Uusi blogini!

20161014_115030.jpg

Olen kolmekymppinen nainen, äiti, avopuoliso, sisko, tytär. Olen aina ollut todella kiinnostunut kosmetiikasta, ihonhoidosta, hiustenhoidosta ja kaikista näistä ”naisten hömppäjutuista”. Pidin aiemmin blogia toisaalla, mutta koska sivut kaatuivat jatkuvasti päätin perustaa uuden blogin. Toivottavasti paremmalla menestyksellä. 

Hetken aikaa olen toiminut Oriflame-edustajana. Tarinani Oriflamella on ehkä hieman toisenlainen kuin tavallisesti; minua ei kukaan väkisin houkutellut mukaan, vaan liityin itse. Pidin tuotteista ja koska oma edustajani lopetti, päätin hommata oman asiakasnumeron. En kuitenkaan samantien aloittanut, vaan tutkailin eri nettisivuja, blogeja ja keskustelupalstoja aiheesta. Tavallaan keskustelupalstat olivat suurin syy miksi aloitin. Melkein kaikki keskustelupalstat olivat täynnä negatiivisia kommentteja liittyen tuotteisiin. Minua ei tarvinnut vakuutella tuotteiden osalta, koska olinhan itse niitä jo aiemmin käyttänyt. Ärtymys nousi todella paljon, kun luki kommentteja joissa ei ollut mitään perää. Nuo palstat ovat kyllä siitä outoja, että todella monella on mielipide asiasta, vaikkei oikeasti edes tiedä aiheesta.

Päätin siis alkaa itse edustajaksi, mutta päätin tilaavani vain omat tuotteet enkä muille markkinoi. Näin teinkin aluksi. Heti alkuun minuun otti yhteyttä tiiminvetäjäni, joka oli aivan mahtava ihminen. Muutaman viikon jälkeen tapasin myös kauneusillassa aluejohtajani. Oma mielenkiintoni edustajan hommaan heräsi viimeistään tässä vaiheessa kunnolla. Sain ison kassin tuotteita mukaan mihin tutustua kotona. Se tuntuikin melkein joululta! Meikkejä, kasvovoiteita, puhdistusgeelejä, suihkugeelejä, seerumeita, shampoita, tuoksuja ja vaikka mitä kaikkea muuta! Aikaa meni aikalailla ennen kun kaikki oli testattu 🙂

Miksi sitten perustin blogin? Syy tähän on ehdottomasti tuo netissä surffailu ennen liittymistä. Toivon että tämän blogin kautta tavoitan ihmisiä, jotka ovat aiemmin ehkä saaneet täysin väärää infoa Oriflamesta. Toivon, että voin omalla tieto-taidollani kertoa ihmisille kokemuksia perustuen faktoihin. Testaan paljon tuotteita, enkä koskaan kirjoita tuotteista joita en ole itse kokeillut tai käyttänyt. Sama pätee myös asiakkaisiini, pyrin itse testaamaan kaikki myymäni tuotteet ennakkoon. En ainakaan suosittele kenellekkään tuotteita joista en tiedä. Jos tällainen tilanne tulee vastaan, käännyn siinä vaiheessa tiiminvetäjäni puoleen ja saan tiedon sitä kautta. Mielestäni ei ole kenenkään edunmukaista myydä tuotetta vain pelkän mainoksen perusteella. Koen, että minun tehtäväni ja vastuuni on myydä tuotteita joita voisin myös itse käyttää. Toki, kaikki tuotteet eivät sovi kaikille, joten onneksi Oriflamella on kahden viikon palautusoikeus jokaisella tuotteella. Tämäkin kertoo mielestäni laadusta aika paljon.

Kuitenkaan tämä blogi ei varmasti tule olemaan pelkkää Oriflamea. Luultavasti tämän kautta pääsee kurkistamaan myös meidän perheen arkeen ja joskus myös juhlaan. Toivon, että pystyn vastaamaan omien lukijoideni toiveisiin postauksieni sisällöllä. 

Huh! En edes muistanut enää, miten jännää uuden blogin perustaminen on 🙂 Mukavaa päivää kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *