Viimehetken lahjatärpit hankalille lahjottaville

Onnenpäivä

Aivan kuten joka vuosi USA:ssa asumiseni aikana, myös tänä vuonna hankin suuren osan joululahjoista Amazon.comista. Siellä virtuaalisupertavaratalossa lahjoja etsiessäni sattui silmääni yhtä sun toista sellaista, mitä voisi hankkia vähän vaikeammille lahjottaville tai epäsuosiossa oleville sukulaisille. Koska elämme näin lähellä joulua ja tiedän, että moni teistä tuskailee vielä puolitutun kumminnaiman tai anopin lahjan kanssa, päätin kerätä Amazonin parhaat tärpit paniikkijouluostosten tekoon. Eli olkaapa hyvät, lahjoja heille jotka kuvittelevat, että heillä on jo kaikkea ja väittävät etteivät tarvitse mitään:

Kouriintuntuva lahja hänelle, joka haaveilee rintojen suurentamisesta, mutta jonka budjetti ei anna leikkaukselle myöten. Vaaleanpunaiset henkselit viimeistelevät sensuellisti asun kuin asun!

 

Oivallinen lahja esimerkiksi IT-osastolla työskentelevälle. "Ai ettet muka surffannut pornosivuilla silloin, kun koneesi sekosi täysin?" BULLSHIT!!!

 

Heijastimet ovat historiaa! Lahjo yöjuoksua harrastava ystäväsi pimeässä hohtavilla kengännauhoilla.

 

On aika heittää hyvästit pohjaanpalaneelle joulupuurolle! Anna kävelevälle keittiökatastrofille lahjaksi robottivatkain.

 

Muista käsienpesu! Verraton ja hyödyllinen lahja aikamiespojalle.

 

Vastapäisen neidin skannaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa! Pienet ja huomaamattomat zoomaus-lasit ovat jokaisen ukkomiehen toivelahja!

 

Ei enää leiritulia ja korviavihlovia nuotiolauluja. Jokaisen partiolaisen toivelahja on vinkeän näköinen s'moresien mikropaistaja.

 

Korvateipit ovat hienotunteinen tapa huomauttaa läheiselle, että hänen korvalehtensä lerpattavat tuulessa.

 

Ei mitään äitien tekemää ruokaa. Yksisarvisenliha on vähärasvaista ja proteiinipitoista, joten se sopii lahjaksi ruokavaliotaan tarkkailevalle.

 

Puuttuuko ystävältäsi seurapiirirakko? Jottei neste nousisi päähän, voit muistaa häntä uusiokäytettävällä, käsilaukussa näppärästi kulkevalla hätäpissapussilla.

 

Onko vika kuulossa vai ymmärryksessä? Jos et ole varma, anna lahjaksi korvavaikkuimuri ja voit sulkea ainakin toisen vaihtoehdoista pois.

 

Naapurissa itkevälle piltille on kaikkien osapuolien kannalta paras lahja äänenvaimennin. Sopii myös naapurissa tappelevalle pariskunnalle.

 

Tällä lahjasaippualla voit osoittaa homofobiselle, että saattaa se saippua lipsahtaa heteronkin kourasta.

 

Tee nykynuorisosta vieläkin laiskempaa ja hanki kummilapselle lahjaksi iPotty.

 

Onko lähipiirissäsi ikuinen laihduttaja? Näillä aterimilla annoskoot pienenevät kuin itsestään ja tulosta alkaa vihdoin syntyä.

 

Kääri sottapytyn lahjapakettiin mopilla varustetut aamutohvelit ja puhdas väylä jääkaapilta sohvalle on taattu.

 

Miksi hankkia lahjaksi salijäsenyys, kun voit antaa lahjaksi valmiit pakarat? Kääri kuntoilua karttavan pakettiin takapuoli-implanteilla varustetut kalsarit.

 

 

Että tuota, mitäs laitettaisiin?

 

 

 

Kommentit

Minttunen30 (Ei varmistettu)

Hehehee.... Varmuudeksi vois panna kaikki pakettiin, koskaan ei tiedä milloin hankala "asiakas" sattuu kohdalle, häntä voi sitten muistaa sopivalla paketilla ;D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D Olisi mukava olla kärpäsenä katossa katsomassa, kun lahjoja avataan :D

 

...siis mikä tää on...?!

sasu
pitkät iloiset päivät

Sain veljeltäni toissajouluna lahjaksi tuollaisen bullshit-nappulan! :D Opiskelin nuorisotyötä, ja veli oli ajatellut moisen olevan hyödyllinen kapistus turhasta nillittävien nuorten kanssa työskennellessä, heh. Enpä ole vielä käytännössä päässyt kokeilemaan, mutta minusta ajatus oli oikeasti tosi hauska. Tai ehkä meidän perheellä on vaan huono huumorintaju... :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mäkin olen joskus saanut lahjaksi paniikkinappulan ja se oli tosi hauska :D

Hem Buggah

Siis mulle kans bullshit-nappula töihin, pliis!

 

heta margareta
Viinillä

Mä haluan noi tohvelit! :D

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Nyt alkoi kiinnostamaan tuo unicorn-liha, wtf?!? :D :D :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ymmärtääkseni sen sisällä on pehmolelu :D

TMT (Ei varmistettu)

Tuo härjänkakkanappula olis aika loistava sekä töihin että kotiin, samaten nuo siivoustohvelit..! Mitä enemmän laahustat, sen puhtaampaa tulee ;) Ja äidille, jolle tuli juoksuaika 60 vuoden paremmalla puolella nuo valonarut kenkiin olis vallan loistavat. Miten en ite keksiny tämmöstä kauppaa?!

poppis

6-vuotias futaajapoikani haaveilee hohtavista kengännauhoista. Näki sellaiset Töölön pallokentän vieressä olevan jalkapallokaupan ikkunassa. Hohtivat siellä houkuttelevasti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.