Yhteisiä harrastuksia ongelmapareille

Onnenpäivä

Eletäänkö parisuhteessanne taantumakautta? Onko yhdessä tekeminen vaihtunut jokapäiväiseen television katseluun sohvan eri päädyissä? Onko kokemus opettanut, että yhdessä tekemisestä seuraa aina sanaharkkaa, riitelyä ja mökötystä? Ovatko nyt myös kanavavalinnat alkaneet aiheuttamaan konflikteja?

Hätä ei ole tämän näköinen! Seuraavassa muutamia hyväksi koettuja, kuultuja ja luultuja aktiviteetteja pariskunnille, joiden yhteinen puuhastelu on aina aikaisemmin päättynyt täyteen sotatilaan.

Kalastus

Kalastamisen avainsana on hiljaisuus. Kalassa ollessa ei saa puhua saati riidellä tai kalat säikähtävät ja uiskentelevat tiehensä. Kuusi tuntia puhumatta samassa veneessä vahvistaa luonnetta ja parisuhdetta. Taukojen aikana voi kokeilla vaikka tantraseksiä tai harjoitella ajatuksenlukua. Talviaikana kannattaa kokeilla pilkkimistä. Siinä puhumattomuuden lisäksi voi kokea järvenselällä puhaltavan pakkastuulen ja kylmyyden aiheuttaman aloilleen kangistumisen. Tämä estää mielipiteiden esittämisen myös käsimerkein.

 

Moottoripyöräily (ilman kypäräpuhelimia)

Moottoripyöräily on ehdottomasti yksi parhaista asioista mitä pariskunta voi keskenään tehdä. Tuntikausien tekemistä yhdessä ilman, että tarvitsee vaihtaa sanaakaan. Kaksipäällä ajaessa läheisyys on väistämätöntä ja yhteenkuuluvuudentunne käsinkosketeltavaa. Ja mikä lujittaisi suhdetta enemmän, kuin henkensä altistaminen ajotaidottoman kuskin käsiin? Mikäli puet kypärän alle korvatulpat, ei mielipiteitä tarvitse vaihtaa edes tankille pysähtyessä. Käsimerkkien välttämiseksi kyytiläiselle voi ajohanskojen sijaan hankkia ajolapaset.

 

Shoppailu (internetissä, omilla koneilla)

Jokainen tietää kuinka käy, kun pariskunta lähtee yhdessä ostoksille. Nainen haluaisi katsella vielä vähän, kun mies jo kahden naistenvaateosastolla vietetyn minuutin jälkeen olisi valmis lähtemään kotiin tai rengasliikkeeseen. Mutta onneksi meillä on internet! Nyt pariskunta voi shoppailla yhdessä, samaan aikaan, eri liikkeissä! Takamus sohvalle, koneet käteen ja kohti ebayta! Shoppailun tuoksinnassa voi välillä pitää taukoa ja hakea aitoa Starbucks-tunnelmaa keittämällä laihaa kahvia, lisäämällä siihen desin verran sokeria, toisen mokoman maitoa ja koristamalla kokonaisuuden ylimakealla kermavaahdolla.

 

Snorklaaminen

Myös snorklaamisen parisuhdetta hoitava teho perustuu täydelliseen puhumattomuuten. Veden alla, snorkkeli suussa on pirun vaikea väitellä siitä, mikä kala oikealla vilahti, voiko sitä syödä ja mikä sen paistoaika on. Naisen on kuitenkin hyvä pitää miestään silmällä, ettei hän lähde seireenien tai merenneitojen matkaan. Haikalan matkaan saa lähteä, jos on vakuutukset (ja edunsaajat) kunnossa.

 

Mikä tahansa, mitä kumpikaan ei osaa tehdä

Tehkää jotain, mitä kumpikaan ei takuulla osaa tehdä. Mikään ei lähennä samalla tavalla, kuin yhdessä koettu totaalinen epäonnistuminen, nolostuminen ja kuolemanpelko. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä on nykyään yhteisenä harrastuksena pääsääntoisesti syöminen.. samalla voi vielä kätevästi Facebookata tai selata kännykkää ettei tarvitse keskustella.

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Meillä on toi telkun kattelu sulassa sovussa ja jos se sula sopu ei jostain syystä natsaa, on viereisessä huoneessa toinen televisio, johon on kytketty rakkaan mieheni PS3... Muuten voitaisiin yhdessä jopa konsolipelata, mutta olen hirvittävän kilpailuhenkinen ja huono häviäjä sekä todella huono voittaja (nännännää, hävisit), joten on pakko unohtaa se.

Kesällä vois viritellä vanhan rullisteluharrastuksen tulille ja isäntä innostui asiasta niin, että lupautui opettelemaan sen homman niin voidaan yhdessä rullailla kauniit kesäillat. :)

pahatapa (Ei varmistettu)

Viimeinen vinkki kyllä paras ja erittäin hyväksi todettu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihihii, nyt kyllä nauratti! :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei mutta tuo syöminenhän on aivan loistava aktiviteetti! Tosin sen pitäisi olla ehkä äitien tekemää ruokaa, niin ei tule tappelua siitä, onko kumppanin tekemä pasta al dente vai jotain ihan muuta. Nimittäin ruoanlaitto ei ole riitelevien parien juttu, ei ollenkaan. Olen varma, että suurimmat perheriidat ovat saaneet alkuunsa juuri keittiöstä.

PilviF

Hihii, itseasiassa toi pilkkiminen on mahtava parisuhdeharrastus. Aurinkoisena päivänä, hiljaisella järvenjäällä ei vituta mikään. Ei edes se, että mies seisoo onnellisena kilo kalasinttejä sylissään ja itsellä ei ole napannut kertaakaan koko 6 tunnin pilkkiurakan aikana :)

Tohon kalastukseen en osaa sanoa mitään. En käy kalassa. Paitsi olutpäkin kera ja silloinkin se kalastus on sivuviihdykettä. Voisin kyllä kuvitella, että se on naiselle yhtä tylsää touhua kuin metsästys. Kerran kyyhkysmetsällä olleena.. Jaksoin istua tunnin, siis TUNNIN täysin hiljaa (yritin kuiskia, monta kertaa. Vastaukseksi sain shhhhh!!!!!:n ja erittäin närkästyneen mulkaisun). Annoin periksi ja siirryin viereiselle pellolle syömään herneitä.

..Ei tarvitse varmaan erikseen kertoa, että sillä kertaa ei ammuttu yhtään kyyhkystä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.