Ultran kuulumiset

En oikein tiennyt alkuun miten suhtautua ultran uutisiin, mutta päätin, että kannattaa suhtautua optimistisesti. Ultrasta tuli siis lopulta hyviä uutisia.

Siinä ultratessa ilman pöksyjä kuitenkin meinasi iskeä pieni pettymyksen siemen. Olon perusteella olin ajatellut, että follikkeleita olisi enemmän (kun monilla muillakin on!), ja hyperin riskistäkin oli puhuttu. Oikea ajatustapahan on, että ultrassa näkyi vastetta lääkkeisiin ja tulossa on useampia follikkeleja!! Ei siis edes 1 tai 2, vaan useampi! Ja nyt on aika panostaa toiveet laatuun. Oikeastihan yksikin hyvä saattaisi riittää.

Ultrasta löydettiin siis oikealta puolelta 5 melko tasakokoista palluraa + 2 vähän pienempää + vielä pienempiä. Oikea puoleni oli siis suorittanut varsin mainiosti. Vasen sen sijaan oli jäänyt aivan täysin oikean puolen jalkoihin ja vasemmalta löydettiinkin sitten vain 3 palluraa, joista luultavasti vain yksi saattaa pysyä isompien vauhdissa, ehkä. Vasen munasarja yritti ultrassa tosin piiloutua suolen taakse, joten hyvällä tuurilla se vielä yllättää.

Perjantaina sitten punktioon, hui! Kuulemma päivän tai pari myöhäisempi punktio olisi voinut antaa mahdollisuuden pienemmille palleroille, mutta viikonloppuna ei punktioita tehdä ja maanantai olisi liian myöhään isompien kannalta. Eilen siis vielä vikat kypsyttely- ja jarrupistokset, tänään irrotuspistos ovitrelle ja huomenna ei mitään.

Hyvänä uutisena taitaa myös olla, että hyperin riski taitaa olla melko pieni ja tuoresiirtoon olisi ehkä mahdollisuus. Kummastakaan lääkäri ei maininnut sanallaakaan, joten vielä jännitetään, mitä tuleman pitää.

Hui!

perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *