Tunnen itseni huijatuksi

Onnenpäivä

...kun olen tehnyt kaiken tämän:

 

... ja kaikki mitä olisi tarvinut tehdä, on tämä:

...ja tämä:

 

En ala.

 

 

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaah nyt tuli mieleen se South Parkin Shake Weight - episodi....kuolen... :D

Hahah, niin mullaki! En tiennyt, että tollanen laite on oikeasti olemassa. :D

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Mulle tää tieto tuli just ajoissa; olen kiskomassa överiterveellistä aamusmoothieta naamaan ja lähdössä sen jälkeen lenkille. Jee, saan jäädä kotiin! Oletan että voin myös syödä keksiä?

No jopas sopan keitit!

Hei, mää kans. Nyt meni vihersmoothiet viemäriin ;) Noiden tilalla vedän jalkaan sellaiset laihdutus pantsit ja kytken itteni elektroniseen värinävyöhön ja löhöön sohvalla koko päivän. Nuokin kun näyttävät ihan liian hikiselle touhulle :b

huopis
Merennoita

Heh. Tuli mieleen The Real Housewives of Atlanta -sarjasta eräskin rouva, joka meni johonkin laihdutushoitoon ja samalla söi jättimäisen kokoista pitsapalaa. Jos mun näppiksessä olis sellanen peukku ylös -nappi ni painasin sitä nyt. Ja boldaisin sen.

Heli L (Ei varmistettu)

xD

Tinski (Ei varmistettu)

Tuli mieleeni, että kuulin joskus tarinaa, että laihdutusmainoksien "Before and After" -kuviin ja koko mainontaan saadut henkilöt on bongattu esim. kuntosalilta. Siis erittäin hyväkuntoisina ja heille on luvattu melkoinen kasa rahaa, jos lihottavat itsensä siihen pullakuntoon, josta otetaan se Before-kuva. Huikea rahamäärä, ja varmasti myös oma usko jälleenlaihdutukseen, houkuttavat mukaan tähän "huijaukseen". Tämä nyt ei varmasti toisille tule mitenkään yllätyksenä, mutta itselleni se oli taannoin jonkinlainen ahaa-elämys.
Kiitos linkeistä. Ai että tuo käsipainolla vetkuttelu kutkutti nauruhermoja! Kiva tietää, että rankan käsitreenin voi nyt hoitaa kätevästi kotona hikoilematta.

Kommentoi