Kotaprojekti osa 8 / Sisätöitä

Kaupallinen yhteistyö: Arctic Finland House

Kodan ulkotöiden valmistuttua siirryimme sisätöihin. Käsittelimme tosiaan lattiat Osmo puuvahalla joka oli ihan nappivalinta. Lattialaudat olivat aivan mahtavaa puutavaraa työstää, kuten muutkin puuosat.

Penkit kiinnittiin seiniin ja jokaiseen neljään tuli levityspala. Levityspalan saa saranalla taitettua esiin helposti. Penkit ajattelimme myös laittaa Osmon puuvahalla. Väritön puuvaha käy kauniisiin penkkeihin loistavasti.

Kasasimme grillin mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti. Se oli superhelppo kasata siihen asti, kunnes pääsimme piipun kimppuun.. Yhteistyö Arctic Finland Housen kanssa on sujunut loistavasti ja tässäkin tapauksessa jouduimme kysymään neuvoa piipun kiinnitykseen. Saimme yksityiskohtaiset ohjeet ja niiden avulla pääsimme eteenpäin.

Lopuksi kiinnitimme pöytälevyn grillin ympärille ja sekin oli laadultaan huippua. Levy oli valmiiksi öljytty, joten sille emme ajatelleet tehdä muuta.

Listojen kiinnitys sujui mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti. Listat olivat numeroitu ja niiden sijoittelu sujui tämän numeroinnin avulla mukavasti. Osan listoista jätimme laittamatta, koska halusimme laitella niitä vähän oman mielen mukaan.

Laitan vielä kuvia myöhemmin valmiista ja sisustetusta kodasta.

Ollaan totutettu koiria olemaan rauhassa kodassa, koska se on niille täysin uusi paikka uusien hajujen kanssa. Kyllähän ne muuten rauhassa ovat, mutta porontaljat tuoksuivat niiden nenään aivan vastustamattoman hyvältä.

Huomenna pitää maalata listoja ja sitten saa alkaa sisustamaan! Sitä vaihetta olenkin odottanut eniten. Olen hommannut muutamia ihania juttuja, maltan tuskin odottaa… Tuo ihana räsymatto on yksi hankinnoista. Nyt vaan odotellaan rakennustarkastajaa ennenkuin uskalletaan tulet grilliin viritellä. Meille on riittänyt onneksi fiilistely kodassa ilman tuliakin!

Kodan valmistuttua siirrymme listahommiin varaston puolelle. Laitan kuvat sitten kun siellä on valmista. Varaston puolelle emme halunneet laittaa ikkunaa, oven pyöreä ikkuna riittää. Sinne vedetään joka tapauksessa aurinkosähkö. Tästä siis lisää myöhemmin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *