Talvi tekee tuloaan

 

 

 

 

 

 

20151120_145514.jpg

Nyt mekin päästiin nauttimaan lumesta, meinaan eilen alkoi tääl sataa lunta! 🙂 JEI! Luonto on nyt kauneimillaan ja ihanan valoisaa. Eilen töissä tajusin, että lunta sataa, mutta meillä ei oo jouluvaloja vieläkään pihalla. Päätin korjata asian heti kun pääsen töistä kotio ja niin teinkin. Pihalle mennessäni tajusin, että meillä ei ole A-tikkaita! Onneksi hätä keinot keksii ja viritin tällaisen hyvin turvallisen virityksen naisen logiikalla! Mua hirvitti kiivetä sen päälle, mutta pakko mikä pakko. En meinannut saada koukkuja kunnolla kattoon kiinni, joten jouduin hakemaan viel vasaran avuksi. Voin kertoo, että siinä vaiheessa ku seisot tollasen virityksen pääl, niin sun ei tee mieli tehä yhtään ylimääräistä liikettä, mutta oli vaan pakko alkaa naputtaa vasaralla koukkuja kiinni kattoon. Onneksi selvisin operaatiosta hyvin ja mun viritys ei pettänyt alta, vaikka vähä heiluikin! Lopputulos oli sen arvoista.
 

20151120_234946.jpg

Eilinen illalla kävin lasten kanssa A:n luona kattomassa pupuja, gerbiilejä ja kaloja. Muksut oli ihan innoissaan siellä. Kotona alkoivat ihmettelemään, että kuinka A:lla voi olla noin paljon lemmikkejä?! Myöhään illalla, kun mieheni lähti töihin, niin mä sain ihme siivous kohtauksen! Kyllä, täällä mä 21:30 aikaa imuroin, sisustin, laitoin tavaroita paikoilleen ja vaihdoin järjestystä olkkarissa! Lopetin siivouksen noin klo 00:15, sitten istahdin sohvalle ihailemaan lopputulosta ja löysin sukan päältä hopeisen sydäntarran josta mulle tuli aivan mielettöman hyvä fiilis! <3 
 

20151121_165142.jpg

Tänään oon pyhittänyt melkein kokopäivän tapetoimiseen! Menin jo puoli yhdeksän aikoihin mieheni veljen talolle tapiseeraa. Sain tapetoitua N:n  huoneen ja S:n makkarin päätyseinän, sitten aloin vetää toista tapettia makkarin toisiin seiniin, sit tadaa… Aijaa, kiva sähköt meni! Eli huone jäi kesken kun ei niitä sähköjä sinne tullu takas, varrottiin joku 20 min, tuloksetta. Meillä olikin koko kylä ihan pimeenä. Kotio kun pääsin, niin ylläri sähköt rupes pelittää. En jaksanut enää lähtee takaisin, vaan meen huomenna jatkamaan. 
 

PhotoGrid_1448027114754.jpg

Kyllä tän takia kannatti kiivetä mun hyvin turvallisen virityksen päälle! 
 

PhotoGrid_1448027077976.jpg

Nyt toivotan kaikille rauhallista loppuiltaa! <3

-E

 

 

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *