Kiva Päivä

Hyvää iltaa kaikille! Oliko teillä tänään kiva päivä? Mulla oli ainakin ja kaiken lisäksi sain nauttia ystävieni seurasta! 

Aamu alkoi hivenen väsynyillä akuilla, mutta kummasti ne latautui kun kylmään autoon menin istumaan! ( taikka heräsin pikemminkin) Vein tosiaan muksut aamulla omiin ”töihin” , eli Jermu meni kouluun ja Karkki hoitoon. Saavuttuani takaisin kotio aloin kolamaan meidän pihaa, sen jälkeen menin sisälle ja laitoin heti pyykit pesuun ja siitä sitten istahdin sohvalle juomaan kahvia. Hetken ihmettelin sohvalla ja aloin sit purkamaan meidän puhtaan pyykin helvettiä eli viikkaamaan niitä kaappeihin! Sitten yks kaks muistin lupaukseni jonka aamulla muksuille tein, että tänään mennään luistelemaan! Tuumasta toimeen ja eikun puhelua kaverille, et oisko se kiinnostunut lähtemään tyttärensä kanssa meidän seuraksi luistelee? Niille sopi oikein hyvin ehdotukseni!

IMG_0151.JPG

Yhdeltä kävin hakemassa mussukan koulusta kotio. Heti kun kotio päästiin, niin Guitar Hero pyörähti käyntiin! Itse en kovin pitkäksi aikaa jäänyt kotio, kun oli jo aika lähtee hakemaan Karkki hoidosta kotio. Kerroin Karkille heti hakiessa häntä hoidosta, että I:a lähtee meidän kanssa luistelemaan, ja voi sitä riemun määrää! Mutta sitten tulikin pikkuinen muutos, meinaan Jermu ei lähtenytkään luistelemaan vaan meni kaverinsa luo leikkimään. 
 

FullSizeRender (1).jpg

Joten luistelemaan lähdettiin me kaksi, A ja I. HYRRR!! Siellä oli pirun kylmä, kun tuuli kävi välillä tosi kovaa! Karkki on ollut muutaman päivän entistä kiukkusempi ja sen huomasi tänäänkin! Herneet veteli nenäänsä aivan olemattomista asioista, mutta se taitaa kuulua tuohon ikään! Muuten luistelu meni hyvin ja leikkikentällä leikkiminenkin taisi olla mieluisaa. Tunnin verran meillä kaiken kaikkiaan meni noihin huveihin. Ulkoilun jälkeen lähdettiin hakemaan Jermua sen kaverilta… noo siellä sitten vierähtikin vielä pari tuntia, kun jäin K kanssa jaarittelemaan niitä näitiä! Tämmöinen oli meidän päivä. 

Nyt meen juomaan ilta tsaikuan (teen) ja painun  kukkumaan (nukkumaan).

-Hyvää yötä-

-E
 

 

suhteet ystavat-ja-perhe sisustus vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *