Herkullinen kananmuna-oliivisalaatti

Kananmuna-oliivisalaatti on varmaan joskus täällä blogissa vilahtanut, mutta ajattelin nyt tehdä siitä ihan oman postuksensa.

Salaatti on 10 minutissa valmis, joten se on mukava tehdä vaikka iltapalaksi. Nopean aineenvaihdunnan dieetillä poistin muutaman keltuaisen, koska dieettiohje oli hieman tiukempi. Nyt herkuttelin kaikki keltuaisetkin..

Ohje kahdelle ruokailijalle

6 kananmunaa

Mustia oliiveita n 1 dl

Kurkkua n 1 dl

1 punasipuli

4 rkl majoneesia

2 rkl sinappia

Suolaa jos on tarvetta.

Laita munat ensimmäiseksi kiehumaan ja keitä kovaksi.

Pilko sillä välin kurkku, sipuli ja oliivit pieneksi.

Jäähdytä munia kylmän veden alla ja muussa haarukalla.

Yhdistä keskenään, sekoita ja lisää joukkoon majoneesi ja sinappi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Laita lautaselle reilu kasa babypinaattia ja nostele muaseosta salaatin päälle. Voit halutessasi käyttää mitä salaattia tahansa.

Kaapissa oli vain keltasipuli, joten korvasin punasipulin sillä. Punasipuli sopii kyllä paremmin tähän salaattiin.

hyvinvointi ruoka-ja-juoma hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *