Inkivääripossua mangolla terästettynä

Inkivääripossun ohje löytyi Pirkka-lehden välissä olleesta reseptiliitteestä. Vaihdoin ohjeessa käytetyt banaanit mangoon, koska tykkään siitä enenmmän, kuin banaanista. Sitä paitsi nyt on mangon sesonkiaika, voi löytää jopa sellaisen ihanan pehmeän mangon.

Inkivääripossun marinadi

0,5 dl Tamari-soijakastiketta

5 cm tuoretta inkivääriä raastettuna

2 rkl riisiviinietikkaa

2 rkl vettä

Ohje

  • Laita viipaloitu possun sisäfile marinadiin n. 1/2 tunniksi.
  • Paista pannulla viipaleet öljyssä kypsäksi ja lisää marinadi joukkoon.
  • Siirrä kypsät viipaleet marinadeineen erilliseen astiaan ja peitä foliolla.
  • Paista pannulla mangoviipaleet joko voissa tai öljyssä. Jos haluat edistää aineenvaihduntaa, niin käytä oliiviöljyä.

Lisukkeeksi käy ihan riisi tai vaikka vihannekset. Itse suosin aina näitä vihanneksia. Laitoin pellille kaikkea mitä kaapista löytyi mm. bataattia, sipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa.

Oli oikein maistuvaista jälleen!

hyvinvointi ruoka-ja-juoma oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *