Ladataan...
Our Own Path

Kuvan lähde: https://monsieursb.wordpress.com/2011/04/12/stay-hungry-stay-foolish/

Viikko sitten olin tilanteessa, jossa minulla ei ollut minkäänlaista kontrollia omasta elämästäni. Luotin kaiken täysin miltei tuntemattoman ihmisen käsiin. Pääni yritti tyhjentyä ajatuksista ja pyrin kaikin tavoin tarttumaan hetkeen. Siinä samassa kuitenkin tajusin, miten asiat loksahtelevat paikoilleen pala kerrallaan.

Elämäni oli johtanut siihen tilanteeseen. Se oli yksi upeimmista kokemuksistani koskaan. Tunsin olevani onnellinen jokaista kehoni osasta myöten. Samalla ymmärsin, että sellaiset hetket ovat hetkiä, joihin minun pitää vastaisuudessakin pyrkiä. Minun täytyy seurata sitä, mitä sydämeni sanoo.

Sydän ei aina todellakaan ehdota sitä vaihtoehtoa, joka vaikuttaa järkevimmältä. Kokeilin niitä järkeviä ratkaisuja tänä vuonna, mutta epäonnistuin. Ehkä se oli merkki siitä, että elämäni seikkailut eivät vielä ole ohitse. Ne odottavat minua vielä, ja minun täytyy pyrkiä niitä kohti.

Nyt tunnen olevani varmempi siitä, mitä minun pitää tulevaisuudessa tehdä. Kuuntelen sydäntäni ja seuraan haaveitani. Se ei todellakaan voi olla huono vaihtoehto.

Ladataan...
Our Own Path

Kuva: https://emilystroia.wordpress.com/2012/07/10/the-road-less-traveled/

Muistin juuri, että minullahan on yksi vuosia jo ollut unelma, jonka toteuttamisessa on aikaraja. Se aikaraja menee umpeen kahden vuoden kuluttua. Tämä alkaa olla siis niitä hetkiä, kun tarvitsee alkaa määrätietoisesti kulkea kohti sitä unelmaa.

Saunassa kaikki tuntui tämän unelman suhteen jotenkin kirkastuvan. Olen jo suunnitellut itselleni valmistumisaikataulun. Valmistumisen jälkeen minulla ei ole enää mitään syytä jäädä paikoilleni. Voin harpata askeleita kohti uusia seikkailuja. Tämä unelmani vaatii vapauden lisäksi määrätietoista rahan keräämistä. Onneksi minulla on kokemusta rahan jatkuvasta siirtämisestä tililtä toiselle. Kaksi säästötiliä ja käyttötili ovat varsin käteviä taloudenpidossa.

Ai mikäkö se unelma sitten on? No sanotaan vaikka niin, että Googlekin oli sitä mieltä, että minun täytyy lähteä tavoittelemaan unelmaani. Googlasin sanat "Hold on your dreams". Google antoi vastaukseksi tämän kuvan:

Kuva: http://www.cutestpaw.com/images/hold-on-tight-to-your-dreams/

 

Ladataan...
Our Own Path

kuvan lähde: https://mulattodiaries.wordpress.com/page/72/

Kuten teksteistäni on voinut päätellä, moni asia on viime aikoina tuottanut pelkkiä pettymyksiä. Viikon aikana olen saanut tiedon kahden asian loppumisesta, jotka ovat olleet suuri osa tähänastista elämääni. Pettymykset ovat vähitellen murtaneet kivimuurin, jonka palasista elämäni on koostunut.

Kivimuurin ropisemisesta tuli lopulta surkuhupaisaa. Lopulta en jaksanut enää olla pettynyt, vaan huuleni kääntyivät väkisin hymyyn.  Seisoin muurin pohjalla turtuneena ja päätin, että tästä on suunta vain ylöspäin. Jokaisella muurin palasella on ollut oma aikansa. Jokainen loppu on mahdollisuus aloittaa jotain uutta. Jokainen palanen on ollut tärkeä, mutta nyt ne saavat väistää uusien palasten tieltä.  Jokaisen ajanjakson loppu on uuden alku.

Asian voi ajatella niinkin, että uuden polun rakentaminen on helpompaa, kun taakkana ei ole kiviä, jotka pitäisi menneisyydestä vetää mukanaan. Näin minä kuljen astetta kevyemmin askelin kohti uutta alkua ja muistan hymyillä. Positiivisuus helpottaa.

Pages