Helppoja grilliherkkuja
Helppoja grilliherkkuja on tosi helppo keksiä, kun grilliin voi oikeastaan lyödä ihan mitä tahansa.
Nyt grilliin sujahti soijakastikkeella ja pippurilla marinoituja hirven suikaleita. Niiden paistoaika on aika lyhyt, koska ne kuivuvat ja muuttuvat sitkeiksi helposti.
Olen ollut tosi tyytyväinen meidän vihannespannuun, joka helpottaa kasvisten paistamista avotulella. Parsakaudella me laitellaan parsaa todella runsaasti. Tällainen syvän vihreä kasvis sisältää runsaasti vitamiineja ja edistää aineenvaihduntaa. Laitoin bimien joukkoon hieman oliiviöljyä, hunajaa, merisuolaa ja pippuria.
Katselin, että Makujakaupassa on nyt alennusmyynnit menossa. Samanlaista vihannesten grillailuun sopivaa pannua ei sieltä löytynyt, mutta vastaava ja vähän vielä paremman mallinenkin tuote tässä alla. Tuo suorakaide on mielestäni parempi malliltaan grillailussa.
Tästä tuotteesseen:
Tässä myös kesän grillailuihin mukava ja näppärän kokoinen valurautaparila.
Tästä tuotteeseen:
Tästä vielä kesäaleen!!
Poimin ihan netistä yhden listauksen, jossa on lueteltu ravinteikkaiden vihannesten top 10. Näitä listauksia varmaan löytyy muitakin, joten tämä ei ole koko totuus..
Kasvisten kymmenen ravinteikkainta
- Vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti, mangoldi, vuonankaali ja nokkonen
- Vihreät pavut
- Parsakaali
- Vihreät herneet ja sokeriherneet
- Avokado
- Valkoiset pavut
- Purjosipuli
- Kukkakaali
- Linssit
- Kikherneet
Sitten vaan grilli kuumaksi ja vihannekset paistumaan!