ei varmistettu) http://peterakentaa.blogspot.fi/

..ja minä mielenkiinnosta lukemaan, et mitä syö lihaksikas nainen tankkauspäivänä. Heinäsirkkoja! JUST! no onhan niissä kuulemma paljon proteeniä, valkeet nauhat menis varmaan madoista. Annos tosin näytti kyllä hyvältä.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D No söin minä kyllä muutakin, riisi-papu-possu-mättöä, ihan liikaa :D

Ellilii (Ei varmistettu)

Hei,

Sirkat näyttää hyviltä! :)

Löysin blogisi vuodenvaihteessa sattumalta. Luin muutamassa päivässä kaikki kirjoituksesi alusta saakka läpi. Jäin koukkuun!

Oon pohtinu pitkään seuraavaa, mutta uskaltaudun nyt kuitenkin kysymään, koska ehkä olet treevaanana törmännyt samaan ongelmaan (tosin en ainakaan sun kuvissa ole kyllä nähnyt...). Nimittäin, voimaa treenaavalla naisella finnit selässä? Olen treenannut crossfittia ja salia viime syksystä saakka. Vuoden vaihteessa treeni-intensiteetti kasvoi, samoin voimatasot, kehityin - ja kehityn edelleen huimasti. Samoihin aikoihin eli vuodenvaihteen tienoilla huomasin, että näpyt valtaavat selän. Ruokavalio, lisäravinteet tms. ei ole muuttunut. Syön laadukasta ruokaa, ei teollista, välttelen viljaa, maitotuoteita ja sokeria, juon paljon vettä. Käytän vitamiineja, hivenaineita ja laadukasta heraprotskuisolaattia.
Olen pulassa näiden kanssa. Pari kertaa olen solariumissa käyny ja ehkä se on hieman auttanut. Onko sulla tai treenaavilla tutuilla ollut kokemuksia vastaavasta? Olen kuullut, että testosteronitasot nousee, kun treenaa kovaa, ja että se aiheutaisi näppyjä....?

Tämä nyt tämmöisenä vuodatuksena, jos sulla tai jollain olis kokemuksia ja jopa jelppiä tarjota.

Kiitos kivasta blogista!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Melkoinen homma kahlata läpi koko blogi, pointsit siitä! :)

Hmm. Mulla on aina ollut tosi vähän näppyjä... paitsi että nyt yli kolmekymppisenä näemmä pukkaa jokin hormoonihärö päälle ja aina välillä näppylät valtaa leuan. Mutta en usko niiden liittyvän mitenkään treenaamiseen. Selässä mulla ei ole ollut finnejä ikinä, joten en kysymykseesi osaa antaa suoraa vastausta. Mutta tuli tässä mieleeni, että ehkä se liittyy hikoiluun...? Mene ja tiedä. Naisilla ei kyllä testotasot varmastikaan nouse itsestään sellaisiin sfääreihin, että se olisi finneille selitys. En muuten suosittele kenellekään solariumissa käyntiä ellei lääkäri sitä ole erityisesti määrännyt atooppisen ihottuman tms hoitoon.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.