Takuuhyvä ja helppo grilliherkku

Tein edellisviikolla aivan mahtavanhyvän grilliruuan. En suunnitellut sitä mitenkään etukäteen, vaan koostin sen kaapista löytyneistä aineksista.

Ostin tavallisuudesta poiketen rasian valmiita pilkottuja juureksia. En harrasta tällaisia pakkauksia yleensä, mutta nyt tuote oli 30 prosentin alennuksessa ja se houkutteli ostamaan. Valmistin ruuan ulkogrillissä paistamalla juurekset sivukeittimellä ja loput grillin puolella.

Tähän tarvitaan:

  • Paketti valmiiksi suikaloituja wokkivihanneksia
  • Pekonia tai kalkkunapekonia
  • Nippu parsaa
  • Halloumia
  • Oliiviöljyä
  • Pippurisekoitusta ja suolaa

Laita pannulle vihannessilppu ja paista se oliiviöljyssä, mausteita ja suolaa maun mukaan.

Kääri pekonit parsojen ympärille ja laita grillin alatasolle paistumaan.

Leikkaa halloumi paksuiksi viipaleiksi ja laita paistumaan grillin ylätasolle jos sellainen löytyy.

Halloumin sai kätevästi käännettyä puisella haarukkamallisella lastalla. Se hajoaa herkästi grillipihdeillä käänneltäessä.

Parsapekonit paistetaan rapean ruskeiksi.

Sitten vaan annos lautaselle.

Valmistukseen kului aikaa arviolta 30 Min.

koti ruoka-ja-juoma