Blogin kirjoittamisesta

Olen kirjoittanut blogiani vaatimattomat 10 kuukautta ja painiskelen vieläkin blogin aiherajauksien kanssa. On tavattoman vaikeaa rajata blogi koskemaan vain yhtä tiettyä asiaa.

Se asia, mihin haluan tulevaisuudessa panostaa ja mitä haluan kehittää, on laadukkaat kuvat. Nämä kännykällä otetut räpsyt eivät varmaan tule kokonaan poistumaan, mutta olen jo kaivanut järkkärin naftaliinista. Sitä on hankala roudata mukana, joten asioita pitää vaan jatkossa suunnitella vähän paremmin. Haluan pitää blogin joka tapauksessa tällaisena elämänmakuisena enkä viimeisen päälle sliipattuna, koska sellainen en ole itsekään.

En voi sille mitään, että olen vain sellainen jolla on monta rautaa tulessa. Sellainen, joka tykkää kokeilla kaikkea uutta ja innostuu herkästi.

Huonekalujen entisöinti taukoaa todennäköisesti kesän ajaksi ja loputtomasti ei nurkistani entisöitävää löydy. Ja sitä paitsi nuo projektit vievät kuukausia aikaa.

Neulahuovutus jatkuu varmasti jälleen, mutt sekin on aika lailla kausittaista. Talvella on ihana tehdä huovutusjuttuja sisällä ja kesällä jotain muuta ulkona. Esimerkiksi piirrellä ja maalailla kiviä. Niin ja tietysti hääräillä puutarhassa.

Kirjan kirjoittaminen on ollut hetken taas pysähdyksissä. Ehkä kesällä mökillä on aikaa, kun sade ropisee kattoon eikä ole mihinkään kiire.

Sellaista elämä on, vaihtelevaa.

Joskus on aikoja, jolloin voimat ovat vähissä. On huolta ja murhetta. Silloin antaa voimaa se, että pääsee hetkeksi piirtämään tai upottamaan kädet multaan. Sitten jaksaa taas. Huonoja aikoja seuraavat aina hyvät ajat. niin haluan aina uskoa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *