Treenikooste / viikko 30

image1.JPG

  • Maanantai: Kävelyä 15,9 km.
  • Tiistai: Kävelyä 7,6 km.
  • Keskiviikko: Sali (takareisi, pakara).
  • Torstai: Lepo.
  • Perjantai: Sali (rinta, hauis, vatsa).
  • Lauantai: Kävelyä 16 km päivän aikana.
  • Sunnuntai: Sali (etureisi, ojentaja, olkapää). 

Maanantaina tein runsaammin kävelylenkkejä. Aamu alkoi ystävän kanssa vaunulenkillä, myöhemmin iltapäivällä käytiin vielä rantakahvilassa ja käveltiin matkat edes takaisin. Näin niitä kilometrejä vaan kertyy ihan huomaamatta. Tiistaina myös tuli tehtyä aamulenkki saman ystävän kanssa. Tällä viikolla kyseinen ystävä muuttaa kauemmas, saa nähdä vaikuttaako omiin kävelyihin kuinka paljon. 😉 Ikävä tulee! Nautin kovasti noista hetkistä, kun juttu ja askel luistaa, aika kulkee siivillä. Kuulumisten vaihtaminen on paljon kivempaa reippaillen, kuin istuen pöydän ääressä kahvikuppi kädessä. 

image3.JPG

Keskiviikkona kävin salilla ja rääkkäsin poikkeuksellisesti vain alakroppaa. Kylläpä olikin mahtava treeni! Jalat oli aivan spagettia lähtiessä, eikä mun matka äidille hakemaan Onnia ole koskaan kestänyt niin kauaa. Näytin siltä, että olisi ollut soossit housussa. Huhhuh. 😀 Tän treenin seurauksena takareidet olikin jumissa oikeastaan koko loppuviikon. Meni ainakin perille treeni!

Torstaina levättiin ja katkokäveltiin. 😀 Alunperin olin suunnitellut sille päivälle salilla selkätreeniä, mutta saatiinkin hoivata kunnon lapsikatrasta yön yli ja en viitsinyt siinä hässäkässä lähteä salille. ”Ei kai sua haittaa et lähden, kyllähän sä hyvin näiden viiden kanssa pärjäät?”

Perjantaina kävin tekemässä rintaa, hauista ja vatsaa. Chest press, peck deck, hauis taljassa, vasarana käsipainoilla, hauiskääntöä käsipainoilla, lankkua ja istumaannousua. Perille meni sekin treeni seuraavien päivien tuntemusten kertomana. 🙂

image2.JPG

Lauantaina tehtiinkin ex tempore eväsretki rantaan. Söin ns. vapaasti, enkä seurannut kaloreita tai makroja. Eväinä oli porkkanakakkua, mansikoita, banaania, namia ja croissantteja. Tahvo sai omaksi retkievääksi paketin kalkkunaleikettä. Uitiin Onnin kanssa ja nautittiin. Matkat taittui kävellen ja niin ne kilometrit taas rullasi itsestään. Illalla käytiin vielä nepalilaisessa vetämässä pienehköt ähkyt. Ihana päivä! 

image1.JPG

Eilen onnistuin hyvin siinä, etten potenut huonoa omaatuntoa lauantain herkutteluista. Luin Jeritan sanoja ja painoin ne kallooni:

Älä moiti itsesäsi jos välillä ”repsahdat” ja vietät aikaa syöden tai juoden ystäviesi kanssa, kunhan se ei ole jokapäiväinen tapasi. Nauti niistä harvoista hetkistä hyvällä omallatunnolla, sillä ne ei pitkässä juoksussa vaikuta elämäntapaasi millään tavalla.

Eilen kävin vielä tekemässä kolmannen salitreenin. Turhauduin ihan kunnolla, kun oikea polvi taas pamahti kipeäksi ja puolet jalkaliikkeistä jäi tekemättä. Nyt täytyisi keskittyä enemmän kehonhuoltoon ja panostaa siihen venyttelyyn, hierontaan ja rullailuun, jos sillä saisi oireilua helpottamaan. Kuten näkyy, kuluneella viikolla kehonhuoltoa ei näkynyt missään. Marko hieroi takareidet kertaalleen, mutta siihen se huolto sitten jäikin. Nyt ostoslistalla on rulla ja puhelulistalla hieronta-ajan varaaminen urheiluhierojalle. Tuun varmasti itkemään siellä silmät päästäni, sillä mun jalat on ihan naurettavan tukossa. Auts.

Kiva viikko kokonaisuudessaan. 🙂 Nyt uuteen viikkoon lähdetään sillä asenteella, että yritetään kävellä vähän vähemmän ja muistetaan se kehonhuolto. Jos teillä on hyviä vinkkejä kehonhuoltoon liittyen (motivaatioon, videolinkkejä, kikkakolmosia jne), niin kuulisin mielelläni niistä!

ed441e53807e8560698be22a8d985f4d.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *