Kokemuksia nopean aineenvaihdunnan dieetiltä

Kolme viikkoa nopean aineenvaihdunnan dieetillä meni kuin siivillä. Neljäs viikko olisi pitänyt vielä jaksaa, mutta tein sen vähän soveltaen.. On vähän työlästä tehdä montaa eri ruokaa, mutta täytyy nyt katsoa, kuinka aika riittää vuorokaudessa..

Tässä vähän tunnelmakuvia näiden ruokien valmistuksesta..

Täytetyt paprikat vaiheessa 2 on yksi mun lemppareista!

Näissä on jauhelihan joukossa sipulia, herkkusientä ja mausteena chiliä, pippuria ja merisuolaa.

Pinaatti sopii erinomaisesti Wokkeihin. Tässä menossa jauheliha-pinaatti yms. wokki vauheessa 2. Tuli siihen paksoita myös.

Ruuan kanssa runsaasti salaattia joka vaiheessa. Tässä on vaiheen 1 ja 3 salaattia,koska siinä on tomaattia. Saman salaatin voi syödä vaiheessa 2, mutta ilman tomaattia. Sen tilalle voi vaihtaa paprikan.

Ylämaankarjan luomulihasta tehdyt lihapullat ovat myös 2 vaiheen suosikkiruokia. Ne menevät hyvin 2 vaiheen vihannesten kanssa. Näitä voi syödä myös vaiheessa vaiheessa 1 vaikka riisin tai kvinoan kanssa. Bataatti toimii myös hyvin uuniperunan tapaan valmistettuna vaiheessa 1. Vaiheessa kolme voi näitä syödä myös, mutta silloin voi lisätä salaattiin esim. avokadoa tai töräyttää lautaselle valkosipulimajoneesia.

Kasviswokki toimii joka vaiheessa pääruuan lisänä. Nämä vaihekohtaiset ruoka-ainelistat ovat toimineet omassa ruokasuunnittelussani pääroolissa. En ole juurikaan tehnyt reseptien mukaan, vaan valmistanut ruuan aina kulloisenkin vaiheen ruoka-aineista.  Olen siis soveltanut eri vaiheiden ruokia joustavasti yllä kuvatulla tavalla.

Tuloksia on tullut ihan kivasti. Vyötärön ympäriltä on lähtenyt 8 cm ja kiloissa n. 4 kg. Se tässä dieetissä on loistavaa, että se on oikeasti rasva mikä palaa eikä lihakset..

hyvinvointi ruoka-ja-juoma hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *