Sevilla

plaza de españa

Plaza de España

Oih Sevilla! Kaikki oli kehunut Sevillaa että se on aiiivan ihana paikka, ja haha huhupuheet piti paikkansa koska se ON ihana! Vähän erityylinen kuin pikkuinen Granada, vähän isompi ja jotenkin siellä oli erilainen fiilis. Tuli keskustassa pyöriessä vähän Helsinki-vibat (koska sähkömadot <3), niin siksi se ehkä vaikutti niin kotoiselta paikalta. 

Aluksi kävimme tietysti katsomassa pakollisen, kaikkien hehkuttaman Plaza de Españan alta pois. Ja tosiaan, se oli ihan mielettömän upea. En ihmettele miksi sitä kehutaan niin paljon. 

img_3698.jpg

img_3697.jpg

Plaza de Españan jorpakossa voi näköjää soudellakkin! 

sevilla

Keskustassa käpsäilyä

Plaza de Españan jälkeen lähdimme keskustaan ja jonoottolemaan Real Alcázariin. Onneksi siinä helteessä ei ihan loputtoman kauan joutunut odotella vaan pääsimme suht nopiaan tarkastelemaan tätä kuninkaallista palatsia.

realalcazar

Real Alcázar oli kyllä komia! Tuli aika Alhambra-vibat siitä.

Sitten piti tietysti mennä myös tarkastamaan Sevillan katedraali.

sevillakatedraali

img_3701.jpg

Hyvät maisemat katedraalin tornista!

Viimeisenä etappina oli mennä vielä yhdelle näköalapaikalle. Setas de Sevilla oli hauska, erilainen näköalapaikka, sillä se oli ihan valtava puumöhkäle, joka näytti vähän sienirihmastolta (mistä sen nimi la seta = sieni, juontuukin). :–D

img_3702.jpg

Setas de Sevilla

Sevilla kyllä teki meikäläiseen vaikutuksen! Yks päivä oli ihan liian vähän, nähtävää ja koettavaa olis vaikka kuinka. Ihan vaan sen joen vieressäki köpsöttely (ja Turun jokirannan muistelu, oih) ois houkuttanut, mutta siihenpä ei jäänyt aikaa 🙁 Tänne haluan kyllä ehdottomasti palata uudelleen ja paremman ajan kanssa! 

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *