Kivien maalausta

Näin syksyllä minussa herää aina innostus askarteluun ja maalaamiseen. Kun ulkona on kylmä ja kostea ilma, tekee aina mieli ottaa siveltimet esiin.

Sain ystävältä sopivia kiviä maalaamiseen ja en voinut hillitä enää itseäni sen suhteen.. Viime kesänä avatut temperavärit olivat jo kuivettuneet. Vain avaamattomat purkit olivat onneksi vielä käyttökelpoisia. Olen tykästynyt näihin vesiliukoisiin temperaväreihin, koska pensselit ja kädet saa vesipesulla puhtaiksi. Värit kuivuvat tosi nopsaan eivätkä haise. Se on iso plussa!

Ostin kesällä Lidlistä suihkutettavaa lakkaa ja olen suihkinut sitä kuivuneiden, maalattujen kivien päälle. Sitten niitä voi pitää myös puutarhassa tai rappusilla. Suihkutus pitää suorittaa ulkona ja kivet kannattaa jättää ulos vähintään puoleksi tunniksi kuivumaan.

Nyt värit ovat niin lopussa, että pitää ostaa lisää ennen seuraavaa maalausprojektia…  Seuraavana olisi vuorossa betonityöt.. Toivottavasti saan niistä postauksen aikaiseksi vaikka ensi viikolla! Tässä vaiheessa toivottelen jo kaikille ihanaa viikonloppua!

koti diy piha-ja-puutarha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *