Jokainen meistä haluaa olla onnellinen

Katson usein TED Talks -luentoja, jotka pursuavat toinen toistaan upeampia, ihanan inspiroivia puhujia. Aiheita löytyy laidasta laitaan, mutta itse usein selaan videoita onnellisuuden, inspiraation, kiitollisuuden ja rohkaisun kategorioista. Olen löytänyt monta helmeä ja saanut todella paljon ajateltavaa kaikista katsomistani videoista.

DSC_5186.jpg

Tänään Onnin nukkuessa päiväunia pysähdyin kotiaskareiden keskellä taas selaamaan luentoja. Luettuani seuraavan kuvauksen, tiesin löytäneeni katsomisen arvoisen luennon:

”Yksi kaikille ihmisille yhteinen asia on, että meistä jokainen haluaa olla onnellinen, sanoo veli David Steindl-Rast, munkki ja uskonnontutkija. Onnellisuus kumpuaa hänen mukaansa kiitollisuudesta. Inspiroiva luento hidastamisesta, ympärilleen katsomisesta ja ennen kaikkea kiitollisuudesta.”

Jos sinulla on siis hetki, 15 minuuttia aikaa pysähtyä ja haluat buustata mielialaasi ja saada itsesi ajattelemaan asioita positiivisella tavalla, tuntemaan itsesi onnelliseksi ja kiitolliseksi, katso luento Tie onnellisuuteen? Ole kiitollinen. Itse sain tästä taas niin paljon irti, että halusin jakaa sen eteenpäin ja toivon, että moni muukin saa siitä positiivisia ajatuksia ja fiiliksiä itselleen.

nnn.jpg

Yksi ikisuosikkejani muuten kaikista katsomistani luennoista on Steve Jobsin huikea luento How to live before you die. Siitä en osaa muuta sanoa, kuin että se on todella katsomisen arvoinen.

Inspiroivaa viikon alkua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *