Hiihtokaverina äänikirja

Lenkillä on oivaa seuraa hyvä kirja. En ole arvannut vielä laittaa hiihtolenkille korvanappeja, mutta olen vakavasti sitä harkinnut. Sain joululahjaksi langattomat nappikuulokkeet ja palan halusta testata niitä!

Kuuntelen lenkillä ehkä mieluummin kirjaa, kuin musiikkia. Olen ollut aina vähän huono musiikin kuuntelija, vaikka musiikista tykkäänkin. En tiedä, olenko jotenkin outo siinä suhteessa?

Jos et ole vielä käynyt BookBeatista lunastamassa ilmaista kahden viikon tutustumisjaksoa, niin nyt on se aika!

Etu koskee uusia BookBeat käyttäjiä.

Voit rekisteröityä alla olevasta linkistä:

https://at.bookbeat.fi/t/t?a=1510243164&as=1528542417&t=2&tk=1

t?a=1517441528&as=1528542417&t=1&tk=1&i=1

Äänikirjalle olis ollut käyttöä eläinlääkäripäivystyksessä viime viikolla, jossa odottelimme  taannoin 5 tuntia. Ei tullut laturi mukaan, joten en uskaltanut käyttää puhelinta niin vapaasti.. Koiralla oli ilmeisesti vatsakipuja, muutakaan selitystä ei löytynyt. Se sai vatsakipulääkettä sekä pahoinvointilääkettä ja seurannan jälkeen tultiin sitten yöllä kotiin.Vaiva meni onneksi sillä ohitse. Koira sai siitä muutama päivä taaksepäin suuhunsa lattialle pudonneen kypsän kanasiiven. Ei tainnut massu tykätä. Osasin kyllä odottaa tällaista, mutta yllättävän monta päivää meni tuosta kanan syömisestä ennenkuin oireet tulivat. Onneksi selvittiin säikähdyksellä! Nämä vahingot pitäisi pystyä estämään, mutta vahinko tapahtui ja sille ei voinut siinä vaiheessa enää mitään.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *