Joka naisen must have -kynsilakka

Pieni väistämätön blogitauko on ohi. Olin hoitamassa eräitä ei-kovin-mieluisia velvollisuuksia koko viime viikon, eikä minulla yksinkertaisesti ollut aikaa millekään – hyvä että ehdin välillä syödä jotain. Siksi myös blogi sai jäädä hetkeksi taka-alalle. Nyt olen kuitenkin palannut kotiin ja rennompaan lomanviettoon, ja meikkipussiakin ehtii taas vähän raotella.

Olen sitä mieltä, että jokaisen naisen meikkipussista pitäisi löytyä paitsi hyvä ripsiväri ja huulipuna, myös punainen kynsilakka. Sellainen suurinpiirtein peruspunainen, tyylikäs mutta dramaattinen sävy. Omassa lakkakokoelmassani tätä paikkaa piti pitkään Rimmelin Double Decker Red, mutta alkukesästä poimin jostakin alelaarista mukaani Lumenen Gloss & Care -version.

20140712_084938_594x640.jpg

Kyseessä on kynsilakka numero 10, Herukoita, joka on hyvä peruspunainen lakka: raikas, mutta näyttävä. Laatu on taattua Lumenea. Lakka levittyy hyvin eikä jätä raitoja, ja leveän siveltimen ansiosta levittäminen sujuu nopeasti. Kestävyyskin on varsin hyvä, vaikkakin omat kynteni ovat tällä hetkellä taas vaihteeksi niin huonossa kunnossa, ettei mikään lakka pysy niissä hyvänä muutamaa päivää kauempaa. Hintaa näillä Gloss & Care -lakoilla taitaa olla lähes joka paikassa suunnilleen viiden euron luokkaa, mutta aika monessa kaupassa on tasaisin väliajoin erilaisia tarjouksia. Itse maksoin tästä muistaakseni 3,50 €, mikä on mukavan edullinen hinta Lumenen kynsilakasta.

Tällaista kynsillä tällä kertaa. Juuri nyt suurin missioni kosmetiikan osalta on löytää hyvä herkän ihon kosteusvoide vartalolle (eli hajusteeton ja muutenkin -ton), joten kaikki vinkit otetaan vastaan! Löytyykö paras vaihtoehto aina apteekin hyllyltä vai onko markettituotteista haastajiksi? Palaan aiheeseen vielä tuonnempana, kun olen saanut testailut vauhtiin.

kauneus meikki meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *