Kyllä sydän tietää

lilyfollowyourheart.jpg

Kuvan lähde: https://monsieursb.wordpress.com/2011/04/12/stay-hungry-stay-foolish/

Viikko sitten olin tilanteessa, jossa minulla ei ollut minkäänlaista kontrollia omasta elämästäni. Luotin kaiken täysin miltei tuntemattoman ihmisen käsiin. Pääni yritti tyhjentyä ajatuksista ja pyrin kaikin tavoin tarttumaan hetkeen. Siinä samassa kuitenkin tajusin, miten asiat loksahtelevat paikoilleen pala kerrallaan.

Elämäni oli johtanut siihen tilanteeseen. Se oli yksi upeimmista kokemuksistani koskaan. Tunsin olevani onnellinen jokaista kehoni osasta myöten. Samalla ymmärsin, että sellaiset hetket ovat hetkiä, joihin minun pitää vastaisuudessakin pyrkiä. Minun täytyy seurata sitä, mitä sydämeni sanoo.

Sydän ei aina todellakaan ehdota sitä vaihtoehtoa, joka vaikuttaa järkevimmältä. Kokeilin niitä järkeviä ratkaisuja tänä vuonna, mutta epäonnistuin. Ehkä se oli merkki siitä, että elämäni seikkailut eivät vielä ole ohitse. Ne odottavat minua vielä, ja minun täytyy pyrkiä niitä kohti.

Nyt tunnen olevani varmempi siitä, mitä minun pitää tulevaisuudessa tehdä. Kuuntelen sydäntäni ja seuraan haaveitani. Se ei todellakaan voi olla huono vaihtoehto.

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
  1. Intuitio on muuten jännä juttu. Sitä ei välttämättä tahdo kuulla tai ei edes ymmärrä. Toisinaan taas on vaikea erottaa intuitio siitä mitä tahtoo. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *