Let’s talk about dick pics!

2018-06-04 06.08.17 4-01.jpeg

Oi The Good Morning, minkä teit! No otit esille lempiaiheeni eli kullikuvat

Ne SoMen valitettavat sivuilmiöt, joista moni meistä on jo kärsinyt ja moni niiltä välttynyt tulee todennäköisesti jonain päivä kärsimään. Okei, eihän kaikki laske yllärikullikuvia kärsimykseksi, mutta suurin osa meistä ei niitä halua jos eivät erikseen pyydä. 

Olen tehnyt usean vuoden ajan eri puolilla Eurooppaa empiiristä tutkimusta tästä aiheesta, elinhän kuitenkin Tinderin kulta-ajan sinkkuillessani useita vuosia, ja koska olen utelias persoona, olen myös kysellyt suoraan lähteestä (tosin kaikki lähdeaineistoa tarjonneet eivät ole itse harjoittaneet dick picien lähettelemistä), että miksi, oi miksi.

Runosuoneni sykkii kuitenkin usein paremmin englanniksi, joten avasin ajatuksia laajemmin englanninkieliseen blogiini, jonne pääset tästä:

Outlandish Blog

Niille, joilla englanti ei ole tarpeeksi sujuvaa, voisin tiivistää, että tutkimusteni mukaan suurin osa miehistä ei lähettele kullikuvia loukkaamistarkoituksessa, vaan ihan rehellisesti siksi, että ajattelevat näin piristävänsä kuvan saajan päivää. Miksi näin? No koska mies ajattelee asiaa yleensä vain omasta näkökulmastaan ja koska hän mielellään vastaanottaisi ylläripillukuvia, hän olettaa että tällöin nainen myös mielellään vastaanottaisi yllärikullikuvia. 

Kyllä, aina on niitä kullipäitä, jotka yrittävät tällaisilla kuvilla järkyttää ja jollain tavalla osoittaa ”voimiaan” (really? Yeah, really!) mutta suurin osa on ollut rehellisesti yllättyneitä kuullessaan, että iso osa naisista ei pidä kullia millään tavalla kiihottavana elementtinä. 

Tarkempaa pohdintaa ja asian avaamista tosiaan enkkublogissa, mutta kannattaa muistaa, että miehen muna on aina miehen omasta mielestään se maailman keskipiste. Ja jos itse lähettäisit seksikkään kuvan itsestäsi tarkoituksena piristää toisen päivää ja toisen reaktio onkin raivoa ja ällötystä, tulisiko kiva olo? 

En tarkoita tällä, että kullikuvien lähettäminen tai oman munansa maailman keskipisteenä pitäminen olisi millään tavalla OK, mutta halusin tuoda esille miesten näkökulman asiaan, koska se (jälleen kerran) eroaa aika reippaasti naisten näkökulmasta asiaan. Let’s ymmärretään toisiamme taas vähän enemmän 😉

 

suhteet rakkaus uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *