Blue, blue, blue christmas

Hyvää joulua kaikille ! Tiedän, siitä on yli kuukaus kun kirjotin, mutta nyt se on ohi 🙂 Nyt muistan ja jaksan kirjottaa tänne. 

Elikkäs joulu on kohta ovella D: Toiset ovat iloisia ja toiset repivät hiuksia päästään… Kuulun ekaan ryhmään. Joulu on mukavaa aikaa, saa olla rauhassa, LEIPOA, olla kavereiden, sukulaisten ja perheen kanssa, AVATA LAHJAT, löhötä ja ehkä matkustella jonnekkin. 

Tässä vähän yli kuukauden aikana on tapahtunu kaikkea. On ollu koeviikko (josta yllätys selvisin aika kunnialla -> sain matikasta 10… :I Laitan sen CV:hen) Yhtenä sunnuntaina leivoin pizzaa ja katoin kummisetä 1 & 2 😀 NE MOLEMMAT OLI SIISTEI !!!! KATTOKAA AINASKIN KUMMISETÄ 1 Lupaan ette pety. OO ja mul alko 3 jakso… puolet täst lukuvuodest menny jo ! Ja se ilmasutaito ryhmä: just <3 it. Tehtiin itsenäisyys juhliin näytelmä (jouduin esitää robinia ja laulaa Boom kahin). On nyt it:n 2. kurssilla ja siis siel oon tavannu osan parhaimmist ihmisist koko lukiost. Kaikki on niin avoimii, hullui, tukee toisiansa ja se ryhmäfiilis on sika inspiroiva lämmin. Mun 3. perhe. Kampissa on tosi hyvä thai-vietnam ravintola. Käykää siel. Namnam ruokaa 😀 Sit sain mun frendiltä, joka on vaihdos kiinas, postia. Ainaskin tiedän, että kaverini on vielä elossa. 

Mä en todellakaan tiedä miks kuuntelen One Directionia…

Mutta itse asiaan eli jouluun: mun lahjalista oli aika lyhyt. Toivoin kahta kirjaa mummolta, leffan ja UKULELEN XDDDDDDD SE ON MAAILMAN SIISTEIN SOITIN !!!! Nyt ku oon soittanu kitaraa vähän aikaan niin ukulele olis kiva. Se on paljon kätevämpi kuin kitara ja niin siisti 😛 Ootan et saadaan alkaa paistaa kinkku sunnuntaina. Ainiin huomen me tehään improvisaationäytelmä meidän koulun joulujuhlaan ! hahahahahahha…. Toivon kyl lunta jouluks. Täl sääl saa nähä tuleeko :/ oivoi 

Mutta hei tässä mulla taitaa olla kaikki. Viikonloppuna tulee lisää kamaa 😉 (lupaan).

Lopuks jotaki joulusta: http://www.youtube.com/watch?v=kHq502Xue-g

Hyvä kappale & tietenkin ukulelella soitettu <3

Joulua odotellessa

W

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *