Venice Beach

Koska kesä on vihdoin saapunut, aurinko paistaa, on lämmintä ja mukavaa, päätimme viime lauantaina mennä päiväksi kiertelemään Venice Beachille  ja Santa Monicaan. Asuinpaikkamme Mission Viejossa on siitä mukava, että vaikka olemmekin hieman syrjässä Los Angelesin vilskeestä, ajaa täältä tarpeen vaatiessa isolle kirkolle ja rantakaupunkeihin alle tunnissa ilman ruuhkaa. Nappasin lauantain aikana muutamia kuvia teidän kanssanne jaettavaksi – kotiseutu tutuksi! Tällä kertaa esittelyssä Venice Beach.

venice.jpgVenice Beach

ocean_front_walk.jpgOcean Front Walk – Venice Beachin kuuluisa rantakatu, jolla on kojuja, kaupustelijoita ja kuljeskelijoita joka lähtöön. Jos rehellisiä ollaan, niin ei Venice Beach ihan niin romanttinen paikka ole, kuin elokuvat antavat ymmärtää.

koju.jpgHippimäisen elämäntyylin omaavia taidekaupustelijoita.
Venice onkin varsinainen taiteilijakaupunki. Täällä otetaan rennosti ja nautitaan taiteilijanvapaudesta imelän hajun leijaillessa siellä täällä. Kadunvarsilta saa ostaa niin tauluja, veistoksia kuin aloittelevien muusikoiden tuotantoakin.

kannabis.jpgTämä on kuitenkin monille se todellinen syy tulla Venice Beachille. Lääkekannabis auttaa vaivaan kuin vaivaan ja sen hankkiminen täällä on helppoa, nopeaa ja laillista.
 

freak_show.jpgMitäköhän outouksia nämä seinät olisivat taakseen kätkeneet?

muusikot.jpgSopivasti ravintolan eteen oli telakoitunut bändi, joka piti huolen livemusiikista ruokailun aikana. Tässähän pääsi ihan lomatunnelmiin!

pikaruokala.jpgEllen olisi jo syönyt toisaalla, olisi ehkä ollut pakko kokeilla minkälaiset mätöt tästä paikasta olisi irronnut. Maalarilla on ollut selvästi lääkitys kohdillaan, ehkä myös kokilla?

botox.jpgBotoxia ja marijuanaa samasta kojusta. Kiitos, mutta ei kiitos.

 

skeittari.jpgSkeittiparkki rannalla. Ei hullummat maisemat harrastaa!

fillarit.jpgUusin villitys fillaririntamalla.

poliisit_0.jpgVenice Beachin poliiseilla ei varmasti montaa tylsää työpäivää ole.

korista.jpgVenice Beach on kuulu myös koripallokentistään eikä suotta – täältä on ponnistanut isoille areenoille moni ammattilaiskoripalloilija.

sali.jpgJos haluat treenata julkisesti, se onnistuu parhaiten Muscle Beachilla. Tämä ulkoilmasali on sijoitettu aivan kävelykadun varteen. Kyllä kelpaa pullistella!

santa_monica.jpgPaikka, jossa maisema muuttuu siistimmäksi ja Venice Beach Santa Monicaksi.

 

Vaikka Venice Beach ei välttämättä ihan lapsiperheiden lomakohteeksi sovikkaan, kannattaa se silti käydä tsekkaamassa mikäli näille kulmille reissuillaan eksyy. Viikoksi ei näiltä kulmilta kannata hotellia varata, sillä paikka on pitkälti nähty muutamassa tunnissa.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *