Treenikooste / viikko 31

  • Maanantai: Pyörälenkki 21 km / 1:01 h.
  • Tiistai: Sali (selkä, rinta, vatsa). 
  • Keskiviikko: Lepo.
  • Torstai: Aamulenkki 5,5 km (keskisyke 117), perään venyttelyä. Kotitreeni (10 min pepputreeni, olkapäät).
  • Perjantai: Aamulenkki 4 km vuorotellen kävellen ja juosten (keskisyke 127), perään venyttelyä. Sali (foam rolling, takareisi, ojentaja), matkat salille pyörällä yhteensä 8,5 km. 
  • Lauantai: Linnanmäki! Kävelyä ja seisomista all day long.
  • Sunnuntai: Lepo.

Maanantaina olin pyörälenkillä illalla. Se oli niin tarpeen, enkä ole pitkään aikaan käynyt yksin pidemmällä pyörälenkillä. Ei voinut muuta kuin fiilistellä ja antaa mennä! 

Tiistaina touhuttiin salilla selkää ja rintaa, sekä vatsaa. Vatsaa tein superina: 5 kilon pallon kanssa vartalonkierto 40 toistoa + istumaannousu 20 toistoa. Lisäksi vielä perinteiset rutistukset saamaan kunnon polton aikaiseksi. Toimi. 🙂

Keskiviikkona otettiin lepoa treeneistä ja nautittiin illalla treffeistä.

Torstaina aamulenkki ja TATTADADAA: venyttelyä! Vau! 😀 Toimiva setti, että ensin lämppäilee jalat lenkillä ja heti perään venyttelee. Taikoja tekee jo muutama kerta viikossakin ja rautakanki notkistuu silmissä. Illemmalla tein Jeritan linkittämän nopean pepputreenin ja perään oma olkapäätreeni.

1.jpg

Perjantaina teki mieli ottaa juoksupyrähdyksiä lenkillä, kun Noel oli mukana pyörällä. Tuntui hyvältä juosta pitkästä aikaa, mutta pidin keskisykkeen silti siedettävänä. Perään taas venyttelyä. Illalla kävin pyörällä salilla ja testasin rullailua ennen jalkatreeniä. Olen kokoajan luullut, että mulla on takareidet jumissa, mutta toista kertoi rullailu; etureidet ja reisien sivut tekivät tosi kipeetä, takareidet ei ollenkaan. Tykkäsin rullailusta ja se tuntui avaavan kivasti paikkoja treeniä varten. Nyt on hankitalistalla ehdottomasti oma foam roller (suosituksia hyvistä yksilöistä otetaan vastaan!). Perjantai oli kokonaisuudessaan tosi aktiivinen päivä, kuten Polar Loopin palautteesta huomaa.

Lauantaina vietettiin Linnanmäki-päivää! Kävelyä, kävelyä, kävelyä, vähän juoksemista laitteesta toiseen, kävelyä, seisomista. Ihanan pirteä ja hauska päivä. Illalla oli jalat aivan poikki ja nyt jalat saakin levätä kunnolla, sillä tiistaille on varattuna 90 minuutin aika urheiluhierojalle. Se onkin mulle ensimmäinen kerta kunnon hieronnassa (en laske nyt mukaan hemmotteluhierontaa…). Saa nähdä mitkä on fiilikset jälkikäteen, itkenkö vähän vai paljon. Tulee varmasti tarpeeseen ja toivon myös, että polviongelmat vähenesivät kunnon huollon myötä. 

Eilen levättiin ja se teki hyvää näin aktiivisen viikon päätteeksi.

Tällä viikolla otetaan iisimmin lenkkien puolesta. Salilla alkaa uudet kujeet pienemmillä toistomäärillä, katsotaan mitä se tuo mukanaan. 🙂

Mukavaa viikkoa!

image.jpeg

Mä teippaan tän kuvan mun Asicseihin. 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *