Universumin virheitä ja epäkohtia

Onnenpäivä

Kyllä te tiedätte sen tunteen, kun joku arkinen pikkujuttu ärsyttää kerta toisensa jälkeen. Miksei vaatteet voisi tulla valmiiksi rypyttöminä pesukoneesta? Miksi pizzataikinan täytyy kohota niin kauan ja miksei maitopurkki voisi päiväyksen umpeutuessa sinetöityä itsestään niin, ettet vahingossakaan päädy hörppäämään eltaantunutta maitoa? Ja miksi, oi miksi ei purukumin maku voi kestää viittä minuuttia pidempään, uudet verhot olla ripustusvalmiit silittämättä ja huonekasvit päästää äänimerkkiä vaatiessaan kastelua?

Kun tässä kerran valittamaan ryhdyttiin, niin voisinko samaan syssyyn saada murustamattoman näkkileivän, kiitos.
 

 

Kyselin taannoin Facebookissa, että mitä pieniä tai suuria universumin epäkohtia te lukijat haluaisitte korjattavan. Ja kyllähän sitä korjattavaa löytyikin, aina arjen pienistä ärsytyksistä suurempiin ja tärkeämpiin asioihin. Näin te vastasitte:
 

"Jos olis kaapeli, jota pitkin illalla klo 8pm saisi siirrettyä virrat lapsista vanhempiin, niin ostaisin."
- Henna

"Oon aina miettinyt sitä, miks terveellinen ruoka on kalliimpaa kuin epäterveellinen. Sen muuttaisin toisinpäin."
- Marika

"Miksi maailma pyörii aamuvirkkujen rytmissä? Ja miksi maustetuissa jogurtissa on aina niin julmetusti sokeria (tai sitten se on korvattu aspartaamilla tms). Miksi ei voi olla happamaa maustettua jogurttia aivan kuin maustatonkin on? Miksi rahkatuotteissa mainostetaan suurta proteiinimäärää mutta samaan pataan on heitetty hirveä määrä sokeria?"
- Anna

"Pitkille ihmisille pitää järjestää omat katsomot!"
- Heikki

"Miksi illalla ei ikinä väsytä yhtä paljon kuin aamulla?"
- Nea

"Eu:n liittovaltiokehityksen voisi pysäyttää ja palauttaa päätöksenteko kansalliselle tasolle!"
- Henna

"Kumpa kaikki oikeasti herkullinen olisi tosi terveellistä."
- Milka

"Julkinen liikenne halvemmaksi ja suomalaisten hissikäyttäytyminen sosiaalisemmaksi!"
- Roosa

"Farkut vois kasvaa kropan mukana niin ei tarttis ostaa uusia!"
- Kirsi

"Minä sanoisin että suklaaseen vois kehittää jonku rasvaa polttavan vaikutuksen!"
- Pauliina

"Sen, että ihania naisten kenkiä saisi bigfooteille soveliaina kokoina."
- Taru

 

Mikä epäkohta tai virhe jäi mainitsematta? Mitä sinä muuttaisit? Sana on vapaa! Vielä kun joku kertoisi, että mihin nämä valitukset muutostoiveineen saa lähettää...


 

Kommentit

Vieraileva Hessu (Ei varmistettu)

Elämässä pitäis olla pause-nappula, jota painamalla sais tarvittaessa pienen tauon, vaikka tuplayön, tai kokonaisen vuorokauden, ihan vaan nukkumista ja lepäämistä varten.
Ajanhallinta on siis jälleen kerran lähtenyt lapasesta ja parin viikon sisään on ujutettu liikaa ohjelmaa. Kellojen siirtäminen kesäaikaan ei myöskään auttanut asiaa.

Pullistunut verisuoni (Ei varmistettu)

On vuosi 2014, ja Suomessa Valio ei ole vieläkään onnistunut kehittämään jogurttipurkkeihin kantta joka ei repeä varomattomasti avatessa. Päinvastoin, uusiin rahkapurkkeihin tuntuu olevan kehitetty kansi, joka repeää joka saatanan kerta (pardon my French) vaikka kuinka yrittäisi varoa. Ruoskisin joka ikisen Valion pakkauskehitysosaston työntekijän jos voisin.

ninoh

Itse asiassa kasvit voivat tätä nykyä ilmoittaa suoraan puhelimeen veden jne ravinnon tarpeen :D

http://www.koubachi.com/features/sensor there u go haha

sanniss (Ei varmistettu)

Julkisista vessoista kun sais ne ilmakuivaimet tai mitkä-lie pois kokonaan! Varsinkin, kun vessoista ei löydy mitään vaihtoehtoista kuivausmenetelmää. Ärsyttää kova ääni ja se, että kädet jäävät aina joka tapauksessa kosteiksi... Ihan mahtavaa olisi myös jos roskat osais ite viedä ittensä, tai täyttynyt roskis tyhjenis aina jollai muulla keinolla. Ehkä vielä joku päivä. :)

elinakoo (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Huvitti lukea tätä, koska mulla on aivan erilaiset virheet ja epäkohdat universumissani! Sinun mainitsemasi eivät herätä mitään tunteita :D :D. Heh, en ole ikinä hörpännyt eltaantunutta maitoa, ehkä siksi etten ikipäivänä hörppäisi suoraan purkin suusta (hrrr) vaan kaadan aina lasiin. Samoin pitsataikina on aina mennyt kohottamatta uuniin ja hyvää on tullut :D. Vaatteetkaan ei ikinä ole silitystä kaivanneet kun ripustaa ne suht suorasti kuivumaan (olen todella surkea pyykinpesijä ja silti onnistun tässä). Purkkaankin täytyy sanoa, että kun maku on mennyt niin sen voi jo sylkäistä pois, koska sitä ei ole tarkoitus jauhaa suussa pitkään (leukanivelet rasittuu :D).

Minulla myös harmituksen aiheena jonkun jo mainitsema rahkapurkin kansi, joka repeää aina (ynghhh) vaikka kuinka varovasti yrittää avata. Ja tuorepastapakkaus, siinä on selkeästi sen näköinen kansi, että se kuuluisi lähteä repäisemällä auki, mutta joka kerta nyin sitä turhaan ja lopulta haen veitsen/sakset. Miksen sitten voi ottaa heti työkalua käyttöön, pakko aina päkertää ja kiristää omia hermoja :).

sannii888 (Ei varmistettu)

Miks mun pitsataikina kohoa AINA LIIKAA ja siitä tulee 5 cm paksu eikä semmonen italialainen ??

Miia_pau
Kolmas linja

Kattelen uusia juoksukenkiä ja ihmettelen, miksi jokaiseen  (harrastamaani) urheilulajiin tarvitaan erilaiset kengät (eivät mahdu enää mihinkään kohta!)? Sekin ärsyttää, että hedelmät on ensin tosi kauan raakoja ja sitten ihan huomaamatta menneetkin jo ylikypsiksi (avokadot, mangot, banaanit eritoten), aargh.

Mutta pahin kaikista on kyllä se, että aika ja raha eivät koskaan kohtaa elämässä: kun on rahaa, on yleensä niin paljon töitä, ettei ehdi tehdä sillä rahalla mitään. Sitten kun työrintamalla on hiljaista ja ehtisi vaikka reissata, pitää venyttää niitä edellisestä sumasta kertyneitä pennosia, että saa vuokran maksettua (tai sitten joskus kun huumassa päättää silti reissata, menee henkilökohtainen talous retuperälle ja sen korjaamiseksi pitää taas paiskia töitä kuin kaistapäinen, huoh).

Mulla oli joku tähän sopiva epäkohta ja nyt unohdin sen. Eipä vishin ollu kovin suuri epäkohta kun unohdin jo....

Vierailija (Ei varmistettu)

Täältä löytyy juuri tähän aiheeseen sopivia "ahdistuneita": https://www.facebook.com/groups/125247634158014/ Ja kaiken kirjaimellisesti lukevat; Tuo ryhmä ei ole ihan haudan vakava, van hieman kieli poskella luotu. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.