Pari ravintolatärppiä Budapestiin

Valitsin ravintolatärpeiksi kolme tyystin erilaista ruokapaikkaa; Lado Cafe, Frici Papa ja Tuning Burger. Näissä ei todellakaan ollut mitään muuta yhdistävää tekijää, kuin sairaan hyvä ruoka!

Lado Cafe

http://ladocafe.hu/?lang=en

Ydinkeskustassa sijaitseva, melko askeettisesti sisustettu ruokapaikka. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Joka ilta klo 20 ravintolan lavalla soitetaan Jazz-musiikkia eri esiintyjien toimesta. Ravintolassa olikin todella mukava tunnelma. Paikalle kannattaa mennä klo 19-19.30 välillä, jolloin ilman pöytävaraustakin onnistuu pääsemään sisään. Voisin suositella muussa tapauksessa pöydän varaamista.

Söimme vuohenmaksapihviä valkoviinimarinoitujen kypsien omenoiden kanssa. Lähti kieli mennessään. Superhyvää.

Hintataso oli melko korkea, jälkiruokineeen ja juomineen ilta tuli maksamaan n. 70 euroa.

Frici Papa

http://www.fricipapa.hu/eng/

Papan paikka oli niin suosittu,että jono oli koko ajan ulos asti. Maukasta kotiruokaa aivan hullun edullisesti. Annoshinta oli n. 3-5 euroa. Olisimme menneet kolmannenkin kerran, mutta paikka oli  suljettu Pääsiäisen takia.

Söimme täällä perunamuussia, paahdettua possua sienikastikkeella ja toisena päivänä kanakastiketta munanuudeleilla.

Kaupan päälle leppoisan kotoisa fiilis!

Kanaa munanuudeleilla

V

Tuning Burger

Home

Hyvät hampurilaiset ja isot annokset. Luulin tilaavani ainoastaan hampurilaisen, niin tuli perunat dippeineen lisukkeena. En jaksanut syödä kaikkea, koska en ollut varautunut näin suureen annokseen. Ravintolan seinälle heijastetaan keittiön liedeltä kuvaa, niin saa katsella kun omat pihvit paistuu! Kohtuuhintainen paikka ja vatsan saa varmasti täyteen.

Budapestia ei voi ohittaa sanomatta muutamaa sanaa New York Cafesta..

Hotellimme New York Residence oli New York Cafe:n korttelissa ja kuului ilmeisesti samaan organisaatioon sen kanssa. Residencen huone oli viihtyisä ja tilava kaksio, sijainti rauhallisen sivukadun puolella oli hyvin rauhallinen. Sänky oli sopivan kova huonoselkäiselle ja allerginen kiitti puuttuvista kokolattiamatoista. Onnistunut valinta kerrassaan.

Residencen aamupalaa ei otettu lainkaan, koska se vaikutti melko kälyiseltä aulatilassa ja olisi kustantanut 15 €/hlö.

Marssimme ulkokautta New York Cafeseen, pääsimme hotellin asiakkaina ulos ulottuvan jonon ohitse. Hovimestari ohjasi meidät pöytään ja tarjoilijat toivat tilaamamme kahvit eteemme ja kokit tekivät keittiössä omeletit yms. omien toiveiden mukaan. Kuohuviiniä sai kaadella lasiin niin paljon, kun huvitti ja seisova pöytä notkui tarjoiluita. Kakkukärry tarjoilijoineen kiersi ympäri salia ja siitä sai pyytää halutessaan myös makeampaa palanpainiketta. Tarjoilijat olivat koko ajan kiitettävästi saatavilla ja heiltä sai tilata lisää kahvia ja kuumia munakkaita yms. Elävä musiikki soi taustalla ja kristallit kimmelsivät. Ei ole tavallinen talliainen tällaista kokenut. Buffetaamiainen oli hintava 30€/hlö, mutta seuraava ruokailu  illalla olikin sitten halvempi. Kokemuksena aivan ykkösjuttu ja sarjassamme unohtumattomat ruokapaikat pääsi top ykköseen.

https://www.newyorkcafe.hu/new-york-cafe.html

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *