Voi aatelismies, kun tökit pahasti (eli tositarinoita Facebookista)

Onnenpäivä

Ja Facebookhan se taas aiheuttaa hämmennystä. Eli mennäänpä asiaan. Käsi pystyyn moniko on saanut Facebookissa tuon salaperäisen tökkäyksen (poke) täysin tuntemattomalta ihmiseltä? Minä olin nimittäin tänään tukehtua kahviini, kun huomasin tulleeni tökätyksi ja kurkkasin minkälainen kaveri tökkäyksen takana oikein on. No, sen jälkeen tökki kyllä ja pahasti.Kaverin esittelyboxissa luki seuraava, varsin tyhjentävä kuvaus:

"Olen yrittäjä hesasta, hoikka 184 pitkä. huoliteltu hauska ja kivan näköinen, ajan mersulla. ollen aatelissukua, katso googlelta Ruuth i finland (suku vaakuna)"

Vau. Taitaa olla ihan tositarkoituksella liikkeellä. Ihan aatelismiehiä ja mersukin vielä. Olisin kyllä toivonut pientä tarkennusta mersun tyypistä ja mahdollisesti myös vuosimallista. Petyinkin hieman, kun profiilista ei löytynyt lainkaan kuvaa. Vaikka toisaalta, kertoohan se mersu enemmän, kuin yksi kuva tai tuhat sanaa. Ja eikö kivannäköinen ole kuitenkin melko lähellä komeaa, hoikka lihaksikasta ja yrittäjä hyvätuloista?

Koska esittelyteksti oli näinkin houkutteleva, siirryin eteenpäin aatelismiehen seinälle (joka on julkinen, toisin kuin omani). Ja o'ou, enpä tainnut olla ainoa nainen jota mersumies on käynyt tökkäämässä! Seinällä oli nimittäin pitkä liuta viestejä naisilta (yllättäen ei yhdeltäkään mieheltä), jotka kiittivät päästyään aatelismiehen kaverilistalle. Siis nyt ihan oikeasti. Hyväksyykö joku tuollaisen tuntemattoman keikarin lähettämät kaveripyynnöt? Ja tehoaako naisiin todella höpinä aatelissuvusta ja -vaakunoista? Jatkoin selaamista pidemälle menneisyyteen, aina vuoteen 2011. Tämä vuosi kertoi aatelismiehestä paljon. Hän vahasi mersunsa syyskuussa kahdesti.

Argh! Argh niin monella eri tavalla ja monella eri tasolla. Naiset, miten helppoja te oikein olette? Ja mies, ihan oikeasti, mersu? Olisit sanonut edes, että Mercedes-Benz.

 

Kommentit

TeroSivula (Ei varmistettu)

Oikeesti, tuo on pakko nähdä, linkki, pleacy.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ei viitsi linkkiä sentäs laittaa ja pilata mersumiehen loppujakin mahdollisuuksia...

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Auts. En oikein edes ymmärrä koko tökkäystoiminnon funktiota. Ehkä vielä vähemmän ymmärrän heitä, jotka hyväksyvät tuntemattomien ihmisten kaveripyyntöjä. Noh, meitsi ei vaan tajuu.

Mindeka
Ma-material Girl

:D Mä olin kanssa linkkiä vailla. Huh. Tahtoo päästä mersuaatelismiehen kaverilistalle, Hei pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis.

Oikein kahdesti! Hulluko se on, kuluttaa vielä maalipinnan!

Jotenkin koomista, että ovat ihan Suomesta, kun muualla maailmassa ollaan vähemmän kireitä tuntemattomien kaveriksipyyntöjen osalta. 

nominä (Ei varmistettu)

miks tästäkin pitää tehä oikein postaus.. eikö tolle voi vaan nauraa eikä sen enempää hehkuttaa:DDDD

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Nominä: katsos, pakko tehdä tikusta asiaa, kun ei muuten elämässä tapahdu mitään ;)

Matkaaja (Ei varmistettu)

Minä en ole kyseistä toimintoa oikein edes noteerannut facebookissa kun ei minua ole kukaan koskaan tökkinyt. :/ Jos laitan jotain päivityksiä niin niistä tykkää lähinnä mieheni...

Mutta kiitos tästä hauskasta postauksesta! :D Että ihan suvun vaakuna ja mersu...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensinnäkin, jos hänen kirjoituksessaan on noin monta kirjoitusvirhettä, niin epäilisin kyseisen ihmisen olemassaoloa ylipäätään. Ja jos onkin oikea ihminen, ei tuollaista voi ottaa millään tasolla vakavasti.

Sokkade (Ei varmistettu)

Hehhee, oli pakko käydä googlaamassa heppu! :D Terv. KYYLÄ :D

Kommentoi