Ulkotreenit pienellä jengillä

image4.JPG

Eilen sain nauttia toista kertaa Jeritan järkkäämistä ulkotreeneistä. Viime viikolla olin sellaisissa endorfiinipöllyissä treenin jälkeen, että tälläkin viikolla oli pakko päästä mukaan, vaikka treenit ei ihan omilla nurkilla olleetkaan. On se vaan niin paljon kivempaa treenata jengillä, kuin itsekseen! Treeniympäristönä toimi iso mäki ja varusteina oli kahvakuulaa, kuminauha, sorakassi ja treenipallo. 

Liikkeitä oli yhteensä neljä:

  • Treenipallon heittäminen mahdollisimman kovaa maahan
  • Kahvakuulakyykky
  • Kahvakuulaheilautus
  • Viparit joko kuminauhaa tai sorakassia käyttäen

image2.JPG

image3.JPG

Hymy ei hyydy – asenteella mennään!

Yhden liikkeen jälkeen juostiin ylämäkeen merkatulle alueelle, käveltiin alas ja siirryttiin seuraavaan liikkeeseen. Kun kaikki neljä liikettä oli käyty läpi ja niiden väliset pienemmät juoksut, käveltiin koko mäki ylös ja alas. Kierroksia tehtiin yhteensä neljä. Mukana oli myös tsempparina Emma-koira, joka kyllä oli piristävä lisä jengiin. 🙂

FullSizeRender (1).jpg

Jerita on kauhistellut mun korkeita sykkeitä treenatessa ja kun viimeisen ylämäen kapuamisen hoidin juosten, sykkeet näytti mukavasti 201! Vähän ollaan pohdittu, että onkohan jotain terveysjuttuja sykkeiden takana vai ei. Crohnin taudilla ja sydänlihastulehduksella on joitakin yhteyksiä, mutta en ainakaan itse ole mitään suoranaista tietoa löytänyt, mistä korkeat sykkeet voisi johtua. Mitään poikkeavia oireita ei rasituksessa tule ja leposyke on ollut kuitenkin ihan normaali, 60-70 välillä. Rasitus-EKG houkuttelisi, saisin selvyyden omiin sykealueisiin ja mahdollisesti myös laajemmin infoa omien sykkeiden taustatekijöistä. Kokemuksia kenelläkään?

Olipa vaan ihana hikisessio! Aurinko paahtoi täysillä ja hiki virtasi! Fiilis oli taas ihan kymppi treenin jälkeen. 🙂 

e7bce9d0e3113aaa93d62f0eeb142a52.jpg

Ootteko te tehneet helteistä huolimatta ulkotreenejä? Lemppareita sillä saralla? 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *