Kukkia, musiikkia ja treeniä

wedding-bouquet-2.jpg

Miksi, oi miksi, kukilla pitää olla sesongit? Eikö kaikkia kukkia voisi vaan saada ympäri vuoden? Ja miksi ihmeessä morsiuskimput maksavat maltaita? Näitä olen pohtinut muiden hääjuttujen ohessa. 

Onneksi kukkaongelman vastapainona tapahtui maailman paras homma; saatiin buukattua ihan mielettömän mahtava bändi! Vähän kuin pääsisi kunnon keikalle keskellä omaa hääpäivää. 😀 Olen nyt päivittäin fiilistellyt solistin ääntä käsivarret kananlihalla. Morsian tulee olemaan aivan liekeissä, se on varma. Iltapäivälehtien otsikot huutaa seuraavana päivänä lööppejä seonneesta morsiamesta. Gonna be the best party ever!

Häähommista luontevasti treeneihin.

Ehtipä tässä välissä kertyä muuten salitaukoakin ihan reippaasti. Eilen kävin pitkästä aikaa salilla ja järkytyksekseni huomasin, että edellisen kerran olin käynyt kolistelemassa rautaa 6 viikkoa ja 2 päivää aiemmin. Hupsistakeikkaa! Kiitollinen pienestä kuukausimaksusta, muuten voisi ottaa enemmänkin kalloon, jos olisi maksanut reilumpaa summaa turhaan kuukausittain.

Yllätyin, että pystyin jatkamaan samoilla painoilla. Olin salille astellessa nimittäin varma, että homma alkaa alusta ja edessä on tutut vauvapainot alkumetreiltä. Näin ei kuitenkaan ollut, jippii sille! Ehkä muunlainen treeni (jota on sitäkin ollut aika vähissä määrin) on ylläpitänyt voimatasoja edes jollain tavalla. 

843e94e9b892aed3a41bc2bda256e63d.jpg

Tauko on tuntunut tehneen kuitenkin hyvää. Stressi on vähentynyt. Nyt yritän pitää linjan samana: treenistä ei oteta stressiä ja piste. Tätä mulle on toki hoettu kokoajan, mutta jostain syystä se ei ole mennyt kaaliin. Nyt tuntuu menneen ja olo on kaikin puolin hyvä!

Olen kaivannut tätä ihanan kamalaa kipua, joka salin jälkeen kroppaan ilmestyy. Uni tuli myös huomattavasti aiemmin, kun sali oli imenyt mehut. Tätä edeltävät viikot olen helposti kukkunut yhteen asti hereillä ja sanomattakin selvää, että päivät ovat olleet suhteellisen tahmeita vähistä yöunista johtuen. Treenistä löytyy lääke tähänkin. 

Nyt vaan tällä samalla innolla eteenpäin – mutta nauttien.

Mukavaa loppuviikkoa! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *