Vinkki sitkeän reisiselluliitin karkoittamiseksi

Onnenpäivä

Asiahan on valitettavasti niin, että vuosien mielipuolisesta treenimäärästä ja kohtuullisen siivosta ruokavaliosta huolimatta, on reisiini pikkuhiljaa pesiytynyt uskomattoman sinnikästä ja melko näkyvääkin selluliittia. Etenkin dieetin jälkeen harmitti kuin pientä oravaa, kun varsin mukavasti tasoittuneet muhkurat ilmestyivät takaisin ennätysvauhtia ja jos mahdollista, entistä näkyvämpänä. Surkuttelin jo mielessäni, että ainoa keino muhkuroiden tasoittamiseksi olisi uusi dieetti-rumba, kaikkien herkkujen boikotointi ja ökykalliit kauneushoidot. Mutta kuinkas sitten kävikään. Tällä viikolla huomasin hämmästyksekseni etureisien selluliittimuhkuroiden kadonneen lähes kokonaan, parissa päivässä.

Mitä oikein tapahtui? No, sunnuntaina kävin pikaisesti pyöräilemässä, jonka jälkeen kiipesin Mammoth Mountainin huipulle. Maanantaina ajoin kolmisen tuntia maastossa, jumituin pyörineni hiekkaan, talutin ne kohdat, joissa uskallus loppui kesken ja ajoin hieman lisää. Tiistaina kiipesin pyörällä puoliväliin samaista vuorta jolle vaelsin sunnuntaina, ajoin takaisin alas taitojeni äärirajoilla ja kävin vajaan tunnin kävelyllä metsässä ihmettelemässä tulivuorenpurkauksen synnyttämiä kraatereita. Keskiviikkona hyvästelin Mammoth Lakesin pariksi päiväksi pyöräilemällä tunnin ylämäkeen, jonka jälkeen ihme oli sitten tapahtunut. Maantiepölyä jaloista pestessäni, huomasin reisieni olevan kaiken treenin ja hevosmaisen syömisen jäljiltä niin pumpissa, että selluliititkin olivat lihaksien painostuksesta siloittuneet. Jee!

Pyöräile ylös alas...

Ja vielä vähän lisää...

Ja kiipeä vuorelle. Tadaa, selluliitit ovat poissa!

 

Riemua ei valitettavasti kestänyt pitkään, sillä välipäivän jälkeen selluliitit palasivat vanhoihin tuttuihin kohtiin samaa tahtia, kuin reiteni muuttuivat taas kokoa pienemmiksi. Mutta nyt ymmärrän paremmin sen, missä selluliittini dieetin aikana oikein piileskelivät. Koska reiteni olivat tuolloin kovassa käytössä päivittäin, piti jatkuva jalkajumi reisimuhkurat sileäksi pingotettuina. Niin, jos ei läski, niin ainakin selluliitti on ikuista.

Eli pikahoito reisiselluliittien kadottamiseksi toimii näin: ennen kuin puet päällesi shortsit tai lyhyen hameen, käy kyykkäämässä, kiipeä vuorelle tai tanssi vaikka ripaskaa. Voisin melkein vannoa, että äärimmäisellä reisilihasten kurituksella reisimuhkurat tasoittuvat ainakin hitusen siksi ratkaisevaksi hetkeksi, kun reidet pitää paljastaa kaikelle kansalle.

 

 

 

Kommentit

jee (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Olen tuskaillut selluliitin kanssa noin 12-vuotiaasta asti, huolimatta siitä että olin tuossa iässä vielä lapsi, urheilullinen ja alipainoinenkin. Eli lihasrääkkiä vaan kehiin, tosin perseselluliitteihini sekään ei varmasti auta :D

Kissis (Ei varmistettu) http://kissaamma.blogspot.com

Mulla selluliittiin auttaa oikeastaan vaan mahdollisimman sokeriton ruokavalio ja sitä myötä tietenkin laihtuminenkin. Kun taas palaa pitämään niitä karkkipäiviä, selluliititkin palaavat.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kääk. Yritän itsekin vähentää sokerin kaikista turhista paikoista, mutta ihan kokonaan en ole valmis herkuttelusta luopumaan silloin, kun en ole dieetillä. Eli, taidan jatkossakin kulkea jalat pumpissa päivästä toiseen :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.