Kotaprojekti osa 7/ Melkein valmista

Kaupallinen yhteistyö: Arctic Finland House

Kombikodan rakentaminen oli hetken aikaa seisahduksissa, mutta nyt saimme kaikki ulkotyöt valmiiksi. On luvattu jatkossa epävakaista säätä, joten sisätyöt ovat enemmänkin kuin tervetulleita!

Sisällä on lattia melkein valmis. Jatkossa se käsitellään Osmo – kelonvärisellä öljyvahalla.

Seuraavassa vaiheessa tehdään loppuun lattiat, rakennetaan kodan ja varaston väliseinä sekä varaston katto. Asennetaan lopuksi vielä tulisija ja penkit.

Varaston puoli

Olenkin jo sisustusihmisenä kantanut ihanat pastelliset räsymatot sisään, kuten kuvasta huomaa.. Niitä voi käyttää ensin tikkaiden alla, että ei tule lattiaan naarmuja.

En malttaisi odottaa kodan valmistumista, olen käynyt siellä istumassa lattialla monet kerrat jo.

Kotaamme tuli vakioiden kolmen ikkunan lisäksi neljäs ikkuna. Halusimme kodasta mahdollisimman valoisan. Varaston puolelle ei tule muuta ikkunaa, kuin ovessa oleva. Laitamme kohtaan valot aurinkosähköllä ja seinustoille muutaman ulkovalon pihapiiriä valaisemaan. Täällä on syksyllä niin pimeää, että ei näe nenänpäätä pidemmälle. Siitä tulikin mieleen hauska juttu.. Isäntä lähti kerran yöllä vessaan, kun matkailuautomme oli ihan siinä vessan vieressä parkissa. (Mökkiä ei siis silloin vielä ollut) Hän ei nimittäin meinannut silloin löytää takaisin autoon. Hän etsi isoa autoa käsikopelolla ja kun auto löytyi, niin ovi ei meinannut millään löytyä sen kyljestä. Ihmettelinkin autossa, että mitä kummaa ulkona tapahtuu, kun hän taputteli auton kylkiä ovea etsiessään. Tästä viisastuneena otimme jatkossa taskulampun mukaan tai nakkasimme auton ulkovalon päälle.

Halusimme Kombikodan ovet vastakkaisille seinille. Ikkunat laitoimme kaikki kodan puolelle.

Kotaan vielä palatakseni, siitä tulee todella kaunis ja erittäin tarpeellinen tässä epävakaisessa säässä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *